BTEX Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 10 juni 2026 een vloerkleed besteld op vloerkleedaanbieding.nl, betaald en orderbevestiging ontvangen. Op 16 juni gemaild of er al zicht was op levering. Binnen 48 uur zou er reactie op de mail kom... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vloerkleed zou binnen 5 dagen bezorgd worden (order op 14 januari geplaatst). Na 2 weken nog niks binnen en is de verwachting dat die over 2 weken (week van 14 februari) geleverd wordt. Slechte comm... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op 7 december een vloerkleed besteld met levertijd van 7 werkdagen. Op 19 december gevraagd of er zicht is op levertermijn. Helaas geen reactie ontvangen. Betaald via Paypal maar ook op vraag via... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede dag wij waren lang op zoek naar nieuwe vloerkleden,na vele aanbiedingen,kwamen we uit bij DIT adres op de eerste plaats de kleur,maar ook de prijs wij kochten 2 vloerkleden kleur Terra,nerg... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

ontevreden over de werkwijze van de klantenservice

Allereerst wil ik zeggen dat de klantenservice snel op mailtjes reageren.

Helaas ben ik ontevreden over de rest van de werkwijze van de klantenservice.
Op 29 juni 2022 heb ik een bestelling geplaatst voor een vloerkleed, dat volgens de website binnen 2 weken geleverd zou worden.
3 weken later was er nog steeds niks bezorgd en had zelf contact opgenomen via de mail om te vragen of ik een update van mijn bestelling kon krijgen. Daar kreeg ik te horen dat er vertragingen waren bij hun leverancier en dat de nieuwe levertijd in week 30-31 zou plaatsvinden, een vertraging van 3 weken.
Helaas bleef het probleem zich de komende weken herhalen.
Uiteindelijk toch maar besloten om de bestelling te annuleren, waarbij de terugbetaling vlot verliep.

Ik heb er volle begrip voor dat ze niks kunnen doen aan de vertragingen en dat het probleem met de levering bij hun leverancier ligt.

Maar als klant verwacht ik op zijn minst dat ik een bericht van hun ontvang als ze erachter komen dat er problemen/vertragingen oplopen met bestellingen, niet dat ik er steeds zelf achteraan moet gaan om een update te krijgen.

Misschien handig om in de toekomst geautomatiseerde berichten te sturen in het geval van vertragingen?

-------------
Update:
Net contact gehad met de klantenservice van vloerkleedaanbieding.nl
Bedankt voor de verheldering van de achterliggende problemen. Heb er vertrouwen in dat zulke situaties in de toekomst niet meer zullen voorkomen.

3 de octubre de 2022
Logotipo de BTEX

Respuesta de BTEX

Goedenavond,

We hebben in ons systeem gekeken maar onder de naam de Vries hebben wij geen order staan van 29-6. Misschien kunt u even via onze e-mail contact opnemen dan komen wij daar zeker uit !

Vloerkleedaanbieding

Topsnelheid

Ondanks het bericht dat het 2 weken zou uitlopen binnen 4 dagen geleverd. Wel kun je zien dat in 2 gedeeltes is gemaakt maar zal van tijd wel veranderen.
Was zeer goed ingepakt.

29 de abril de 2022

Prima service!!

Ik had een kleed besteld dat zou binnen een week binnenkomen. Maar Ze zijn bij de organisatie natuurlijk ook afhankelijk van de leveranciers. Het ging niet lukken om het op tijd te leveren. En toen het daarna nog langer werd heb ik het product geannuleerd. Dit was allemaal geen probleem en snel geregeld. Alle keren kreeg ik heel snel antwoord en het geld stond ook binnen een dag terug op mijn rekening. Ik heb nu niet mijn product wat ik wilde maar wel het vertrouwen als ik een andere keer daar iets wil bestellen.

13 de abril de 2022

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service, vloerkleed besteld kwam snel en op de tijd dat afgesproken was, is lastig met alle problemen in de wereld vandaar mijn grote tevredenheid. Heb ik verkeerde kleur besteld, en zonder problemen werd de kleur bezorgd die ik dus eigenlijk wilde en eerste bestelling word gewoon weer opgehaald. Dus ik ben heel tevreden en blij met ten eerste mijn vloerkleed natuurlijk maar ook met de geweldige service.

10 de marzo de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vloerkleed rood.

Vloerkleed ontvangen. Prima kwaliteit voor een lage prijs. Alleen heel jammer dat ik het kleed zelf bij een depot moest ophalen. Best moeilijk zonder auto. Waarom wordt het niet thuisbezorgd?
Ik kreeg een mail dat mijn kleed op een depot moest worden opgehaald, NIET dat het thuis zou worden bezorgd‼️

27 de febrero de 2022
Logotipo de BTEX

Respuesta de BTEX

Goedenavond,

Het klopt als u niet thuis bent geeft de vervoerder dit af bij een pick-up point.

Vloerkleedaanbieding.nl

vloerkleed

Vandaag ons vloerkleed Miami 6590 bruin ontvangen en het is prachtig.
Het past heel mooi bij ons interieur.
Mochten onze familie en kennissen het ook mooi vinden en vragen waar het is besteld zullen wij U zeker aanbevelen.
Ook de levering was heel snel.

25 de febrero de 2022

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Heb het vloerkleed zondag besteld, kreeg direct een bevestigingsmail met alle info. Woensdag kreeg ik een mail met de leveringsinfo. Donderdagmorgen kon ik precies zien hoe laat het kleed zou komen. En de bezorging was precies op de aangegeven tijd. Het kleed beantwoordt precies aan mijn verwachting. Kleur precies als op foto. Mooi kleed voor scherpe prijs. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

27 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi kleed,goed afgewerkt en snel in…

Mooi kleed,goed afgewerkt en snel in huis. Past qua kleur goed bij mn andere kleed. Wel zouden er nog kleinere maten beschikbaar moeten komen, nu opgelost door een deel te vouwen,zie je niets van. Maar als hij in een kleinere maat komt koop ik die ook, voor de prijs hoef ik t niet te laten.

10 de diciembre de 2021

Zeer netjes

Veel keuze, snelle levering, goede kwaliteit en een zeer nette prijs! Ik zou deze winkel zeker aanraden

3 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reacties en goede service!

De bestelde afmeting was helaas niet meer op voorraad, maar ik heb voor dezelfde prijs hetzelfde kleed een maat groter ontvangen.
Dus goede service en snelle communicatie!

28 de noviembre de 2021

Dik tevreden

Ruim aanbod in vloerkleden tegen eerlijke prijzen. Besteld vloerkleed (Dream Shaggy 4000 mocca) is van goede kwaliteit en de kleur is zoals ik had verwacht. Snelle levering. Ik ben dik tevreden en kan deze aanbieder van harte aanraden.

24 de noviembre de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.