Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trap hier niet in!! ongeveer maandje geleden voor 40 euro besteld echter nooit geleverd. Meerdere keren contact geprobeerd op te nemen zonder resultaat. Via Whatsapp is te zien dat hij mijn berichten... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb zelf meerdere keren meegespeeld en ben echt positief verrast. Elke dag winst gepakt met minimale inleg. Het is en blijft gokken maar het gokken wordt door VoetbalStacksNL een stukje makkelijker... Ver más

3,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,3

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een zogenaamde jackpot pakket gekocht

Een zogenaamde jackpot pakket gekocht, met stuk of 15 lijsten, allemaal verkeerd! En dat voor 150 euro met lijsten die ik zelf had kennen maken. Trap er niet in, vip groep van 20 per maand, worden lijstjes ingezet die jezelf ook ken maken met quoteringen tussen de 2 en 3. Verder stalken ze je kapot met mooie fabels, maar als je om bewijzen vraagt van de zogenaamde duizenden euros die ze gewonnen hebben kunnen ze je niks laten zien.

31 de marzo de 2024

WAARDELOOS!!!!!

MENSEN KOOP NIET VAN DEZE GAST, HET IS EEN VIEZE VUILE OPLICHTER MET ZIJN PAKKETTEN DIE JE KUNT KOPEN, VAN DE 10 LIJSTEN DIE DIE STUURD IS ER MISS MAAR 1 GOED. GELDVERSPILLERIJ!!!!

25 de marzo de 2023

Betrouwbaar bedrijf

Ik heb zelf meerdere keren meegespeeld en ben echt positief verrast. Elke dag winst gepakt met minimale inleg. Het is en blijft gokken maar het gokken wordt door VoetbalStacksNL een stukje makkelijker😁.

17 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De laatste dagen zoveel winsten genomen…

De laatste dagen zoveel winsten genomen waar ik nooit van had kunnen dromen. Heb al veel betalende groepen gevolgd en geen enkele groep kwam met zo een goede tips. Verlies word ingecalculeerd zodat je dit steeds rijkelijk opvangt met de winsten op andere lijsten. Gewoon een aanrader aan diegene die twijfelt. 🎰

17 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Even op gang komen… maar dan heb je wat

Soms hele goede bets, soms iets minder… momenteel nieuwe betmethode die echt knal, 2/4 3/4 bets die goed zijn, en daarmee (zonder gek veel in te zetten) pakken we 200/300€ per dag…. Blij dat ik nog elke keer mee doen

18 de enero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nu een weekje bezig met de specials

Nu een weekje bezig met de specials. En toch al wel mooie lijsten binnengehaald. Natuurlijk verlies je al eens, maar als je 2/4 lijsten goed hebt wat meestal het geval is ben je toch winst aan het maken. Als het altijd juist zou zijn, zijn het waarzeggers en kunnen ze beter de Lottocijfers geven. ze vragen dan wel of je Da dag erna meedoet maar uiteindelijk ligt die keuze alleen maar bij jezelf. Als je niets koopt voor die dag, sturen ze gewoon de volgende dag of je interesse hebt.

16 de enero de 2023

GROOTSTE OPLICHTER!

Grootste oplichter!! NIET INTRAPPEN MENSEN. Je pakt niks je verliest letterlijk alles! Die Scam praktijken kennen we al pik. mensen verliezen al paar dagen achter elkaar en komt volgende dag zeggen dat we hard zijn gegaan 😂 wat een joke is deze gast!!! UITKIJKEN EN NIKS KOPEN!

16 de septiembre de 2022

TRAP HIER NIET IN

TRAP HIER NIET IN! Onderin post ik wat ze elke dag zeggen maar alles is fake! 2 keer erin getrapt en 2 keer veel geld verloren. De dag erna doet die alsof het goed ging zodat die weer die neppe pakketten kan verkopen! Zonde van je geld!!!

Wie is ready om dit weekend stacks te pakken?🔥

Het hele weekend extreem veel lijsten!

Je krijgt:

Vandaag 15 lijsten
Morgen 15 lijsten

Extreem goede matches, wij gaan big stacks inzetten🔥

Hier wil je bij zijn

Prachtige aanbieding voor dit pakket!

17 de septiembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.