Zeer klantvriendelijk bedrijf. Korte lijntjes en snel antwoord op vragen. Geen lange wachttijden. Fijn montage team die keurig en vakkundig werken! Zeer tevreden!👍
Consulta las opiniones de los clientes
Van begin tot eind prima service. Goed advies, nette prijs, makkelijk te bereiken en vakkundig personeel. Het gehele proces is probleemloos verlopen en de 15 panelen lagen binnen 4 uur werkend op het... Ver más
Prima zaken doen met Volt. Montage ploeg zeer behulpzaam alleen was het vrijdag middag en het bier stond lauw te wezen en wilden snel klaar. Tis super netjes gegaan maar had wat meer uitleg omtre... Ver más
La empresa ha respondido
Hele proces als prima ervaren. Adviseurs over de vloer gehad. Kwamen uit op 12 panelen, binnen dag gespecificeerde offerte die tot op de euro overeen kwam met andere aanbieders. Binnen paar weken... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Volt Montage is sinds 2014 actief in de zonne-energiesector en beschikt over ruime ervaring met het realiseren van kleinschalige installaties voor particulieren en grootschalige installaties voor bedrijven, instellingen en vastgoedbeheerders. Wij combineren technische expertise met een professioneel projectmatige aanpak, afgestemd op de specifieke eisen van de grootzakelijke markt. Wij zijn VCA- en VCA Petrochemie-gecertificeerd, wat garant staat voor veilig en verantwoord werken, ook in risicovolle industriële omgevingen. Daarnaast zijn wij InstallQ-gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen binnen de installatietechniek.
Información de contacto
Westerlandseweg 1, 3234KT, Tinte, Holanda
- 088-8045000
- info@voltmontage.nl
- voltmontage.nl
Deskundig en vakwerk
Goede voorlichting vooraf, netjes en snel gewerkt (plaatsing zonnepanelen). Ook aanmelden etc werd keurig geregeld. Bij afronding duidelijke informatie over werking app. Laat de zon maar komen!
Zeer klantvriendelijk bedrijf
Degelijk en net bedrijf
Contact gezocht met dit bedrijf omdat het in de buurt zat en werd aangeraden door een aannemer. Bijzonder prettig gesprek gehad met eigenaar Mark die je geen onnodige spullen aansmeert maar goed kan luisteren. Ik liet iets vallen over garantie en hij kwam meteen met een voor mij voordelige oplossing. Hij had direct in de gaten wat ik technisch al wist en kon het overtuigend aanvullen. De offerte was scherp maar geen bodemprijs. Ze gaan voor kwaliteit. Het zijn geen cowboys. De plaatsing van de installatie kon snel gebeuren. De jongens waren heel beleefd en kundig. De kabel vanuit de meterkast naar het dak is mooi weggewerkt. Kortom een heel positieve ervaring die ik iedereen kan aanraden.
Superfijn bedrijf
Superfijn bedrijf! In 1 dag alles geregeld. 20 zonnepanelen op het dak. Gezellige jongens die hard werken en einde van de dag alles ingeregeld zodat we zien hoe alles functioneert! En een eigenaar die alles na komt lopen. Bedankt, en echt een aanrader!!!!
Snel en vakkundig
Een zeer tevreden klant
Ja, ook wij zijn sinds kort over naar zonnepanelen.
Wij hadden al gesprekken gevoerd met andere bedrijven die zonnepanelen leggen maar daar kregen wij een beetje het idee bij dat het meer cowboys waren die snel geld wilden verdienen en dan weer verder gaan. We zijn daarna gaan kijken wat we hier bij ons in de buurt hebben en daar kwam Volt Montage in zicht.
Na de online offerte ingevuld te hebben, hebben we een telefonisch gesprek gehad met Dave. We wilden onder andere panelen die niet in hun assortiment zaten en meer van dat soort zaken.
Dave heeft ons aangehoord en belde na enkele uren terug en vertelde ons dat wat we wilden geleverd kon worden.
Voor dat de panelen zijn geïnstalleerd is Dave nog met Mark langs gekomen om naar het dak te kijken omdat dit niet standaard is maar dit was geen probleem.
De panelen zijn gelegd door een jong team waar goed mee te praten was en ook zij luisterden naar wat wij wel en niet wilden. De mannen waren netjes en beleefd en spraken Nederlands.
De panelen zijn gelegd, de installatie aangesloten en nu maar wachten op de zon.
Met andere woorden “Volt Montage een top bedrijf”.

Respuesta de Volt Montage
Prima werk afgeleverd en snel de boel…
Prima werk afgeleverd en snel de boel gemonteerd
Geweldig geholpen
Geweldig geholpen. Super fijne mensen en ik kon alles vragen en kreeg prof.antwoord. Top.
Alles !!
Alles !!! Van informatie -tot het plaatsen -de service .De indruk bij het 1e gesprek was prima .En wij hebben onze buren gevraagd naar hun ervaring en welke bedrijf het bij hun had geplaatst. Zo zijn wij zijn wij in contact gekomen met VOLT. Bij deze ook namens ons AAN TE BEVELEN !!!
Bettouwbaar en goed bedrijf
Goede communicatie, alles in gezamelijk overleg. Prijs kwaliteit is goed. Personeel was ook prima
Goed werk geleverd.
Bij volt 4 panelen laten plaatsen
Bij volt 4 panelen laten plaatsen , ik heb verschillende offertes gehad van verschillende bedrijven , Dave van volt kwam als eerste , onze eerste indruk was goed , was duidelijk en maakte foto,s van het dak en dacht goed mee in de mogelijkheden. De offerte was niet de goedkoopste , maar omdat ik van een bedrijf een beetje vaag verhaal kreeg over het vervangen van de meter kast ( het bedrag wisten ze niet) uiteindelijk toch voor volt gekozen die hadden een duidelijke offerte met het vervangen van de meter kast. Afgelopen vrijdag 3 monteurs keurig om 08.00 uur op locatie ( we kregen daar keurig een mail over waarin stond hoe laat ze kwamen) . De panelen zijn netjes geplaatst en de meterkast een nieuwe update gehad , ook fijn . De electricen heeft zelfs de trekschakelaar van de wasmachine vervangen voor een betere stopcontact met ingebouwde aardlekschakelaar. Dat deed hij keurig in overleg. Top gedaan die jongens van volt. Conclusie: zoek je een goed bedrijf voor zonnepanelen dan is Volt het juiste bedrijf die prima werk afleveren wij kregen een tip van een collega van mijn vrouw waar ze 12 panelen hebben geplaatst en die was ook dik te vreden. Dus heren van Volt montage prima gedaan

Respuesta de Volt Montage
Professionals
Alles volgens afspraak
Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt en alles keurig en op tijd geïnstalleerd. Goede service.
Snel en vakkundig geregeld zeer tevreden
Snel en vakkundig geregeld zeer tevreden
Gewoon heel goed uitgevoerd
Op alle fronten een uitstekende uitvoering van de werkzaamheden. Duidelijke offerte, goede en open communicatie. Planning tot in de puntjes voorbereid en gevolgd, door een kundige, behulpzame en nette ploeg.
Más información sobre otros tipos de reseñas.