Mooie extensions en de kleur is ook mooi. De kwaliteit lijkt goed. Helaas klopt de informatie over de hoeveelheid haar niet. Er wordt aangegeven dat je van 50 gram twee banen kunt maken, maar in... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super fijne extensions van Volumize&extend. Ik wilde echt al jaren extensions maar vond het altijd te duur om dit bij de kapper te laten doen. Toen kwam ik volumize&extend tegen. Naast dat het contact... Ver más
Ik ben echt superblij met deze extensions!🥰De levertijd was heel snel en de kleur past perfect bij mijn eigen haar. De kwaliteit is heel goed; ze voelen echt aan en blijven super mooi zitten. Wa... Ver más
Ik zou de extensions van Volumize & Extend aan iedereen aanraden! Het haar komt snel aan, mooi verpakt en is van geweldige kwaliteit. Het plaatsen gaat snel en het resultaat is heel mooi en vooral nat... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Volumize and Extend ondersteunen en empoweren vrouwen om zelf alles te bereiken wat ze willen. Haarverdikking en -verlenging hoeft niet meer in handen te liggen van een stylist, dat kun je nu gewoon vanuit huis. Met onze eenvoudige bevestigingsmethode creëer je ook zonder salonbezoek, de look waar jij naar op zoek bent. Je hebt geen haarstyliste nodig. Je hebt vertrouwen in jezelf nodig en wij helpen je daarbij.
Información de contacto
No ha contestado las opiniones negativas
Super blij met mijn extensions!!
Super blij met de extension van Volumize & Extend! Sinds een paar jaar heb ik extensions bij verschillende salons geprobeerd, maar nu ik deze heb wil ik niks anders meer! De kwaliteit is heel goed en ik kan er alles mee doen wat ik wil. De methode van inzetten is ook heel handig en gemakkelijk in te brengen, en het blijft ook echt goed zitten. Door de kleurring kon ik precies de juiste kleur voor mijn haar kiezen en ik ben er echt onwijs blij mee. Ik zou het iedereen aan raden die extensions overweegt!
Mega tevreden!
Super mooi haar, goede kwaliteit en blijft goed zitten. Mega makkelijk zelf in te zetten met een vriendin. Ben echt heel goed geholpen bij het kiezen van mijn kleur, zou zeker nog een keer bestellen!
Más información sobre otros tipos de reseñas.