voorbeeldsollicitatiebrief.info Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een proefabonnement van 7 dagen voor 1,99 aangekocht. Binnen die week werd er 17,95 afgeschreven Van Topbrief.nl zonder toestemming Abonnement binnen 7 dagen opgezegd en m’n geld terug geb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je gaat een abonnement aan. Vervolgens heb ik netjes betaald en krijg vandaag weer een herinnering. met 20 euro erboven op dat noemen ze een chargeback boete. Betalingslink was 17,99 en de chargeb... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oplichters!!!! PAS OP!!!!

Een proefabonnement van 7 dagen voor 1,99 aangekocht.
Binnen die week werd er 17,95 afgeschreven
Van Topbrief.nl zonder toestemming
Abonnement binnen 7 dagen opgezegd en m’n geld terug geboekt. Nu blijven ze herinneringen sturen

Dit is wat ze in de mail zetten

Dit is een eenmalige betaling: uw abonnement is automatisch opgezegd.

Let op: het opzeggen van uw abonnement verandert niets aan de betalingsverplichting van de openstaande termijn

27 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een naar en slinks bedrijf

Wat een bedrijf. Je maakt een brief, daar moet je voor betalen, dat is natuurlijk heel normaal. Maar daarna... krijg je een abonnement voor 17.99. Maak je hier melding van, krijg je terug dat als je binnen een week niet iets afzeggen, je een maandabonnement afsluit .

De brief was niet geweldig, en makkelijk verdient. Heel makkelijk geld verdienen op een slinkse manier.
Het is dat ik toevallig op mijn bankrekening keek, anders had ik het niet geweten.

25 de enero de 2026

Oplichters

Oplichters! Je betaald voor een brief en plotseling heb je een abonnement en schrijven ze geld van je rekening af. Oplichters van het ergste water!

7 de agosto de 2025

PAS OP!!!

PAS OP!!!! Zeer slecht, 1x motivatiebrief laten maken en betaald, om een voorbeeld te hebben daarna zeggen ze dat je aan een abonnement vast zit van 17,95 per maand. Ik heb niks ondertekend.

23 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

3-4 mails verder vanwege dat ik mijn…

3-4 mails verder vanwege dat ik mijn abonnement wil opzeggen overschrijven ze me 2x 19 euro waarvan ik er eentje heb teruggeboekt. Moeten ze de mails maar lezen en reageren. Ook jammer dat ze geen telefoon nummer hebben. Zou makkelijker zijn geweest

14 de marzo de 2023

Topbrief………….😡🤬

Nadat ik mijn brief opnieuw wilde schrijven, kwam ik niet verder omdat mijn e-mail werd herkend! Dat is logisch omdat ik betaald heb en bekend ben! Er is jammer genoeg geen contact te leggen, alleen per mail en die beantwoorden ze niet!

27 de enero de 2022

Site is top

Site is top. Veel nuttige tips en uitstekende motivatiebrieven opgesteld. Kan zeker deze gebruiken bij mijn sollicitaties!

11 de febrero de 2020

Super site

Deze site gaf me spontaan het vertrouwen in de mensheid terug. Mocht ik voor dat ***Duits ooit een voldoende halen dan heb ik dat aan deze site te danken.

21 de octubre de 2019

Goede, handige site

goede site, geen rare reclames of wat dan ook wat ik in de eerste instantie wel verwacht had. de brief ziet er ook netjes uit!

21 de marzo de 2018
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima voorbeeld

Prima voorbeeld, mis wat informatie over de mogelijkheden die er zijn en vanuit werkgevers geboden wordt om online te solliciteren.

6 de febrero de 2018

Uitstekende voorbeeld brief

Uitstekend voorbeeld voor de verandering. Want er word op veel sites geld gevraagd voor een waardeloze motivatiebrief. Ik dank u hartelijk voor deze mooie sollicitatiebrief.

27 de junio de 2017
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.