Voordeel Horren Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Telefonisch contact opgenomen en een afspraak ingepland, zowel mijn vrouw als ikzelf een dag voor vrij genomen voor de inmeetservice gewoon niet komen opdagen, telefonisch niet bereikbaar, meerdere ke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fijn bedrijf! We hebben een dubbele plissé hordeur besteld tegen een relatief lage prijs. Deur werd op tijd geleverd, mooie kwaliteit, kortom heel blij mee. Leverancier reageert direct op vra... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de tratamiento de ventanas

Escrito por la empresa

Levert kwaliteit voor een voordelige prijs.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super service!

Gemakkelijk contact vooraf via Whatsapp. De vriendelijke monteurs hebben prachtige plissée hordeuren geplaatst in korte tijd. Verder hebben ze de versleten banden van onze zonneschermen vervangen. En dit allemaal voor een schappelijke prijs. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

4 de mayo de 2023

superservice

We hadden misscommunicatie met betrekking tot de afmetingen.
Kosteloos is er een nieuwe hor opgestuurd die perfect past.
Heel blij mee superservice!

1 de mayo de 2023

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen. Snelle levering, heb al eerder 2 inzethorren besteld bevalt prima,nu weer 2 besteld,ik raad dit bedrijf iedereen aan.

28 de marzo de 2023

Zeer tevreden!

Inmiddels een halfjaar geleden een hor laten plaatsen op mijn schuifpui. Perfect opgemeten, meegedacht over hoe dit handig en mooi voor mij zou zijn en wat de meest duurzame oplossing was. Zeer snel geplaatst en na een winter nog steeds veel plezier van/ziet er nog steeds als nieuw uit! Binnenkort ga ik de rest van de ramen ook maar eens voorzien!

1 de julio de 2022

Super ervaring

Super ervaring! We wilden het ophalen ipv laten bezorgen en super goed geholpen, daarna snel antwoord op e-mails en de dag van ophalen ook nog de vraag later op de dag of het ophangen gelukt is en het aanbod om vooral te bellen met vragen. Super goede service!

10 de marzo de 2023

Topjongens

Topjongens! Aardig, beschaafd, meedenkend,
Creatief in oplossingen zoeken.
Toen er een klein dingetje kapot ging, kwamen ze snel om het gratis te repareren.
Best wel goedkoop.
Aanrader.

15 de junio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voordelige Plisse Hordeur

Wij hebben vorig jaar een plisse hordeur aangeschaft via Voordeel Horren. Er waren wat onduidelijkheden over hoe in te meten en in tegenstelling tot andere leveranciers was het helder communiceren met Voordeel Horren. Daarna de bestelling geplaatst. En hoewel men eerst e.e.a. fout had overgenomen heeft men dit snel en correct hersteld. Helaas weet ik nog niet hoe hij werkt, want nog geen tijd gehad om te installeren. Prijstechnisch zijn we zeer tevreden. Een dergelijk op maat gemaakte plissé hordeur was elders soms wel 3x zo duur!

16 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

VOORDEELHORREN.NL vakkundiger en voordeliger!!

Er werd mij haarfijn uitgelegd wat belangrijk is voor het plaatsen van een veranda met glazen schuiframen. Vloer is tijdens opname meteen gecontroleerd of deze waterpas liep. Dit bleek niet het geval, waardoor zij het probleem vóór het plaatsen van de veranda hebben opgelost.
De kieren van de veranda zijn netjes afgekit, waardoor wij lekker droog en warm binnen kunnen zitten.
Zeer vakkundig en betrouwbare personeel! Huissleutels na afloop keurig aan de buren overhandigt.

Wij bevelen deze heren ten zeerste aan.

24 de enero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dubbele hordeur

Bij het bestellen was er een misverstand over de levering. Voordeelhorren heeft dit prima hersteld en een prachtige hordeur geleverd. Het paste perfect en was makkelijk te monteren.

20 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden met onze plissé hordeur

We zijn erg blij met onze plissé hordeur van Voordeelhorren. Medewerker kwam vooraf vrijblijvend voor (goed) advies en opmeten. Prijs inclusief montage viel relatief ook mee. Levertijd was door vakantie en pech wel flink langer dan de gemelde drie weken maar we werden goed op de hoogte gehouden. Ook montage ging heel zorgvuldig. We zijn tevreden klanten.

16 de agosto de 2022

Wat een fijn bedrijf!

Wat een fijn bedrijf!
We hebben een dubbele plissé hordeur besteld tegen een relatief lage prijs. Deur werd op tijd geleverd, mooie kwaliteit, kortom heel blij mee. Leverancier reageert direct op vragen. Ik kan voordeelhorren aan iedereen aanraden!

23 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie raamhor, goede behulpzame service! Blij mee en onze volgende hor gaan we ook kopen bij Voordeel Horren.

30 de mayo de 2022

Tot service

Ze zijn vriendelijk, beleefd. Wij zijn ook blij dat we bij voordeel horren onze horren hebben gekocht en wij raden het iedereen aan die horren willen kopen.

16 de mayo de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.