Valorada con 1 estrellas sobre 5

8 maart 2018 (jawel bijna 4 jaar verder), tig telefoontjes en nog meer e-mails. Post als onbekend opengemaakt en retour ontvangen. Bestaat Voordeelkraam 2022 nog ?

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Levertijd klopt absoluut niet. 3 tot 5 werkdagen, werden 3 weken! Je gaat bijna twijfelen, ook door alle reviews die je uit het verleden leest. Klantenservice gemaild, want telefonisch waren zij niet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Mercado online
  2. Tienda de electrodomésticos
  3. Proveedor de productos de limpieza
  4. Tienda de electrónica
  5. Joyería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Voordeelkraam verkoopt zowel dagelijks als wekelijks leuke, exclusieve en handige producten met kortingen tot wel 70%! Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste en meest exclusieve producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden, allemaal voor uw voordeel! De verkoop stopt zodra de actietermijn is verlopen of als een product volledig is uitverkocht. Als een aanbieding is uitverkocht of wanneer de actietermijn is verstreken, kan de aanbieding niet meer gekocht worden. Maar niet getreurd, als een actie uitverkocht is, kunt u bij ons alweer terecht voor nieuw voordeel uit onze kraam! Zorg er daarnaast voor dat u zich inschrijft op de nieuwsbrief, want alleen dan zult u geen enkele aanbieding missen. Bovendien profiteert u dan ook nog eens van extra voordeel en maakt u kans op leuke prijzen.

3,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

JeePee

Bestaat Voordeelkraam 2022 nog ?

23 de febrero de 2022

OPLICHTING

Ingebrekestelling gestuurd op 18-03-2019 na heel veel correspondentie waarop niet (meer) werd gereageerd. Men weigert dus nog steeds het geld terug te storten. Een vorm van OPLICHTING!!!

16 de noviembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De negatieve reacties herken ik hier…

De negatieve reacties herken ik hier volkomen. Wat een slechte webshop! Op 9 maart heb ik een bureaustoel besteld en betaald. Deze is dus nooit geleverd. Aanvankelijk zijn ze telefonisch onbereikbaar, ofschoon het bandje dat wél beweert ("tussen 10.00 en 16.00uur bereikbaar"). Ook op het online klachtenformulier geen antwoord. Op 16 april eindelijk telefonisch kontakt en beloven ze "vandaag of morgen antwoord". Niet dus. Op 15 mei wéér gebeld: "Ligt aan de leverancier", "vandaag of morgen" antwoord. Niet dus. ( De namen laat ik ivm privacy maar achterwege). 22 mei gebeld: "stoel is op 17 mei verstuurd", dus zogenaamd onderweg. 4 juni gebeld: 15 minuten wachten en dan werd opgehangen! 26 juli gebeld en heb ik de bestelling geannuleerd. Geld zal teruggestort worden. 29 augustus nog niets ontvangen. Kontakt via de chat: Probleem wordt doorgeschoven naar "De Financiele Afdeling" met aandringen tot spoed. 15 oktober: Nog niets ontvangen/gehoord. Men beweert nu dat de stoel al in april geleverd is! Aan ene "Marek". Dat ben ik dus niet. Wat moet ik nog geloven van Voordeelkraam??? Medewerker gaat het uitzoeken en belooft het nog deze week in orde te maken. Gelooft U het nog?

15 de octubre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een niet werkende LED lamp met sensor…

Een niet werkende LED lamp met sensor gekocht en betaald € 18,95 incl. verzendkosten. Ordernummer: VK154496.
Na héél lang aandringen: 3x gebeld met elke keer 6 wachtenden voor mij. En dan...word je er aan het eind uitgegooid.
Eén keer in geslaagd de 4e keer! en werd mij beloofd, dat het geld zou worden teruggestort met een wachttijd van 14 dagen. Maar dát is inmiddels 1 een maand geleden. Géén restitutie ontvangen!
Na herhaalde nieuwe pogingen is de naam van de internetshop gewijzigd van Voordeelkraam in Goedkoper.nl cq Euroknallers. Service is shit.

7 de septiembre de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit is de 2e keer dat ik wat schrijf…

Dit is de 2e keer dat ik wat schrijf ,wat een schande toch vanaf 6 Juni zit ik te wachten op mijn HP elitbook 304 euro over gemaakt en nog steeds niets gekregen heb al 8x bebeld en eerst konden ze nog niet leveren en later heb ik afgesproken dat ik mijn geld zou terug krijgen maar geen van tweeen heb ik gehad .
Is er iemand die weet wat we hier aan kunnen doen !!!!!!!!!!!!!!
J.Kooij

7 de agosto de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jammer dat ik geen '0' sterren kan…

Jammer dat ik geen '0' sterren kan geven, want de Voordeelkraam en Goedkoper zijn een grote oplichtersbende die je aan het lijntje houden. Eerst is er iets mis met de code van de bestelling, daarna is het product niet op voorraad en als je annuleert willen ze nog brutaal doen omdat je zegt dat je je geld onmiddellijk terug wilt hebben. Na ruim 2 maanden eindelijk het geld terug gehad, maar dit heeft veel belletjes en mailtjes gekost. Ik zou zeggen: bestel hier NOOIT iets.

19 de junio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Voor mijn ouders een laptop besteld

Voor mijn ouders een laptop besteld. Vanwege ook de aanwezige negatieve recensies uit voorzorg met creditcard betaald. Extra transactie kosten hiervoor bijna €15,- wat wel heel hoog is ten opzichte van betalen met iDeal. De mail met de datum wanneer de laptop uitgeleverd zou gaan worden is nooit ontvangen. Maar na 5 werkdagen stond plots een bezorger voor de deur en werd de laptop afgeleverd, waar trouwens niet voor getekend hoefde te worden. De laptop (refurbished) is helemaal in orde en werkt perfect!

11 de mayo de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestel hier niet als je verwacht dat het soepel wordt afgewikkeld

Bestel hier niet - 24/3 bestelling damesfiets gedaan en betaald, nu 17/4 niets gehoord en ontvangen. Geen reactie op supportformulier en telefoon wordt nooit opgenomen. Wordt tijd voor aangifte denk ik.
Inmiddels 5/5 nog niets gezien. Afgelopen week lukte het eindelijk om hen te bereiken en toen ook vriendelijk geholpen. Kennelijk door verhuizing onbereikbaar geweest, maar dat moet niet kunnen. Maar goed bleek iets fout bij de leverancier gegaan te zijn en dat hebben ze nu opgelost. 17/5 hebben we de fiets ontvangen.

17 de abril de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voordeelkraam is kennelijk hetzelfde…

Voordeelkraam is kennelijk hetzelfde bedrijf als Goedkoper.nl.
Bestelling geplaatst en betaald, daarna niets meer van ze gehoord.
Geen reactie/antwoord op contaktformulier/email en telefonisch onbereikbaar. Ik zit al meer dan een maand te wachten op mijn bestelling.

10 de abril de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Klacht opgelost

Klacht opgelost

Inmiddels is de order van 28 februari op 2 april 2019 ontvangen, één maand later dus. Dank aan Voordeelkraam.nl hiervoor. Verbeterpunt blijft de informatievoorziening bij vertraging.

J.A. Cadeddu

2 de abril de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dik tevreden

Keurig netjes afgeleverd door DHL en heel tevreden over de snelheid en het produkt.Na alle slecht revieus had ik weinig vertrouwen op een goede afloop😊maar voordeelkraam jullie verdienen een dikke 10 mag ook wel eens gezegd worden.Bedankt👍

8 de diciembre de 2018
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wat maakt het uit dat jullie kortingen…

Wat maakt het uit dat jullie kortingen geven, als je er daarna 8 euro verzendkosten 🐝 bijlapt,en 2 weken wacht om te verzenden
2* geef ik omdat je het tenminste nog laat weten wanneer de verwachte verwachte verzending gebeurt, maar ook ontvangen,???????

Ik hoop het
Je zou er wantrouwig van worden!!!!!!

27 de noviembre de 2018

Wanprestatie

Ik had iets besteld bij voordeelkraam.nl, maar kreeg van goedkoper.nl het verzoek om een oordeel te geven. Als je beide websites bekijkt, zie je waarom: het is hetzelfde bedrijf.

Daar gaat-ie dan. Voordeelkraam.nl beweert aangesloten te zijn bij Webshop Keurmerk, DAT IS NIET WAAR. Dit geldt ook voor goedkoper.nl, Ze beweren dat je een klacht kunt indienen bij de geschillencommissie. Hoe dan, als ze niet aangesloten zijn?

Waarom zou je een klacht willen indienen? Wel, wegens WANPRESTATIE. De levertijd is langer dan werd aangegeven. Op zichzelf misschien geen ramp, maar nu kwamen er artikelen te laat. Ten tweede voldoen de artikelen niet aan de specificaties. Bij retourneren verwachten ze dat de klant de kosten voor het terugsturen voor zijn rekening neemt. Ook als de artikelen niet zijn zoals voordeelkraam.nl ze zelf omschrijft. En dan willen ze ook de betaalde verzendkosten niet vergoeden. Dat zou er op neerkomen dat je bijna dertien euro kwijt bent, maar uiteindelijk niets hebt.

19 de noviembre de 2018

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Ik koop hier nooit meer. Op 29 mei bestelling gedaan van 6 polo's en automatische strijkmachine. Verwachte levertijd 4-5 werkdagen. Op 7 juni emailtje met verwachtte leverdatum 13 juni. Dat zou dan levertijd zijn van 11 werkdagen, maar afijn. Echter, de bestelling had ik 6 juli nog niet ontvangen, dus maar maltje gestuurd. 13 dagen later kreeg ik antwoord dat de spullen wel verstuurd waren, maar er was iets mis met verzendnummer. Ze zouden een nieuwe bestelling toesturen. Kort daarna ontvingen we een levering met 2 polo's. Verder niks. Uiteindelijk heb ik 24 juli maar weer emailtje gestuurd (telefonisch zijn ze gewoon niet bereikbaar) over de overige polo's en strijkmachine. Daarop kreeg ik de volgende dag een emailtje dat de bestelde producten niet meer leverbaar waren en dat ik daarvoor mijn geld zou terugkrijgen. Dat geld heb ik gelukkig uiteindelijk vrij snel teruggekregen. Maar al met al heeft het 2 maanden geduurd en paar keer heen en weer ge-email voordat ik 2 polo's had en mijn teveelbetaalde geld terug. Het vervelendste is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn en je maar moet afwachten wanneer ze reageren.

16 de septiembre de 2018

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring met Voordeelkraam. Mijn bestelde product nog steeds niet ontvangen, en krijg ook geen reacties op mijn berichten.
Ze beloven dat je je product binnen 1-3 werkdagen in huis hebt. Dit gebeurt niet. Ze beloven dat je binnen 2 werkdagen een mail met bevestiging van de verzending ontvangt. Dit gebeurt niet. Als je hierover contact met Voordeelkraam neemt, beloven ze binnen 24 uur een inhoudelijke reactie. Dit gebeurt OOK niet. Dit gaat al 2 weken zo.
Al met al een heel slecht bedrijf en ik raad het niemand aan.

6 de septiembre de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

WAT IS ER MIS MET VOORDEELKRAAM ?

Op 10/8 bestelling gedaan. Nu, 5/9 nog niets ontvangen. Tel. niet bereikbaar en na 1 email geen reacties meer. In het verleden hier gekocht, ging toen redelijk. GAAT VOORDEELKRAAM TER ZIELE ? Zal hier zeker niets meer kopen.
Gisteren, 18/9, kwam de bestelling toch nog aan. Met een excuus email dat het zolang geduurd heeft. Ben benieuwd hoe het de andere mensen gaat die hier iets besteld hebben. Hebben ze hun problemen toch opgelost ?

5 de septiembre de 2018
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.