Geweldige service, contact via whatsapp en telefoon is perfect.Super lieve bekwame mensen, niks als lof, hulde! Werken efficient en snel, heel dankbaar voor het ontzorgen.Van harte aanbevolen! Groete... Ver más
La empresa ha respondido
Andere partij durfde het niet aan, maar deze mannen hebben mijn wasmachine probleemloos van de zolder gehaald. Vooraf via WhatsApp heel fijn en duidelijk contact gehad; de situatie werd op basis van e... Ver más
La empresa ha respondido
Voor het eerst Vootzy ingeschakeld. Ben zeer tevreden. De klus was achteraf lastiger dan gedacht, maar heb geen wanklank gehoord. Constant vriendelijk en achteraf toch nog snel klaar. Voor herhaling v... Ver más
Prima geholpen om een zeer zwaar ziekenhuisbed en toebehoren van de eerste etage zonder lift af te voeren.Accurate informatie over de afspraken , heel vriendelijk personeel dat zorgvuldig werk leverde... Ver más
La empresa ha respondido
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Dag van te voren tijdvak, een uur van te voren nog een bericht wanneer ze kwamen.
Aardige mensen.
Namen de l-bank zonder problemen mee van een portiek zonder lift.
Afspraken waren duidelijk en zijn goed nagekomen. De medewerkers die de banken af kwamen halen waren uitermate vriendelijk, efficiënt en professioneel. Dank u wel.
Vanmiddag zijn de meubels opgehaald ,dit is een prima bedrijf alles klopt van het begin tot het eind mannen hadden lang in de file gestaan hielden ons op de hoogte mannen heel sympathiek en professioneel
Zeer goede communicatie, duidelijke info over de ophaaltijd. Ze kwamen keurig op tijd. Morad en Liban zijn zeer vriendelijke en professionele vervoerders. Het verwijderen van onze loodzware piano, wat wij als een onmogelijke opgave zagen, hebben zij met veel zorg en daadkracht voor elkaar gekregen. Een echte aanrader! Heel veel dank voor jullie inzet!
I had, what I thought, a problematic piece of furniture, a huge and heavy dinner table, which I wanted to dispose of. Vootzy specialists have solved this problem smooth and easy. Real professionals! Thanks a lot, much appreciated!
Echt super in de communicatie, behulpzaam en zeer vriendelijk. Kan niet anders zeggen dan een top service. Morad denkt echt met je mee en alles gewoon perfect geregeld. Kies vlgde keer zeker weer voor Vootzy! Aanrader!
Vandaag bed af laten voeren door Voozy door 2 super nette en vriendelijke jongens ook contact met Voozy was super en prima service zeker een aanrader al bij al dik tevreden
Heldere afspraken en duidelijke communicatie, goede uitvoering van de gevraagde werkzaamheden
Positieve ervaring
Snelle reacties en updates over ophaaltijd enz. Verder werken ze zorgvuldig met afvoeren van materiaal!
Top bedrijf! Alles snel en keurig geregeld. Fijn in het contact. Zeker een aanrader!
Super vriendelijk en proffesionele mannen, ze houden je via whatsapp heel goed op de hoogte wanneer ze er zijn. Werken snel en netjes.
Echt een aanrader
Ze waren op tijd en netjes meegenomen mijn hoekbank
Hele fijne communicatie vooraf, vriendelijk en professioneel service. Keurig op de afgesproken tijd op locatie.
Uitstekende service en snel geholpen.
Aardige mannen die meedenken en voorzichtig zijn met je spullen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Uitstekende oplossing.
Goed contact, zeer duidelijk over gemaakte afspraak, geven goed aan wanneer ongeveer te verwachten. Zeer vriendelijk personeel. Ik zal zeker de volgende keer gebruik maken van Vootzy.
Super bedrijf! Vriendelijk, behulpzaam, duidelijk. Niks op aan te merken en zeker een aanrader.
Goede communicatie vooraf en keurig op tijd op locatie. Onze oude bank paste niet door de voordeur, maar is uiteindelijk via de tuin over de schutting naar buiten gebracht. Ze hebben zelfs nog geholpen om de nieuwe bank in elkaar te zetten. Complimenten voor Morad en collega.
Más información sobre otros tipos de reseñas.