Geweldige service, contact via whatsapp en telefoon is perfect.Super lieve bekwame mensen, niks als lof, hulde! Werken efficient en snel, heel dankbaar voor het ontzorgen.Van harte aanbevolen! Groete... Ver más
La empresa ha respondido
Andere partij durfde het niet aan, maar deze mannen hebben mijn wasmachine probleemloos van de zolder gehaald. Vooraf via WhatsApp heel fijn en duidelijk contact gehad; de situatie werd op basis van e... Ver más
La empresa ha respondido
Voor het eerst Vootzy ingeschakeld. Ben zeer tevreden. De klus was achteraf lastiger dan gedacht, maar heb geen wanklank gehoord. Constant vriendelijk en achteraf toch nog snel klaar. Voor herhaling v... Ver más
Prima geholpen om een zeer zwaar ziekenhuisbed en toebehoren van de eerste etage zonder lift af te voeren.Accurate informatie over de afspraken , heel vriendelijk personeel dat zorgvuldig werk leverde... Ver más
La empresa ha respondido
Vootzy haalt gebruikte meubels op in heel Nederland en België. Of het nu gaat om een bank, bed, boxspring, kast, koelkast, wasmachine of andere grote meubels: wij komen bij je thuis en regelen het volledige transport. Wij werken met twee speciaal opgeleide verhuizers die de meubels indien nodig demonteren en vanuit de woning naar de verhuiswagen brengen. Ook woningen op een verdieping, appartementen en flats zonder lift zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden. Meubels die nog bruikbaar zijn, proberen wij zoveel mogelijk een tweede leven te geven via hergebruik, goede doelen of non-profitorganisaties. Wat niet meer herbruikbaar is, wordt verantwoord verwerkt. ✔ Ophalen in heel Nederland en België ✔ Vaak binnen 5 werkdagen ingepland ✔ Altijd op afspraak ✔ Inclusief demontage indien nodig ✔ Geen gesjouw of vervoer nodig ✔ Veilige betaling via QR-code of betaalverzoek Geen gesjouw, geen demontage en geen rit naar de milieustraat. Wij regelen het van deur tot deur. Snel foetsie met Vootzy.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Geweldig, zeer deskundig, snel, goede communicatie, vriendelijk en met zorg. Dank!

Respuesta de vootzy.com
Wat een fantastisch bedrijf. De communicatie is heel snel en helder. Ze denken met je mee en ze zijn heel vriendelijk. Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Respuesta de vootzy.com
Goede communicatie en erg goed geholpen. Zelfs een stapje extra gezet door even te stofzuigen na weghalen van meubels voor mijn moeder die slecht te been is.

Respuesta de vootzy.com
Uitstekende service, eenvoudige en transparante online offerte. Goede communicatie gedurende het hele proces en ophaalservice op tijd. Ik had een bank die opgehaald moest worden, en ze hebben het prima gedaan, zelfs via de trappen in Amsterdam.

Respuesta de vootzy.com
Een hele fijne en snelle service.
Duidelijke afspraken over wat ik kon verwachten.
Vriendelijke medewerkers.
Ik ga er zeker vaker gebruik van maken als ik weer hulp nodig heb.

Respuesta de vootzy.com
Van begin tot einde was er goed en snel contact.De mannen die bij mij waren waren zeer beleefd en vriendelijk en stelde zich eerst netjes voor.Een dikke 5 sterren voor de mannen.

Respuesta de vootzy.com
Bankstel laten ophalen door Vootzy. Afspraak was snel gemaakt. Goed en duidelijk contact via Whatsapp. Het ophalen ging snel en zonder problemen. Al met al zeer tevreden!

Respuesta de vootzy.com
Vol lof over Vootzy. De communicatie verliep snel, duidelijk en zeer klantvriendelijk. Vandaag 3 zware items opgehaald met veel aandacht/zorg voor mijn huis. Extra fijn dat ook alles een nieuwe bestemming krijgt. Wat een toppers! Wil je van wat spullen af, met aandacht voor mens en milieu, dan moet je bij Vootzy zijn.

Respuesta de vootzy.com
Vootzy heeft een zware glazen tafel afgehaald. Zeer tevreden met deze partij. Ze komen alle afspraken na. Je wordt op de dag van ophalen per app op de hoogte gehouden van het tijdstip waarop ze voor de deur staan. Vriendelijke mensen die absoluut niet klagen. Petje af voor dit bedrijf. Klus uitmuntend uitgevoerd.

Respuesta de vootzy.com
Zeer tevreden over hoe mijn koelkast van derde verdieping, met drie ingewikkelde trappen, is gehaald! Morad en zijn collega waren super vriendelijk en vakkundig. Petje af voor deze kanjers!

Respuesta de vootzy.com
Goed en duidelijk contact via app. Kwamen op afgesproken tijd.
Vriendelijk en behulpzaam personeel en de spullen waren snel uit huis.
Volgende keer weer!
Ik ben ontzettend tevreden over vootzy. . Ze kwamen een elektrisch bed ophalen dat erg zwaar en lastig te verplaatsen was, maar dat hebben ze perfect aangepakt.
Morad en Hans werkten met veel geduld en professionaliteit. Ze waren bovendien erg vriendelijk en behulpzaam, wat de hele ervaring extra prettig maakte.
Echt een topprestatie geleverd door beide heren — absoluut een aanrader! Gewoon bellen

Respuesta de vootzy.com
Ik heb recent gebruik gemaakt van de service van Vootzy. De communicatie was snel en efficient, de afspraak was meteen ingepland. Een half uur voordat ze aankwamen krijg je nog netjes via whatsapp doorgegeven hoe laat ze er zijn. En ze hebben mijn oude kasten en bed + matras snel uit elkaar gehaald en van de tweede verdieping naar beneden getild. Dit alles voor een prima prijs, ik maak zeker nog een keer gebruik van deze service!
Het is een 2de keer dat ik Vootzy gevraagd had. Ook vandaag alleen maar top, ze bellen vlak voordat ze komen en doen alles echt netjes uit elkaar halen. Zijn alert dat ze nergens tegen aan stoten zijn vriendelijke mannen ook even een gesprekje tussendoor. Ze waarderen je als klant. Als ik ze weer een keer nodig heb dan is het VOOTZY voor mij.
Bedankt Mourath en Hans voor
vandaag en jullie professionaliteit .

Respuesta de vootzy.com
Makkelijk om een afspraak in te plannen op internet. Van tevoren een appje hoe laat ze zouden komen met live tracking en het weghalen van de meubels verliep netjes en snel zonder beschadigen van mijn interieur. Een echte aanrader!
Afgelopen week vond ik via Google Vootzy omdat ik last minute mijn bank kwijt moest. Toen ik informatie opvroeg werd ik vrijwel direct terug gebeld door een hele vriendelijke man aan de telefoon. Een dag later heb ik de afspraak super simpel in kunnen plannen via WhatsApp en kon de bank vandaag worden opgehaald. Morad en zijn collega hebben de bank bij mij opgehaald en hebben de bank met heel veel kunde van de 1e en 2e etage getild. Kan niet anders zeggen dan dat de service heel goed was en dat ik erg tevreden ben. Kan Vootzy iedereen aanraden!

Respuesta de vootzy.com
Goede en snelle communicatie. Mijn hoekbank kon ontzettend snel opgehaald worden. Alles verliep helemaal prima!
Más información sobre otros tipos de reseñas.