Laatst een advertentie gezien op facebook van de robot puppy en wou het bijna niet geloven. Dus heb ik 2 stuks gekocht als cadeau voor mijn zoontje van 6 en hij vond het gewelding. By the way voor d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dit is oplichterij. Deze koala is een heel gewoon pluchen beertje zonder enige technologie. En het is ook nog es lelijk. Zeker niet kopen!
Dit bedrijf zijn oplichters koop nooit…
Dit bedrijf zijn oplichters koop nooit bij dit bedrijf je komt er bedrogen van af.
Dit is oplichterij
Ik zou het liefst -5 sterren geven.
Ik zou het liefst -5 sterren geven.
Ik heb op 8 september bij vordela 1 kunstgebit besteld Tot de dag van vandaag heb ik nog niks ontvangen en alsje contact opneemt dan krijg je zoiets als sorry maar het is erg druk . Dus zeg ik ik heb pakjes uit China laten komen die sneller zijn dan iets dat uit Nederland zou moeten komen. Zoals je misschien begrijpt een voor gedrukt antwoord sorry het is erg druk . M.v.g
Ben Farenhorst
Heb een tandprothese besteld na meer…
Heb een tandprothese besteld na meer dan een maand nog niets gezien van de bestelling al paar keer een mail gestuurd ook om teruggave van men geld maar telkens hetzelfde antwoord het is onderweg ik zou zeggen koop niets op deze site vordela is niet eerlijk mischien wel oplichting
Bestel hier nooit
Bestel hier nooit, Pas op is een dropshipper. Voldoet niet aan Nederlandse wetgeving alles komt uit China en ontbind je koopovereenkomst kan je volgens eigenaar de kosten zelf dokken. Je bent je geld kwijt. Doe aangifte bij politie. Staat Rotterdam maar woont in Arnhem zie KVK
De levering is snel en het artikel dat ik heb besteld is erg handig.
Oppassen ,bedrog op grote schaal !
Oppassen ,bedrog op grote schaal !
Zeker geen aanrader !
Waardloos bedrijf
Waardloos bedrijf. Misleidende video. Product lijkt in niets op de poes in de video. Slechte klantenservice. Niet intrappen!
super ervaring hoodie
Gisteren mijn pakketje ontvangen van de Hoodie met masker. De stof is echt fijn en ook warm voor de koude winter in NL. Dus ja doet aan verwachting
Fraude!
I placed my order on August 21st, and after more than two months, I still haven’t received the item. Despite several messages, the company keeps refusing to issue a refund, saying they can only do so after delivery — which never happened!
This is unacceptable customer service. No transparency, no real help, and absolutely no sense of responsibility toward their customers. I’ve waited long enough and will never buy from this company again.
Avoid this store — they take your money but don’t deliver your order.
Koop niet bij Vordela!
Koop niet bij Vordela!
Ik heb een product gekocht bij Vordela, maar het voldeed totaal niet aan de omschrijving in de advertentietekst. Naar mijn geld kan ik fluiten oplichters zijn het!
AI Koala knuffel besteld misleidende advertentie
Een AI knuffel koala besteld die zou moeten bewegen. Ik ontvang een lelijke koala knuffel van zeer slechte kwaliteit waarin geen enkele technologie zit!!! Volledige misleiding!
Heb mijn bestelling niet ontvangen en…
Heb mijn bestelling niet ontvangen en beantwoord geen Mail
Vordela pure oplichterij
Koala beertje gekocht (ai) 35€ , en zit niets mechanisch in ,begrijp niet dat er niets wordt gedaan aan deze wantoestanden
Robotkitten.
Je wordt bij vordela opgelicht. Heb een robot kitten besteld een mooie rode met usb. Wat krijg je? Eentje die volop te koop zijn op braderie en jaarmarkten en speelgoed winkel. Deze gebruikt baterijen en miauwt continu en valt heel gemakkelijk om tijdens het lopen. En een email gestuurd maar je krijgt geen antwoord.
Vordela,oplichterij!!!!
Jullie hebben aan mij een gewone knuffel koala gestuurd,hele dure koala knuffel die in de winkels niet eens 5 euro zal kosten.Zo misbruik van mensen maken!!!! Jullie verdienen niet eens een ster maar ik kon niet verder om review te schrijven.Mensen opletten,dit is een oplichterij,niets via Vordela bestellen!!!
De volledige prothese met zuigfunctie, bestaat niet
De Vordela® Volledige prothese met zuigeffectiviteit die op de website wordt beloofd, bestaat niet. Je ontvangt onderdelen van andere merken en moet zelf iets samenstellen. Dit is teleurstellend en misleidend voor klanten.
koaly besteld let op oplichting
Hier een koaly besteld let op oplichting.
Krijg voor €51,70 een koala knuffel thuisbezorgd. Die totaal niet op de beoogde knuffel lijkt en er zit niks mechanisch in . Gewoon pure oplichting , recensies op de site zijn Nep ! Let op koop hier niks
Wat een oplichters heb bewegende kaola…
Wat een oplichters heb bewegende kaola besteld van 34,95 euro en niks ontvangen heb besteld op 14 september. Wat is dit voor raar winkel en ook me geld krijg ik niet terug ik weet dat in rotterdam die winkel zit ook op andere plaatsen ik zou er maar naar toe gaan en bewijzen laten zien op telefoon
Cadeau voor mijn kleintje
By the way voor de rest was contact ook prima en kon ik precies zien met track en trace wanneer die wordt geleverd. Al met al vind ik hem top en voldoen aan mijn verwachting.
Más información sobre otros tipos de reseñas.