Op 14 maart heb ik een reiskoffer besteld voor mijn vakantie. Helaas is de kwaliteit zeer teleurstellend. Na slechts één reis (op 22 maart) is er al een wiel afgebroken. De wieltjes zijn gemaakt... Ver más
Die Koffer sehen soweit gut aus, leider zeigen sich allerdings bereits leichte Kratzer - obwohl ich gerade einmal gepackt habe und dass auf einem super weichen Teppich. Die Kratzer gehen aber und... Ver más
La empresa ha respondido
Ich bin mit dem Koffer sehr zufrieden. Er gefällt mir optisch super gut und entspricht genau meinen Erwartungen. Die Qualität wirkt gut, er ist praktisch und genauso wie beschrieben. Bisher alles top... Ver más
De koffer is heel goed , ook de service ervan , bij was eer pen weg of afgebroken, ik heb een mail en foto gestuurd, direct een nieuwe gehad , top service
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Reis zorgeloos en in stijl met Voyagoux, een hoogwaardige koffer die onmisbaar is voor jouw stedentrip, weekendje weg of vakantie. We maken het je gemakkelijk om jouw spullen goed en veilig op te bergen. De koffers van Voyagoux zijn bovendien gemaakt van duurzame materialen zodat je een stuk eco-vriendelijker op pad gaat.
Van Oldenbarneveldtstraat 91A, 6827AL`, Arnhem, Holanda
- +31 (0)85 016 34 88
- info@voyagoux.com
- voyagoux.com
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Koffers zijn heel mooi en heel…
Koffers zijn heel mooi en heel gebruikelijk voor het reizen!

Respuesta de Voyagoux
Snelle levering, en een hele mooie koffer. Heb het gehaald voor mijn honeymoon💕

Respuesta de Voyagoux
Snelle levering en mooie koffer!
Snelle levering en mooie koffer!

Respuesta de Voyagoux
Deze koffers zijn echt slechte…
Deze koffers zijn echt slechte kwaliteit. De ritsen was gelijk stuk. Bespaar je geld, ga naar Primark koop daar een koffer.

Goede fijne koffer!
Ik ben blij met mijn aankoop, de koffer werd snel geleverd en wat goed verpakt. Ik heb de donkergrijze variant en ik vind de kleur erg chique ogen. Al met al een goede aankoop.

Respuesta de Voyagoux
De kwaliteit is erg slecht!
De kwaliteit is erg slecht!
Na ontvangst kun je zelf een aantal uur vermaken met het verwijderen van een dunne beschermplastic die geplakt zit op de koffer en heel slecht te verwijderen valt. Bubbelplastic heeft zich toch al bewezen de afgelopen jaren dacht ik zo. Bij aankomst op onze eerste vakantie bestemming lag de onderkant er al af, de bevestiging van de wielen is goedkoop en ipv 4 hadden we helaas nog 2 wielen.

Tevreden over de service
Erg tevreden over de service! Snel geholpen, vriendelijk contact en alles netjes afgehandeld. Zeker een aanrader

Beautiful Goldrose Travel Set
I bought the Goldrose Travel Set S-M-L and the shipment was unbelievable fast. Packaging great. The Set is amazing absolutely stunning. I had some questions before the Team helped me directly via Instagram. Great Team and the Travel Set is soo elegant. I love it. Tested it already 100 out of 10 points.

Respuesta de Voyagoux
Ik heb onlangs een koffer besteld bij…
Ik heb onlangs een koffer besteld bij Voyagoux en ben erg tevreden over zowel het product als de service. De eerste koffer die binnenkwam was helaas beschadigd tijdens de levering. Gelukkig kon ik via de app makkelijk en snel contact opnemen met de klantenservice.
Tot mijn verrassing kreeg ik de volgende dag al een nieuwe koffer thuisbezorgd — supersnel en netjes verpakt. Wat ik extra waardeer, is dat ik de beschadigde koffer mocht houden. Zo kon ik er iemand anders blij mee maken in plaats van hem weg te gooien.
Al met al een hele fijne ervaring met Voyagoux. Goede service, snelle levering én een mooi gebaar. Zeker een aanrader!

Koffer gezien op instagram
Koffer gezien op instagram, zag er precies uit als de fotos. Ik ben echt blij met de kwaliteit! Zeker een aanrader

Respuesta de Voyagoux
Nou eigenlijk kreeg ik zonder te weten…
Nou eigenlijk kreeg ik zonder te weten een heel andere koffer, ik ben niet heel moeilijk, en was tevreden, het contact is redelijk verlopen, nu bijna genieten van mijn nieuwe koffer

Respuesta de Voyagoux
Zeer slechte kwaliteit – na één keer al kapot!
Ik had hoge verwachtingen van deze koffer, maar wat een teleurstelling! Tijdens mijn allereerste reis begaf de koffer het al. Het eerste wiel brak af terwijl ik nog in de hotelobby liep, en toen ik op Schiphol aankwam, lag het tweede wiel eraf op de bagageband. Dit is echt belachelijk voor een product dat bedoeld is om reizen te doorstaan.
De koffer voelt misschien stevig aan, maar dat is blijkbaar slechts schijn. Ik heb er zorgvuldig mee omgegaan en toch ging hij direct kapot. Absoluut geen aanrader – bespaar jezelf de frustratie en koop iets beters!

Respuesta de Voyagoux
Ik vond de retour methode die jullie…
Ik vond de door u gehanteerde retourmethode niet erg gebruiksvriendelijk. Allereerst moet de klant zelf op de website opzoeken hoe het retourproces werkt en vervolgens een retourlabel aanvragen. Daarnaast wordt er geen bevestiging per e-mail verstuurd nadat de retouraanvraag is ingediend, waardoor ik deze uit voorzorg opnieuw heb ingediend.
Ik begrijp niet waarom dit proces niet eenvoudiger wordt gemaakt voor de klant. Transparantie en gemak zouden prioriteit moeten hebben, zodat retourneren zonder onnodige complicaties verloopt.
Daarnaast ben ik benieuwd hoe lang het duurt voordat de betaling in de Klarna-app wordt geannuleerd, aangezien u de door mij bestelde koffers inmiddels heeft ontvangen.

Koffer is kapot aangekomen
Koffer is kapot aangekomen, foto’s gemaild voor een retourzending, maar nog niks terug gehoord :(

Respuesta de Voyagoux
Onlangs heb ik 4 nieuwe koffers gekocht…
Onlangs heb ik 4 nieuwe koffers gekocht en ik ben er ontzettend blij mee. De kwaliteit is echt uitstekend voor de prijs die ik heb betaald. Het materiaal voelt stevig aan en de wielen rollen soepel, zelfs op oneffen oppervlakken. De koffer is goed georganiseerd met voldoende ruimte en handige vakken, waardoor ik mijn spullen makkelijk kan inpakken en vinden. Het ontwerp is strak en modern, en ik merk dat de ritsen ook stevig zijn, wat vaak een zwak punt kan zijn bij goedkopere koffers.
Er zijn ook een paar 1-sterren reviews maar na mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat deze negatieve beoordelingen niet representatief zijn voor de algemene kwaliteit van de koffer. De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut goed. Voor wat je betaalt, krijg je een mooie sterke moderne koffer.In mijn geval vond ik de koffers heel fijn en stevig en heb ik geen enkele klacht. Als je op zoek bent naar een betaalbare, betrouwbare koffer, zou ik deze zeker aanraden! Ook heb ik mijn contact met de klantenservice als heel fijn ervaren, snelle reacties gekregen op mijn vragen en er wordt goed meegedacht aan oplossingen. Al met al een fijn bedrijf met goede kwalitatieve koffers.

Teleurgesteld in de KWALITEIT
Op 7 Januari heb Ik de set van 3 koffers gekocht zag er mooi uit op 14 januari ging ik naar buitenland en na een reis van 9uur miste ik al een wiel van de allergrootste. Ik heb klantenservice erover gesproken maar moest ik wachten op de vliegmaatschappij. Claim ingediend bij vliegtuigmaatschappij en kreeg ik een bedrag ervoor.. voor de terugreis had ik de middelste nog en weer na een reis van 9uur miste was er al een scheur in de koffer. Afgelopen weekend ben ik even met de trein weg de middelste koffer valt gewoon uit elkaar wielen gebroken koffer verder gebroken en het grappigste is dat er niet zoveel erin zat. Met andere woorden KWALITEIT is de goedkoopste van de goedkoopste.. is echt niet waard.

Respuesta de Voyagoux
Heb nu voor de tweede keer na eerste…
Heb nu voor de tweede keer na eerste gebruik flinke schade, weer het wiel er af en hele scheur in de koffer ook zijn de ritsen zeer slechte kwaliteit van een grote koffer en een kleine koffer al kapot voor t gebruikt was.

Respuesta de Voyagoux
Zending kwam kapot aan nog steeds niks…
Zending kwam kapot aan nog steeds niks van klantenservice gehoord na vele email’s gestuurd te hebben, heel jammer mooie koffer besteld maar kwaliteit of verpakking kan beter

Top service!
We hebben recent een koffer aangeschaft en zijn er zeer tevreden over. Daarnaast hebben we gevraagd of we de koffer zelf konden afhalen, wat geen probleem was. We zijn uitstekend geholpen en kregen een nette prijs. Als extra verrassing ontvingen we zelfs een klein presentje. Kortom, een geweldige service!

Respuesta de Voyagoux
Más información sobre otros tipos de reseñas.