Jag behövde snabb hjälp med en smärtande hälsena på grund av överbelastning. Deras "bootfitter" visade sig vara en super stjärna som snabbt fixade mina pjäxor, och dessutom tre till i mitt sällskap... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Veldig fin service, hjelpsomme og positivt innstilt ansatte. De setter kunden først og er løsningsorienterte. Har ingenting å klage på, gode produkter!
Fantastisk god kundeservice! <3 Utrolig dyktige og hjelpsomme folk, rett og slett hel ved. Fikk omfattende hjelp til både reparasjon av skistøvler og spesialtilpasning av Martin så de nye passer perfe... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de deportes de invierno
- Tienda de bicicletas
- Tienda de accesorios para bicicletas
- Tienda de artículos para correr
Escrito por la empresa
VPG (Vertical Playground AS) er en spesialbutikk for bratt friluftsliv, med både butikk og nettbutikk. Vi holder stolt til i Oppdal, fjellbygda som byr på trivelige folk og spennende natur. De siste ti årene har VPG stadig nådd nye høyder. I 2006 slo vi oss sammen med engrosbedriften 7Blåner, i 2010 med engrosbedriften Tindesport. I 2011 ble nettbutikken Park og Pudder nytt familiemedlem. I 2013 kjøpte vi oss inn både i skimerket 4FRNT og skimaker Endre Hals sitt skiprosjekt EVI. Butikken har i samme periode stadig blitt utvidet, og staben av fast ansatte teller nå over 20 Under denne veksten har det vært svært viktig for VPG å holde fast på grunntanken som startet det hele: Å skaffe seg bra utstyr for selv å ha det gøy. Derfor er VPG butikken hvor ansatte har stor troverdighet fordi vi selv er aktive og entusiastiske brukere av varene som selges over disk og nett. Ingen liker å bruke middelmådig utstyr enten det er på topptur med eller uten ski, under klatring, på gjørmete sykkelstier eller i ville stryk. Derfor kjøper VPG kun inn utstyr vi liker selv. Denne kunnskapen og entusiasmen som finnes hos våre ansatte kommer utvilsomt kundene våre til gode.
Información de contacto
Ola Setroms veg 17, 7340, Oppdal, Noruega
- hei@vpg.no
- vpg.no
Anbefales på det sterkeste
Fikk pakken raskt og fort levert til meg. Kvaliteten på pakken upåklagelig stort pluss for bærekraftig pakkeløsning.
MIn "go-to" butikk på nett!
Jeg har handlet en hel del hos VPG - gode priser, varer med topp kvalitet og rask levering.
VPG er mitt førstevalg på nett
VPG er mitt førstevalg på nett når jeg trenger utstyr til topptur o.l. De har alltid besvart mine spørsmål på epost innen en halv dag. Bestilte varer i går kveld, og i dag er det sendt. Det er bare herlig! <3
Mvh Rune.
De er flinke i butikken, men jeg tror ikke jeg vil handle hos de over nett igjen
Jeg bestillte, og betalte noen sykkeldeler onsdag 21.juni.
Ble usikker dagen etter på om jeg hadde bestillt riktige deler, og i tillegg hadde jeg ikke mottatt ordrebekreftelse.
Så ringte jeg på fredag. De kunne ikke hjelpe, da alle sykkelkyndige var på tur. "Ring på mandag".
Så fikk jeg vite at pga noe rot i systemet hadde jeg ikke fått ordrebekreftelse, og at pakken ikke ville bli sendt før "sykkelgutta" var tilbake og satte igang ordren.
ringte igjen på mandag. samme resultat. Men vedkommende skulle stoppe ordren, og refundere beløp, og at jeg ikke skulle tenke mer på den saken.
Tirsdag: Varsel fra PostNord om pakke på vei (?!!!)
Fredag 30: Ringer igjen. Han skulle tilbakekalle pakken og refundere beløp...
11. juli: Ringer igjen (pakken har nå ligget hos min lokale post i butikk siden 28.juni og blir automatisk returnert 12 juli). Jeg får beskjed om at pengene mine skal komme på min konto i midten av neste uke, 19 eller 20 juli.
I dag lørdag 22 juli, har jeg fortsatt ikke fått pengene mine, kun en kredittnota på epost den 18. juli.
Dette rotet har nå pågått en hel måned! Jeg får ringe igjen på mandag om spørre om jeg må kjøre 11 mil til butikken for å hente pengene mine!
Bra utvalg - gode priser
Bra utvalg - gode priser.
Rask levering - har alltid vært fornøyd.
Veldig bra med artikler om de ansattes erfaringer og tips.
Seneste handel var Helinox Table One - de hadde absolutt best pris.
10/10 service.
Ekstremt god service da jeg sendte melding og mail ved spørsmål angående en bestilling. Viste seg at problemet da var litt større, men jeg fikk stadig oppdatering fra ansatte på vpg.no. Ekstremt fornøyd kunde.
10/10 service, du må se langt etter bedre.

One of the best/most…
One of the best/most experience/purchase of a product 🙌 I have ever made. I am now extremely happy and satisfied for both the kindness of the customer service and the fastest delivery ever!!! I have ordered 23rd of May and received my gorgeous (Hydro Flask 32oz Lightweight Flex Cap, jasper-color) on 24th. Isn't that fantastic!?
Special thanks to the dear Haakon. You're simply the best!👍🏼 😀

Vertical Playground leverer!
Vertical Playground leverer!
Jeg kjøpte en dagstursekk fra VPG, og fikk den tilsendt rekordraskt. Ikke noe plunder og heft, den kom faktisk en dag før beregnet, og det er jeg ikke bortskjemt med når det gjelder netthandel. Varen tilfredsstiller alle mine forventninger, og jeg kommer sikkert til å handle der igjen.
Vanskelig og komme i kontakt med de.
Bestilt produkt, hørte ingen ting på 13 dager. Varen var betalt og varen var på lager. Prøvde og sende Mail og ringe uten svar! Når vi ringte fikk vi tastevalget om og bli oppringt uten og miste min plass i køen. Den køen må være veldig lang. 6 dager senere så er vi fortsatt i kø tydeligvis. Men etter vi la inn en dårlig review her, så tok de kontakt med engang og ryddet opp. Sendte varen med ekspress over natt.
Grunnen til 2 stjerner er at de ryddet opp, og har gode priser.

Respuesta de vpg.no
Selger vare de har ikke på lager.
Bra varer og gode returordninger!
Bra varer og gode returordninger!
Har sykkelsport som hobby, for min del elsykkel MTB grunnet helse. Jeg har bestilt ulike varer som klær og generelt sykkelutstyr rundt om i Norge og opplever varierende kundebehandling! De varer jeg har kjøpt fra VPG er bra kvalitet og det følger alltid med returlapp og varer sendes umiddelbart! Dette gjør VPG til min nye favoritt butikk hva angår hobby! Stå på VPG - jeg heier på dere!
Strålende fornøyd med hele handleopplevelsen - Særdeles god service!
Kjøpte fult alpinutstyr på VPG i februar. Fikk særdeles god hjelp av en svært hyggelig, kunnskapsrik og dyktig jente i butikken. Hele handelen var en meget god opplevelse og jeg er utrolig fornøyd med utstyret! Har ikke stått på 6 år pga. kneskade under utforsykling, så da var det ekstra morro å starte en ny skiepoke med utsyr jeg er strålende fornøyd med. Er med rette at VPG omtales som Norges beste sportsbutikk!
10/10 I will shop again
I have ordered a few times from these guys and I have had nothing but positive experiences. The customer service is spot on - the response time is often minutes, which is incredible. Shipping is fast and returns are now free and easy with a label included in the package.
They have a great range of products and are often cheapest.
I would recommend.
Vpg imponerer til stadighet!
Vpg imponerer til stadighet! Først og fremt veldig mye bra varer fra gode merker. De pøser ikke på med massiv reklame på dårlige tilbud som eksempelvis Fjellsport gjør, men kjører på med gode deals som "ukas merke", eller bonuser etter å ha klatret x antall høydemetere på topptur.
Ellers digger jeg kundeservicen deres, rett og slett upåklagelig! Gjengen som jobber der holder høy standard og kan sakene sine. Overrasker også enkelte ganger med noe merch ved bestillinger.
Vpg er blitt en av mine favorittbutikker!

Respuesta de vpg.no
Dårlig service... det tok 3-4 uker før delene endelig kom...
Det tok ca 1 uke før pakken med deler kom til meg. Posten returnerte pakken fra mitt lokale hentested dagen etter den ankom pga en menneskelig feil. Posten kunne ikke stoppe pakken og kunne ikke gi noe hjelp. Etter flere forsøk kom jeg gjennom til vpg på telefon, og de kunne ikke gjøre annet enn å vente på pakken og så sende den tilbake. Når pakken var ankommet vpg skjedde ingenting. Etter flere nye forsøk på å nå gjennom på telefon, kom jeg gjennom. Ingen plaster på såret, ingen unnskyldinger, ikke engang tilbud om ekspresslevering. Endte opp med at de sa de skulle sende pakken samme dag. Det skjedde heller ikke, den ble sendt dagen etterpå. Ikke kult å vente på sykkeldeler i 3-4 uker fra bestilling, og dette var med masing fra min side. Kommer til å velge andre nettbutikker foran denne dessverre, synd da vpg virker som en kanonbutikk. Rett og slett for dårlig kundeservice.

Veldig bra butikk
Veldig bra butikk.
Nå har jeg hatt litt småplukk med ting jeg har handlet. De har løst problemer på en eksemplarisk måte. Virkelig en butikk å anbefale. En finner ut hvor bra en butikk er når en må endre noe, eller det er reklamasjon. Ellers har flotte produkter til gode priser.
Rask kundeservice!
Velfungerende nettbutikk
Velfungerende nettbutikk. Har kjøpt en del varer herfra. Alltid rask levering. Har nettopp hatt min første reklamasjonssak på et nesten 2 år gammelt produkt. I reklamasjonssaken opplevde jeg rask respons fra support og sterkt ønske om å rette opp i problemet. Saken endte med at jeg fikk tilsendt nytt produkt. Tommel opp.
Utrolig god og generøs kundeservice!
Skriver aldri anmeldelser men synes VPG fortjener masse skryt for mine gjentatte gode erfaringer med deres veldig løsningsorienterte kundeservice. Fikk blant annet et produkt oppgradert til en dyrere variant selv om jeg tilbød meg å betale mellomlegget fordi det opprinnelige produktet ikke var på lager og ventetiden ble litt lenger en først antatt.
De har konkurransedyktige priser, men skulle noe være dyrere ville jeg fortsatt handlet hos de, for med den kundeservicen får du virkelig valuta for pengene. Fortsett det gode arbeidet! <3

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.