Vrijheid Vastgoed Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben een hele prettige ervaring gehad met Vrijheid Vastgoed. Door het 1 op 1 traject te volgen hebben we een mooi netwerk opgebouwd en de juiste kennis opgedaan. Zonder dit 1 op 1 traject had... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tijdens de 3 dagen wordt er heel veel bruikbare vastgoed informatie geven door gedreven mensen die hier dagelijks mee bezig zijn. De praktijkdag geeft het meeste inzicht. De 4 dagen tussen het theo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het 1op1 traject gedaan bij Joran. In 6 maanden tijd heel veel geleerd en heel veel begeleiding gehad en mijn horizon kunnen verbreden. Naast dat ze je helpen met aankopen kom je ook terecht in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend interessante en leerzame dag vandaag gehad bij Martijn en Dennis van Vrijheid Vastgoed! Veel nieuwe inzichten gekregen m.b.t welke mogelijkheden er ondanks de complexe markt en regelgeving,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor inmobiliario

Escrito por la empresa

Wij helpen en inspireren slimme Nederlanders een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden met vastgoed beleggen. Hiervoor leveren wij de juiste kennis, tools, netwerk en community. De diensten waarmee we dat doen zijn online cursussen, 1 op 1 coaching (vervolg) trajecten en live workshops. We hebben al 1000+ Nederlanders geholpen hiermee.

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

104 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Praktisch en inspirerend

Alle kennis omtrent investeren in vastgoed in een notendop. Praktisch en to-the-point. De kennis, expertise en het enthousiasme van de trainers is inspirerend. Naar mijn idee dé manier voor een vliegende start.

Retreat was top

Retreat was top! Het enthousiasme, de kennis en kunde over vastgoed spat er vanaf. Na deze cursus weet je hoe je serieus én met gelijk een gezond rendement aan de slag kunt. Kortom, een aanrader!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Waardevol voor beginnende vastgoedbelegger.

Erg waardevol om als beginnende vastgoedbelegger de live retreat te volgen. Veel mogelijkheid tot vraagstelling en er is tijd voor persoonlijke aandacht. Ik ben erg gemotiveerd om nu door te pakken! Op naar mijn eerste beleggingspand!

Complimenten voor team VV

Complimenten voor de goede verzorging van het retreat.
Inspirerende sprekers.
Waardevolle kennis.
Ze gaan niet naar huis tot de laatste vraag beantwoordt is!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer motiverend en inspirerend.

Zeer motiverend en inspirerend.
Voor degene die financieel vrij willen worden. Middels vastgoed, kan ik deze cursus sterk aanbevelen!
Groot netwerk, daarom veel kennis en ervaringsdeskundigen!

Eye-opener

Zeer leerzaam en ook een eye-opener hoeveel verder je kan komen met een goede (energievolle) coach erbij. Zonder dit traject was ik niet gegroeid tot het niveau waar ik nu ben. Niet te vergeten is de nazorg ook goed!

17 de octubre de 2022

Retreat en 1-op-1 traject

In september 2021 heb ik het 3-daagse retreat gedaan bij Vrijheid Vastgoed, na het opdoen van een berg met kennis op het gebied van vastgoed aankopen, financieren en verhuren heb ik overwaarde opgenomen om een startkapitaal te hebben voor ons vastgoedavontuur. Toen dit eenmaal op de rekening stond de keuze gemaakt om ook het 1-op-1 traject te doen om zo de best mogelijke start te hebben en ons te behoeden voor beginnersfouten. We werden begeleid door mede-eigenaren Martijn en Dennis, die elkaar perfect aanvulden en ons door alle stappen heen geholpen hebben - strategie uitwerken, panden zoeken, netwerk opbouwen, bezichtigen en aankopen. Het resultaat mocht er zijn, binnen 6 maanden 2 panden aangekocht en investering in deze trajecten ruimschoots terugverdiend. We kunnen beide trajecten van harte aanbevelen en als je er zelf genoeg tijd en energie in steekt (want je moet het uiteindelijk wel zelf doen) is de sky de limit!

11 de septiembre de 2022

Geweldig

Informatief, intensief en vooral heel erg leuk en leerzaam. De reden dat wij voor vrijheid vastgoed gekozen hebben is de live retreat waarin je deze uitdaging aangaat met een groep mensen van ongeveer 24 personen.

3 de octubre de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Inspiratie en nu doorpakken

Ik heb in deze retreat veel kennis en ervaring opgedaan. Door de drive in de groep en door de trainers geïnspireerd om hier echt mee door te gaan en de volgende stappen te gaan zetten. Dank aan de trainers en medecursisten voor deze ervaring!

3 de octubre de 2022
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.