Wat een service zeg. Mijn dochter van 2 had haar nieuwe slaaptrainer laten vallen. Niet hard, maar het scherm zat daardoor niet meer op zn plek en kan ook niet meer naar voor gedrukt worden. Toen een... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sinds een week hebben we de slaaptrainer van Vroege Vogeltjes in gebruik genomen. Onze dochter van 4 wordt nu niet meer standaard om 6 uur wakker maar begrijpt de ‘regels’ van het klokje steeds bet... Ver más
Bij ons thuis werkt dit supergoed. De kids van 3 en 6 snappen het perfect en zijn helemaal blij dat ze uit hun bed mogen komen als het zonnetje verschijnt. Als s'avonds het maantje gaat branden wete... Ver más
Invita a los clientes a opinar
Een hele fijne slaaptrainer
Een hele fijne slaaptrainer. De batterij gaat lang mee. En de standen wisselen zonder geluid. Wij zijn erg blij mee.
Werkt voor mijn peuter, minder blij met het blauwe licht
Mijn dochtertje van 3 is heel blij met haar beer-wekker en snapt goed wanneer het dag en wanneer het nacht is. Bij ons lukt het alleen niet ook het 'maantje' en het 'zonnetje' te tonen, dus ze ziet alleen de kleur en de beer die slaapt of wakker is.
Wat al meerdere mensen aangeven en wat ik ook een nadeel vind: Het blauwe licht voor de nachtstand is zelfs op het laagste niveau erg fel en blauw licht houdt sneller wakker dan rood/oranje licht. Beter hadden ze het om kunnen draaien..
Ook top voor moeilijk naar bed!
Onze dochter van 2,5 heeft altijd moeite gehad met naar bed gaan. Ze was niet altijd vroeg wakker maar zochten toch een oplossing voor het moeilijk naar bed gaan. Sinds een goed ritme en de wekker van vroege vogeltjes gaat het een stuk makkelijker, ze snapt beter wanneer het tijd is om te gaan slapen en dat we daarna weer bij haar zijn! Super product!
Vlotte en vriendelijke service
Ik had ééntje besteld maar na 2 dagen was de batterij al plat. Na een keer opladen en een week testen, nam ik hiervoor contact met hun op.
Ze reageerde snel en vriendelijk.
Fijne is dat ze hier direct ook een oplossing voor aanboden. Ik kreeg een nieuwe opgestuurd, de andere bleek defect te zijn want de batterij gaat nu langer als een week mee zoals beschreven.
Zo'n vlotte en snelle communicatie heb ik zelden mee gemaakt. Alleen voor de service zou ik al bij hun bestellen !
Ik raad iedereen dit klokje aan.
Enkel zou het wel fijn zijn mocht er een weekend modus opstaan of voor middagdutjes. 😉
Constant vervelende spam e-mails van…
Constant vervelende spam e-mails van jullie “non-stop!” Waar ik absoluut niet om gevraagd heb! Ik moet voor jullie klanten werven?! Doe het lekker zelf! En spam mij niet 24/7

Respuesta de vroege vogeltjes
Netjes geholpen!
Netjes geholpen nadat de eerste wekker gevallen is en kapot was.
Na een nieuwe bestelt te hebben nogmaals naar een ander adres gestuurd omdat het niet werd bezorgd door de bezorgdienst. Erg netjes.
Communication regarding order
My feedback is in regards of communication. After the order is completed and the confirmation email is received, we didn’t receive any other information regarding whether the shipment gone well and or if there’s any delay. Only after I reached out to the company, they informed me that there was a delay. For customers reassurance, in my opinion, it is better to prevent the customers to wait, worry and reach out by sending a simple email informing this.
The clock itself is a great product, price wise is reasonable as we had searched high and low for a sleep trainer and it works wonder for our early risers!

Respuesta de vroege vogeltjes
De wekker werkt naar behoren
De wekker werkt naar behoren. Het duurde even voordat wij de wekker binnen hadden, maar dit lag aan de postbezorgdienst. Al had ik dat wel graag iets eerder willen vernemen van de verkopende partij, puntje van aandacht.
Jammer dat de kinderen niet respect hebben voor de wekker en gewoon gaan praten als het nacht is. Een ingebouwde microfoon met "stilte, het is nog nacht, ga maar weer slapen" zou een fijne upgrade zijn.
De slaap trainer werkt heel goed
De slaap trainer werkt heel goed! Makkelijk te bedienen en lange accu duur. Mijn zoon van 2.5 is er nu nog wat bang voor, maar dat maakt de kwaliteit er niet minder om.
Ik raad deze aan!
Mijn laadkabel was stuk
Mijn laadkabel was stuk en kreeg gelijk een nieuwe toegestuurd. De wekker is super gebruiksvriendelijk en lange duur qua accu. Voor onze kinderen echt al jaren een succes!
Een fijn bedrijf.
We hadden vorig jaar een slaaptrainer gekocht voor onze kleinzoon als hij bij ons sliep. Na een jaar was het licht in de klok kapot dus onze kleinzoon zag niet meer wanneer hij op mocht staan. Contact gezocht met vroege vogeltjes en zonder problemen een nieuwe slaaptrainer gekregen. Super service. Heel tevreden over dit bedrijf.
De perfecte slaaptrainer
De perfecte slaaptrainer! De kinderen zijn er dol op. De oogjes + beeldscherm kleur geven aan het beertje/konijntje slaapt of wakker is. Dit is goed uit te leggen. De slaaptrainer is makkelijk in te stellen.
De beste slaaptrainer
Ik had een schaap als slaaptrainer. Maar het licht was te fel. De ogen maakte teveel herrie bij het open gaan en de kleur voordat hij groen werd was eerder een last dan een hulpmiddel. Een zoektocht op internet naar alles wat ik zocht en kwam toen bij vroege vogeltjes uit. Dimbaar en zonder herrie! Klein formaat ook dus handig mee voor op vakantie. Uiteindelijk een retourproduct gekocht via mp bij de eigenaresse van vroege vogeltjes. Heel vriendelijk en handelt snel. De volgende dag al in huis en het werkte meteen top voor ons zoontje. Heel blij!
Super vriendelijke klantenservice.
Super vriendelijke klantenservice.
Mijn oplader was kapot, stuurde ze gewoon een nieuwe, en dat helemaal gratis!
Ook al jaren heel tevreden van het slaapwekkertje!!! 👍🏻
Hele fijne communicatie
Hele fijne communicatie! Ik dacht dat de slaaptrainer die ik kocht niet werkte, maar kreeg een hele duidelijke, vriendelijke uitleg. 🙏👌🏻
It was a good deal
It was a good deal. I’am satisfied with the product.
Good contact with saler.
Goede service.
heel handig
Is super handig om kinderen wat langer te laten slapen. Gebruik deze nu al 2 jaar voor al mijn kleinkinderen.
Bestelling volgens afspraak geleverd
Bestelling volgens afspraak geleverd. Product in goede orde ontvangen.