Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon. Niks moet alles mag. Los schilderen focus op loslaten en laten gaan bij schilderen. super tof . Go with the flow. Alle materiaal is voorhandig.
Proficiat Donna, De las is goed gelopen dankzij uw goede voorbereiding. De jongeren waren heel blij met het resultaten.
Heel fijne creatieve ervaring. Goede ontvangst en heel aangename sfeer. Soms wat improvisatie, zou iets duidelijker mogen wat betreft te gebruiken hoeveelheden van bepaalde producten. Zeker voor begin... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Artes manuales
- Estudio de arte
- Tienda de suministros artísticos
- Artista
- Artesanías
- Escuela de artes y oficios
Escrito por la empresa
Wij begeleiden vrouwen op een creatieve manier het beste uit zichzelf te halen met creatieve workshops en individuele begeleidingstrajecten.
Kwakkelstraat, 9, 2480 , Dessel , Bélgica
- 0494392733
- donna@vrouwenmetpit.com
- vrouwenmetpit.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Proficiat Donna
Proficiat Donna,
De las is goed gelopen dankzij uw goede voorbereiding.
De jongeren waren heel blij met het resultaten.
Geweldige dag
Geweldige dag. Mooi weer, dus hebben we buiten gewerkt. Deskundige uitleg over de te gebruiken materialen (powertex ed). Daarna mag je volledig zelf je gang gaan, heerlijk! Resultaat: 4 deelneemsters, 4 verschillende werken. In de voormiddag 2 kleinere werken gemaakt om de materialen te leren kennen, in de namiddag een groter stuk, dus had je al voeling en wist je wat de materialen gingen doen. Niet te vergeten de lunch, heel verzorgd en vers!
Rustige plaats
Rustige plaats, vriendelijke rustige persoon.
Donna is super vriendelijk en…
Donna is super vriendelijk en professioneel, ze is ook altijd bereidt om te helpen en uitleg te geven.
Echt een aanrader
Het klopt, je wordt er blij van.
Door deze cursus ben ik losser en meer ontspannen gaan schilderen.

Leerzaam en duidelijk
Wat betreft de pouring atelier cursus, ben ik heel tevreden.kijk regelmatig even terug, zelf ben ik nog niet begonnen, maar ik heb er alle vertrouwen in, dat, wanneer ik daadwerkelijk begin, het ook gaat lukken, dankzij de duidelijke uitleg van Diana.

Goede duidelijke uitleg
Goede duidelijke uitleg
Warm onthaal
Veel keuzemogelijkheden

eerste aquarel
prima georganiseerd- ieder heeft zijn/haar spullen om te werken- kleine groep-alles wordt voorgedaan en loop je vast dan krijg je hulp van Donna-fijn dat je ook bij anderen eens kan kijken- leuk dat je je werkje mee mag nemen-tijdens de pauze was er super lekkere cake door Donna gebakken.

Ontspannende, liefdevolle les
Donna is een lieve geduldige begrijpende vrouw. Ze geeft duidelijke uitleg en een helpende hand indie nodig !

Respuesta de Vrouwen met pit
Heel toffe workshop « dotpainting »…
Heel toffe workshop « dotpainting » gehad! Iedereen vond het leuk.
Prima cursus
Je voelt je onmiddellijk thuis
Leuke en praktisch bruikbare inspiratie…
Leuke en praktisch bruikbare inspiratie ideetjes in het e-book waarmee je aan de slag wilt gaan!

Telkens een hartelijk onthaal
Telkens een hartelijk onthaal!
Donna inspireert en bemoedigt wat voor mij belangrijk was omdat het mijn allereerste ervaring was met schilderen.

Heel fijne mensen
Heel fijne mensen! Ik volg er al jaren workshops en cursussen en ben er zeer tevreden over! Steeds met een blij en goed gevoel naar huis!💖🥰🩷

Fijne workshop
Donna geeft je heel snel een vertrouwd thuisgevoel bij haar workshop.
Más información sobre otros tipos de reseñas.