Som taxa har jeg igennem mere end 25 år brugt forskellige værksteder. Både autoriserede, såsom Mercedes, VW, Skoda og de øvrige. Vestegnens Autocenter blev jeg anbefalet af en god kollega som jeg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Helt igennem god oplevelse. Hurtig svar på mail og telefon. Venlig og imødekommende. Kompetent rådgivning. Gør hvad der er muligt for at overholde en aftale - også selv om det måske kræver overarb... Ver más
Sjældent giver jeg 5 stjerner, da jeg mener at der skal gøres noget ekstraordinært for den femte stjerne. Vestegnens autocenter Aps Gør det ekstraordinære og leverer en individuel service til der... Ver más
Fantastisk service og den bedste pris! Jeg fik tilbud fra to andre autoværksteder på henholdsvis 6780 kr og 9000 kr. Vestegnens Autocenter gav tilbud på 4500 kr på samme reperation. Det vil sige at je... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Vestegnens Autocenter er et erfaren auto-reparations værksted som lægger meget vægt på sikkerheden, kvaliteten og ikke mindst priserne. Vi udfører: Alle slags bil reparationer på alle bilmærker på uanset mærke model eller årgang. Vi har dog specialer i Mercedes, Bmw, Vw Audi, Seat, Skoda, Toyota, Peugeot, Citroen, Renault, Ford, Opel, Suzuki så netop de biltyper har vi et indgående kendskab til. Vi råder over alt relevant og specielt værktøj samt nyeste diagnosetester til nyere personbiler og nyere varevogne. Vi står indenfor, at alle reparationer udføres fagmæssigt korrekt. Alle reparationer udføres med garanti.
Información de contacto
Holsbjergvej 19, 2620, Albertslund, Dinamarca
- info@vs-autocenter.dk
- vs-autocenter.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dæktrykket var 30% for højt da jeg fik…
Dæktrykket var 30% for højt da jeg fik bilen tilbage
Vestegnens Autocenter - til at stole på
Hos Vestegnens Autocenter kommer man altid igennem på telefonen til en dygtig værkfører.
De har lavet flere reps på min bil, og det er altid i orden. Jeg stoler på det værksted.
God og venlig service
Alt ok som aftalt og forventet
Superhurtigt værksted...Check
Virkelig godt værksted!
Virkelig godt værksted!
Skulle have fikset meget på min bil. De gjorde et super arbejde og leverede en virkelig god service. Prisen var god og arbejdet var hurtigt. Jeg er godt kørende igen og kommer helt sikkert tilbage i fremtiden.
God service og vejledning
Rigtig god og hurtig service
Som altid fin service og imødekommende…
Som altid fin service og imødekommende personale
God service og effektiv eksekvering :)
Effektivt og hurtig aftale om at få skiftet dæk til helårsdæk. Venlig og høflig telefonsamtale, ringede dagen før så vi var sikre på, at dækkene var ankommet så jeg ikke kørte forgæves til Albertslund.
igennem mere end 25 år…
Vestegnens Autocenter blev jeg anbefalet af en god kollega som jeg ville prøve.
Jeg har aldrig oplevet sådan en hurtig behandling, hvad angår at give mig en tid til værksted og hvor effektivt de var om at færdiggøre bilen.
De fik udskiftet støddæmpere, fjedre, og tårnlejre. Jeg vil klart benytte mig af Vestegnens Autocenter fremover.
Jeg fik hurtigt en tid og fik den…
Jeg fik hurtigt en tid og fik den bedste vejledning, betjening samt service, og så til og med et en billig og gennemskuelig pris!
Top service service lige til tiden og god pris
Fin service lige til tiden og god pris
Venlig modtagelse samt bilen hurtigt…
Venlig modtagelse samt bilen hurtigt klar
Som sædvanlig en god service og…
Som sædvanlig en god service og arbejdet udført hurtigt og til aftalt pris
La experiencia Trustpilot