1,8

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man kan inte ge noll därför en stjärna…

Man kan inte ge noll därför en stjärna uppenbart att det är massa fejk profiler det är en affärs idé att lura lätt lurade människor faktiskt lite oetiskt typ en porr sida jag tror inte att en ända människa någonsin träffat någon där sämsta sidan någonsin gå inte in där så länge du inte vill bara få massa naken bilder på kvinnor det får du gott om men då finns det bättre porr sidor liksom

5 de octubre de 2025

Oskuld hela sidan

Kommer skriva till de jac har kontakt ned och vill de inte ens träffa mig eller ring så är jag färdig med dessa tråkigt att bli lurad och de här människorna har ingen skamm i kroppen.just nu skulle jag inte ta i tång i dem...vill de ha något med mig och göra så får de visa Mikael mörrum

28 de agosto de 2025

Rakt igenom fejkprofiler

Rakt igenom fejkprofiler. ALLA tjejer skriver till dig men INGEN av dom klarar av att ordna upp en träff i verkligheten utan spinner vidare för att få dig att chatta mer. Bodycontact.com är GRATIS och funkar bättre samma sak med knullkontakt.se
Denna siten borde inte ens få existera. OK att man har några fejkprofiler, men tar man alla "kvinnor" på denna site så är riktiga kvinnor 1% av profilerna på sin höjd. Spara pengar och tid genom att skita i denna scamsite.

1 de marzo de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hittade rätt!

Gick igenom en svår skilsmässa och trodde aldrig jag skulle känna för att vara med en kvinna igen. Mitt självförtroende har verkligen kommit tillbaka och skilsmässan är som glömd. Skriver med en otroligt trevlig och mysig kvinna! Tack gode gud att jag tog chansen här!

26 de enero de 2022

FEJK!!!!!!!

Har varit inne på en några av deras dejting sidor,samma damer återkommer på alla sidor! Akta er för dessa svindyra bluffsidor!!!!!

4 de noviembre de 2021

VARNING!

Bli ej medlem här inne, det står på ALLA profiler att dom inte kan ses för en fysisk dejt. Vill du träffa en tjej eller kille rekommenderar jag dejtingzonen . se det verkar vara den enda seriösa dejtingsidan som finns kvar

22 de octubre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fejk sajt med fejk profiler. Bli inte lurad!

Var där en bra stund och vad jag kan påstå säkert är att den är skapad för att lura folk. Slösa bort massa krediter och slutligen vill ingen träffas.
Håll er borta från denna sidan och om det går skulle jag rosta att sajten tas ner helt enkelt. Den är väldigt dåligt.

9 de octubre de 2021

Mycket dålig sajt

Mycket dålig sajt. I det fintstilta framgår att det bara är fiktiva annonser. Ingen orkar läsa allt när man blir medlem för det är så mycket info.Har inte träffat någon där och man blir skinnad på pengarna.

8 de septiembre de 2021

Håller med Fredrik Södergren

Håller med Fredrik Södergren! Ren och skär bluff. Går ut på att skinna folk på pengar. Bara trams och undanflykter om man ber om träff, fejkbilder på profilen, gärna porrstärnor med stora bröst. Den dag jag lyckas dejta någon därifrån,ska jag ändra min åsikt på stört. Men om ni vill ha dejt,håll er borta, vill ni sexchatta så varsågoda.

18 de agosto de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.