Hovedstadens VVS og Kloak A/S Opiniones 2

3,8

1. Fontanero
  2. Servicio de limpieza de canaletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hovedstadens vvs og kloak udfører alt inden for vand, varme, gas og kloak. Mester kommer altid selv.

3,8

Muy bueno

Jeg kan varmt anbefale Hovedstadens VVS…

Jeg kan varmt anbefale Hovedstadens VVS og kloak. Jeg har fået to nye vandhaner samt håndvask monteret i køkken og bad, samt repareret mit toilet …

Torben var virkeligt behagelig, professionel og hurtig, arbejdet perfekt, prisen blandt de billigste jeg kunne finde og uden alt for lang ventetid. Helt perfekt!

Har man brug for en dygtig, erfaren og rimelig VVSer så kan jeg klart anbefale Torben fra Hovedstadens VVS og Kloak.

18 de agosto de 2023

Godt udført håndværk

Godt udført håndværk.
Jeg fik lavet badeværelse for 20 år siden og har brugt firmaet siden.
Det er godt at vide at alle regler er overholdt, så man ikke kommer i problemer senere, som det var tilfældet med en anden beboer i vores opgang, der brugte et andet firma og blev nødt til at få lavet det hele om 2 år senere, fordi reglerne for badeværelser ikke var overholdt.
Jeg kan varmt anbefale firmaet, det er tip top og vandrette og lodrette rør ER vandrette og lodrette.

8 de noviembre de 2019
Logotipo de Hovedstadens VVS og Kloak A/S

Respuesta de Hovedstadens VVS og Kloak A/S

Jeg takker for anmeldelsen og ser frem til et mangeårigt samarbejde.
Torben Ljungberg