Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service bestilt dele til toilet om torsdagen kl 13:17 leveret på min adresse dagen efter kl. 08:30. Ringede til dem for at høre om de kunne levere ekspres - Mikkel var allerede i gang med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service,købte et armatur for 5 år siden som skulle have ny katusch " indmad" fordi der sivede lidt vand en gang imellem. Kenneth og Patrick var fantastiske venlige og ydede en super service... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg talte med en venlig mand fra VVSdeluxe, som kunne vejlede samt anbefalede mig hvad jeg skulle bruge til mit nye badeværelse. Samme uge blev mine produkter leveret, og var i god stand! Rigtig pos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

faktisk rigtigt fin service både over telefon og at han samtidig kunne se hvad jeg kiggede på i mellem tiden mens vi tog en snak over telefon. Fik hjælp til 2 håndvask forskellige håndvask armatur,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fontanero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg af VVS produkter

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Verdens bedste kundeservice!

Det sker utroligt sjældent at jeg anmelder på Trustpilot, men VVSdeluxe fortjener altså et kæmpe skulderklap. Aldrig har jeg oplevet bedre kundeservice!

Jeg købte for et par måneder siden et kobberfarvet Paffoni armatur, som sidenhen har ligget og ventet på, at jeg blev klar til at installere det. Jeg opdager ved samling af armaturet, at “tudstykket” ikke kunne spændes ordentligt fast på “kroppen” og ringer til VVSdeluxe for at fortælle om min oplevelse. Jeg får en fantastisk venlig dame i røret, som jeg desværre ikke fangede navnet på, måske Jette? Hun har kort hår, hvilket jeg fandt ud af, fordi vi FaceTimede, så hun kunne se hvad problemet var. Under vores videosession involverede hun flere andre medarbejdere og efter at de havde inspiceret samtlige andre Paffoni armaturer på lageret, blev det konkluderet, at det var en fabriksfejl, som gik igen på alle Paffoni Iris armaturerne. Jeg var lidt fortvivlet, fordi der så var udsigt til en længere venteperiode, før jeg kunne få et nyt armatur. Den søde dame i røret fandt så på den geniale idé, at samle kroppen fra en Paffoni Belinda, med tuden fra min Iris og det gik bare op i en højere enhed, som hun glædeligt viste mig på video. Pakken blev fluks sendt afsted til mig og jeg havde den dagen efter, sammen med 1 kg Haribo slik, som den søde dame (måske Jette?) havde sendt med.

Altså hvad sker der for usædvanlig imødekommenhed, geniale ideer og uovertruffen service. Tusind tak for en fuldkommen fantastisk oplevelse.

Jeg glæder mig til at handle hos Jer igen en anden gang!

24 de octubre de 2025

Super god service

Super god service, selvom vare ikke lige var det jeg forventet, var der ingen problemer med at returnere varen. Hurtig svar på mail.

7 de octubre de 2025

Dele til toilet 😉

Ringede til dem for at høre om de kunne levere ekspres - Mikkel var allerede i gang med orden.
Så mange tak herfra 👍

19 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mangel af stumper!

Det ville hjælpe en hel del på servicen hvis alle stumper var med i pakken…så som pakninger og skruer der passer som de skal, så man ikke skal bruge ekstra tid på at finde det selv!!!Mvh.

16 de junio de 2025

Virkelig super god service

Virkelig super god service. Købte for år siden to toilet soft sæder. Jeg sendte firmaet en mail og spurgte om jeg kunne købe et par propper til brædder da jeg havde mistet en.
Mikkel Christensen skrev hurtigt tilbage at disse toilet sæder ikke mere var i deres sortiment, men han havde fundet 4 stk på deres lager som han ville sende så kunne jeg se om de kunne bruges. Det var de rigtige propper, så jeg skrev tilbage hvad jeg skyldte for propper og porto. Mikkel Christensen skrev tilbage at det ikke kostede noget da de blot havde ligget på deres lager. Hvis ikke det er service så ved jeg ikke hvad service er, så helt klart 5 stjerner herfra.

11 de junio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.