mest useriøse firma jeg har vært borti på lang tid! bestilling med produkt på lager med antatt levering 1-3 dager. bestilt 8 juni 2026. pr 21 september og utallige telefoner til kundeservice har... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville... Ver más
Likte at returprosessen gikk fint, unntatt at jeg måtte purre på for å få kansellert trekk av summen for varen. Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefil... Ver más
Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Den komplette VVS nettbutikken
Información de contacto
Salhusvegen 55, 5131, Nyborg, Noruega
- 0047 55399600
- post@vvskomplett.no
- vvskomplett.no
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 21% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ser ut som en grei nettside, men en glipp
Hei, eg bestilt ett produkt som lkke kunne leveres. Det er for dårlig, slike produkt må slettes fra nettsida med en gang.
Mvh
Sigbjørn
Lang leveringstid
2-4 uker forventet levering ble til 9 uker.
Uten oppfølging om at det er forsinket.
Etter noen henvendelser ble det til slutt sendt fra lager.
De har en vei å gå med tanke på service
Jeg kan ikke gi noen vurdering av dere
Jeg kan ikke gi noen vurdering av dere, dette fordi jeg ikke engang har mottatt melding om at varen en sendt.
Produktene fine, men svært lang leveringstid
Varene kom flere uker forsinket i forhold til hva som var lovet.
De klarer ikke levere det jeg har…
De klarer ikke levere det jeg har betalt for etter snart 2 måneder
Raskt og hyggelig.
Måtte purre på bestillingene mine etter…
Måtte purre på bestillingene mine etter flere måneder
Grei returprosess, stort sett
Litt unødvendig at jeg fikk feil produkt og tilbakemelding om at dette (kjøkkenviftefilteret) var den eneste typen som var å få til den ventilatoren. Det viste seg å ikke stemme, for et anna selskap hadde den sorten jeg trengte.
God veiledning etter kjøp!
Fikk feil filter
Fikk feil filter, tok over 2 måneder før det blei retta opp i etter mye purring.
Full betaling og ingen varer
Har ennå ikke mottatt min ordre som ble bestilt i August!
Men betalt det skal dem ha....

Respuesta de Vvskomplett AS
Det tok to måneder før ventilatoren kom.
Raskt svar på mail og god service gode…
Raskt svar på mail og god service gode priser....veldig fornøyd.
Mottatt vare tok mange uker før sendt
Mottatt vare tok mange uker før sendt. Når det kom var ikke leveransen komplett . Jeg måtte selv kontakte leverandøren som opplyste VVSKomplett om hvilke deler som skal bestilles. Har fremdeles ikke mottatt nye deler og får ingen opplysninger eller svar på e-post. VELDIG dårlig kundebehandling, dessverre

Respuesta de Vvskomplett AS
Svarer ikke på mail,selv om de oppfordrer til å sende mail👎
Hadde kontakt pr telefon ang septiktank, ble bedt om å sende mail.....har sendt 2 mail...ikke svar....ikke seriøs butikk...kommer ikke til å handle her!!!!
Leveringsutfordringar
Eg skulle ønske eg fekk tilbakemelding ved bestilling, om feks varen ville bli levert umiddelbart eller ca stipulert tid.
Ved levering mangla det rett antal varer som gjorde at arbeidet mitt stoppa opp i eit par veker.
Hei dårlig butikk sende tilbake…
Hei Ambefaler ikke!!Dårlig butikk!! Sendte tilbake ventilator som var ikke engan utpaket og ikke fikk tilbake penger på konto. Skrivet menge e-mail til dem, og de svarer ikke på telefon👇1 månad!!

Respuesta de Vvskomplett AS
Leveringstid- og informasjon ref…
Leveringstid- og informasjon ref særdeles treg levering. Fikk heller ikke info om at pakken var ankommet utleveringssted når den til slutt kom frem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.