Dygtige unge gutter som hurtigt skiftede min trækud vandhane. Salgsprocessen på hjemmesiden kunne godt optimeres, da jeg i samme ordre i min verden havde købt en ny bundventil til håndvasken. Den... Ver más
La empresa ha respondido
Dygtig håndværker der havde styr på opgaven og løsninger der virker Behageligt menneske der klarede arbejdet hurtigt, effektivt og pænt
Aftale blev overholdt og VVS-mand Jacob ringede endda og spurgte, om han kunne komme lidt før på dagen. Det var helt fint. Jacob var venlig ,behagelig og effektiv.Arbejdet udført til fuld tilfredss... Ver más
La empresa ha respondido
God kommunikation, hurtig respons og kort leveringstid. Vi fik over et par gange lavet 2 nye toiletter, 2 vandhaner, bundpropper og lidt afløbsrør 2 steder. Aftaler overholdt, en fuge blev skift... Ver más
La empresa ha respondido
VVSPlus blev skabt ud fra ønsket om at gøre det nemmere og hurtigere at bestille en håndværker og få et håndværkertilbud. Alt for ofte mødes privatforbrugeren af langsommelig sagsbehandling og lange svartider hos håndværkerfirmaer. Denne tendens har vi gjort op med hos VVSPlus. Hos VVSPlus arbejder vi ud fra hurtigt, nemt og trygt: 24/7 adgang til vores bookingkalender - Tilbud inden for 24 timer på hverdage - I vores webshop er alle priser inklusive montering.
Park Allé 350 A, 2605, Brøndby, Dinamarca
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En meget flink og dygtig medarbejder der skiftede mine toiletter, dog sidder der 2 forskellige toiletsæder på.
Dygtig håndværker der havde styr på opgaven og løsninger der virker
Behageligt menneske der klarede arbejdet hurtigt, effektivt og pænt
Rigtig flink VVS’er, god og hurtig service.
Desværre kom han 3.5 time for sent, men jeg gætter på at det ikke var hans skyld.
Jeg vil dog stadig anbefale VVSPlus på grund af ham.

Respuesta de VVSPlus
Der er en tydelig kommunikation omkring opgaverne, prisen er gennemskuelig og der er en god kvalitet i det udførte arbejde. Det er ikke første gang vi bruger VVSplus og bestemt heller ikke sidste.

Respuesta de VVSPlus
Glimrende og kompetent service og installation af quooker

Respuesta de VVSPlus
Montøren ankom før tid og gjorde et godt stykke arbejde på trods af uforudsete vanskeligheder undevejs

Respuesta de VVSPlus
Nem udskiftning af toilet, de kom og skiftede mit toilet og tog det gamle med væk, hurtigt og problemfrit

Respuesta de VVSPlus
Meget fin service ved køb og installation som blev udført helt perfekt. Desværre var der misforståelser omkring tidspunktet for installation.

Respuesta de VVSPlus
Super godt besøg! Fik god hjælp og vejledning og kan nu sidde tilbage med god ro i maven angående mit gulvvarmeanlæg.
Og så er det altid rart med en smilende og glad fyr, man kan mærke elsker sit fag!

Respuesta de VVSPlus
Punktlig levering og montering rigtig fin

Første brug af VVSPlus.
Opgave med udskiftning af indmad til cisterne løst hurtigt og perfekt.

Respuesta de VVSPlus
Dårlig oplevelse, stor efterregning og vandskade efter VVS Plus's arbejde.
Jeg kan ikke anbefale VVS Plus. De skiftede vores toilet (tog fire forsøg), da vi skulle have et særligt toilet med en 3 cm forhøjning. Da de kom med det toilet, var brættet knækket, vitrinen ødelagt (opdagede vi selv) og de monterede ikke toilettet på den opsats, som skulle gøre den højere. Desuden lavede de ikke et gennemtjek for, om alt var ok efter de satte toilettet op. Og det skulle vise sig, at det ikke var, for det lugtede og sagde underlige lyde.
Først opdager vi, at toilettet løber. De sender VVS ud, som skifter noget nede i vitrinen. Efter det løber det stadig, og de sender en VVS'er ud, som skifter vitrinen.
Men det lugtede stadig af kloak på toilettet. Vi fik dem derfor ud for at tjekke, hvad der var galt, og det viser sig, at da de installerede det nye toilet, har de revet røret ca 2-3 cm af afløbsrøret for at få toilettet til at passe. Hver gang vi har skyllet ud, har det derfor fosset ud med vand bag væggen.
Men det vil VVS Plus ikke ordne, selvom det skete, da de skiftede toilettet, og de ikke tjekkede, om alt var ok efter endt arbejde.
Så nu har et nyt toilet kostet os +20.000 kr samt en potentiel vandskade, som vi ikke kender omfanget af. Men VVS Plus nægter garanti eller nogen form for kommunikation om, at det er dem, der desværre ikke undersøgte, om deres arbejde blev udført sikkert og korrekt.
Jeg kan bare sige, at det er med at holde sig langt væk. Det er utrygt, og man føler sig taget meget ved næsen, så man selv hæfter for deres fejl.

Respuesta de VVSPlus
Dygtige unge gutter som hurtigt skiftede min trækud vandhane.
Salgsprocessen på hjemmesiden kunne godt optimeres, da jeg i samme ordre i min verden havde købt en ny bundventil til håndvasken. Den havde de ikke med og kendte nok heller ikke noget til, den kom med posten nogle dage senere...Jeg savnede en mulighed for at vælge installation af den i ordren da jeg bestilte varen nu de alligevel var her ifm vandhanen. I min "kundeverden" er det en og samme ordre, som jeg også betalte samlet for.
Alt i alt en god oplevelse :)

Respuesta de VVSPlus
En rigtig god oplevelse!!!
Fantastisk service!!

Respuesta de VVSPlus
God oplevelse. Har været nemme at komme i kontakt med, og svarer hurtigt.

Respuesta de VVSPlus
Deres produkt og hjemmeside er meget atypisk for en VVS, og trods af det, meget brugervenlig. Montøren der kom, var meget venlig og professionel. VVSPlus for mine bedste anbefalinger.

Respuesta de VVSPlus
Más información sobre otros tipos de reseñas.