Consulta las opiniones de los clientes

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hos VVS Varmeservice hjælper vi både private og erhverv med en bred vifte af VVS-opgaver. Uanset om du står med et akut problem eller har brug for en større installation, kan du stole på vores ekspertise og høje serviceniveau. Vi tilbyder alt fra reparation af utætte rør og udskiftning af armaturer til installation af varmesystemer og komplette badeværelsesløsninger. Vores erfarne fagfolk sikrer kvalitetsarbejde, hurtig respons og fair priser – hver gang!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde akut brug for hjælp

Havde akut brug for hjælp, da jeg stod med en toilet hvor tilslutning var sprunget af, jeg holdte for vandet med hånden, og fik konen til at ringe MS varmeservice op, de var her inden for 20 min. Hurtig respons, og god service. Kan varmt anbefales.

7 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service fra start til slut

Vi fik hjælp til et stoppet afløb, og hele oplevelsen var virkelig positiv. Mohamad kom til tiden, arbejdede effektivt og leverede en helt igennem sindssygt god service. Vi følte os trygge under hele forløbet og oplevede en meget professionel tilgang. Kan varmt anbefales.

29 de diciembre de 2025

Over al forventning

Vi stod uden vaskemaskine en lørdag, efter at Elgiganten havde glemt at informere os om, at der skulle være en vandhane, for at de kunne installere den. Mohamad tilbød selv at komme ud søndag morgen, fordi hans kalender var fyldt om mandagen, så vi kunne blive hurtigt klar. Han gav os endda udførlige instruktioner om, hvordan vi kunne installere maskinen selv, så vi slap for at betale Elgiganten for det.

Alt i alt en kanon god oplevelse!

2 de noviembre de 2025

Hurtig og kompetent hjælp

Vi fik en meget hurtig respons på vores henvendelse. Selv om vores problem ikke var akut fik vi hjælp allerede morgenen efter og problemet blev fikset 😊 Og vi fik god information om hvordan vi kunne passe bedre på vores fyr. Rigtig god service.

28 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik en rigtig god service

Jeg fik en rigtig god service. Muhammed var utroligt sød og hjælpsom. Han gjorde endda ekstra arbejde, da han ikke kunne komme ind i et kælderrum for at lukke vandet han måtte vente på viceværten og gå op og ned ad trapperne flere gange. Alligevel kom han igen og sørgede for, at det hele blev ordnet ordentligt. Virkelig flot service!

20 de agosto de 2025

Stor anbefaling!

Vi har været virkelig glade for Vvsvarmeservice. Vi ringede ved et akut problem en sen søndag aften med et gulvvarmesystem, der lækkede. Inden for under en time var kilden til lækket fundet og lukket. Mohamed, som var enormt sød og rar, bestilte herefter den nødvendige reservedel og kom tilbage ugen efter og udskiftede delen. Stor anbefaling herfra - vi vil helt klart kontakte Mohamed igen, hvis vi får brug for VVS-hjælp!

13 de junio de 2025

Akut service

Akut service

Jeg har prøvet at få en akut vvs'er ud før og hold da fest det var dyrt - så prøvede jeg VVS Varmeservice, kom inden for 35 minutter og havde nogle rigtige fornuftige priser og fik endda løst min udfordring.

Det var så dejligt

Endnu en gang tak :)

17 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min mor stod med et akut VVS-problem en weekend, og vi kontaktede Varmeservice. Allerede kort tid efter stod en venlig og professionel medarbejder klar til at hjælpe. Han gennemgik problemet grundigt, forklarede, hvad der skulle gøres, og gav en klar pris, inden han gik i gang.

Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt uden nogen overraskelser på regningen. Alt fungerede, som det skulle, da han var færdig, og det var tydeligt, at han havde styr på sit håndværk. Fair pris, pålidelig service og ingen skjulte ekstraudgifter – kan varmt anbefales!

22 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service – endnu en gang!

Dette er anden gang, jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Vvsvarmeservice og endnu en gang har de leveret en fremragende service. Min vaskemaskine havde problemer, og de kom hurtigt, fandt fejlen og fik den løst effektivt.

Service var både professionel og venlig, og det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Det er virkelig rart at have en pålidelig VVS’er, man kan regne med! Jeg kan varmt anbefale [VVS-firmaets navn] til alle, der har brug for kompetent og hurtig hjælp.

Tak for den gode service – jeg ved, hvor jeg ringer næste gang!

27 de marzo de 2025

Kan varmt anbefales

Jeg stod i en sitation hvor afløbet var stoppet. Jeg ringede til Vvsvarmeservice, som kunne være der inden for relativ kort tid. Vvs’eren kom og fiksede afløbet. Jeg kan varmt anbefale dem.

14 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Akut opgave blev løs og klaret

⭐⭐⭐⭐⭐
Super god oplevelse. Han var professionel, punktlig og meget hjælpsom. Han fik hurtigt løst vores problem, og servicen var i top fra start til slut. Priserne var rimelige, og han gav gode råd til vedligeholdelse. Kan klart anbefales til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er!

23 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.