Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig noget skønt og dejligt kød der var så mørt - ikke sidste gang det skal prøves - dejlig nemt og bestille og god service hvor varen kom som forventet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var første gang jeg købte hos WagyuPusher, men absolut ikke sidste gang. Deres Australsk Wagyu Ribeye MBS 4-5 (430 g) var en super oplevelse. Har tidligere smagt Australsk Wagyu Ribeye MBS, hos an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kødet er super kvalitet, men det er ikke den eneste grund til min fem stjernes anmeldelse. Det skyldes det super god service, jeg havde en lille fejl i min bestilling. Jeg skrev efterfølgende til Wag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte wagyu kød og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Leveringen kom hurtigt og var pakket omhyggeligt, så kvaliteten var i top, da det ankom. Selve kødet var utrolig mørt, saftigt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos cárnicos

Escrito por la empresa

WagyuPusher er en dansk, familieejet virksomhed, der leverer wagyu kød, trøffel, caviar og andre specialiteter lige til døren i hele Danmark.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Top service

Skrev til dem på juleaftensdag at jeg mangle at bestille noget, fik svar 30 min efter og fik alt klart på 5 min. Super service.

24 de diciembre de 2025

Hej Noah,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt og gøre din bestilling klar på rekordtid – selv på juleaftensdag 😎

Vi ser frem til at levere flere gode oplevelser til dig fremover.

Mega lækkert og mørt Wagyu kød

Mega lækkert og mørt Wagyu kød
Vi købte Wagyu smagkasse.

Hej Consumer,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at vores populære Smagekassen endnu en gang levede op til forventningerne!

Vi glæder os til at levere flere gode smagsoplevelser til dig.

Klasse Service

Klasse Service, levering og mad. De største anbefalinger herfra 👍💪

Hej Jonathan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at både service, levering og maden var i top 👍

Vi ser frem til at levere flere lækre oplevelser til dig fremover.

PAS PÅ! Det lækkert

PAS PÅ! Afhængighed kan forekomme.
Verdensklasse kød. Det er jo på ingen måde hverdagskød - men da jeg serverede wagyu culotte til nytår, var der megen overraskelse over kødet.
Jeg plejer at sousvide noget kød til nytår, men da jeg tog dette ud og pudsede det, var kødet allerede så mørt, at jeg måtte sande det absolut ikke var nødvendigt med dette stykke kød - og der var det heller ikke ved servering.

Hej Jesper,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at culotten gjorde nytårsmiddagen til noget helt særligt, og at kødet spillede maks!

Vi ser frem til at levere flere smagsoplevelser i særklasse til dig fremover.

Hav en fremragende dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kød i forventet kvalitet og…

Super kød i forventet kvalitet og leveret til siden. Ikke sidste gang jeg bestiller.

29 de diciembre de 2025

Hej Emil,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at kødet levede op til forventningerne, og at leveringen foregik problemfrit.

Vi glæder os til at sende lækre varer til dig igen.

Hav en rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering til tiden og lækkert kød

Levering til tiden, frisk og lækkert kød. Fin beskrivelse af tilberedning

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at leveringen spillede, og at både kød og tilberedningsvejledning levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at levere flere lækre oplevelser til dig fremover.

Du ønskes en god dag!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Leveret lige til døren i en flamingo kasse med isposer, meget vigtigt. Meget tilfreds med kvaliteten😀

30 de diciembre de 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger 😀

Vi ser frem til at levere flere lækre oplevelser til dig fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækkert og hurtig levering

Super lækkert og hurtig levering. Hverken mere eller mindre

Hej CBN79,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at både kvaliteten og leveringen levede op til forventningerne.

Vi ser frem til at sende flere lækre varer til dig fremover.

Det er bare lækkert

Det er bare lækkert. Alt spillede hele vejen igennem, fra bestilling til levering til lækker bøf på tallerken.

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt spillede hele vejen – fra bestilling og levering til den lækre bøf på tallerkenen.

Vi glæder os til at levere flere gode oplevelser til dig fremover.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wagyu culotte og tilhørende glace…

Wagyu culotte og tilhørende glace smagte fremragende, det bedste jeg nogensinde har smagt👌👌👌

Hej Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at culotten og glacen gav dig en fremragende smagsoplevelse – og endda den bedste nogensinde 👌

Vi ser frem til at forkæle dig med flere lækre oplevelser fremover.

Hav en god dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lækkert kød, skuffende kaviar.

Købte deres deluxe Snack pakke til nytår, der indeholdt Kaviar, Wagyu og Trøffel.

Kødet er i en liga for sig, helt enorm høj kvalitet, samme gælder for trøffel og deres Wagyu Glace som også smager himmelsk.

Kaviaren er desværre ikke noget at skrive hjem om, den mangler alt det der kendetegner god kaviar.

Ved ikke præcis hvor den kommer fra, men det er afgjort ikke et af de anerkendte kaviar lande, tænker det er et Kina produkt. i grove træk, så kan frisk dansk stenbiderrogn meget af det samme som denne kaviar, blot til en langt billigere pris, da god kaviar bliver nærmest smørfyldt i munden, og det gør denne på ingen måde. :)

tænker den sælges fordi den er billig i indkøb, men tilgengæld er den også tilsvarende kedelig i kvalitet, og med en kæreste med ophav fra Rusland, har jeg virkelig smagt mange forskellige typer kaviar :)

Når det er sagt er prisen selvfølgelig heller ikke den højeste, sammenlignet med andre kaviar typer, men jeg ville nok ha' foretrukket at betale 300 mere og fået en ordentlig kaviar istedet.
Så vil du smage god kaviar så skal du vælge en anden end gold imperial, for den har intet med god kaviar som Beluga kaviar at gøre, som er det mange forventer når man køber "rigtig" stør kaviar, og prisen for denne kaviar er ikke helt deroppe, men heller ikke billig, og personligt syntes jeg middelmådig kaviar er for dyrt et produkt, da man køber kaviar for luksus spisen, så hvis produktet er middelmådigt, bliver det pludselig et dyrt produkt.

Jeg vil dog klart anbefale Wagyupusher for deres kød, Glace og trøffel hvilket også er årsagen til 4 stjerner, det var en super smagsoplevelse og klart noget jeg vil gøre igen.

1 de enero de 2026

Hej Anders,

Tak for din grundige anmeldelse og for at dele din oplevelse med vores produkter, selvom det i denne omgang ikke gav fuld plade. Det betyder rigtig meget for os at høre, at kødet, trøffel og Wagyu Glace levede op til forventningerne og gav en super smagsoplevelse.

Vi er dog kede af at høre, at kaviaren ikke helt levede op til dine forventninger, men håber alligevel, at du vil overveje at bestille hos os igen.

Anbefaler kraftigt

God service, venligt og professionelt personale og ekstrem god mad (ISÆR deres kød, som er virkelig mørt)! Virkelig god oplevelse, jeg anbefaler virkelig at I besøger denne restaurant.

Hej Sofie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at både service, personale og maden – især kødet – gav dig en så god oplevelse. Tusind tak for din anbefaling; det betyder virkelig meget for os!

Vi håber at se dig igen snart.

Du må have en rigtig god dag!

Perfekt middag!

Super god oplevelse og så fin severing af Hugo! Top klasse
Nytårsmenuen var så god og alt spillede maks!🤩

Hej Clara,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig, at både nytårsmenuen og serveringen med Hugo levede op til forventningerne – og endda spillede maks 🤩

Vi ser frem til at levere flere lækre oplevelser til dig fremover!

Mhmmm

Woaw noget lækkert kød! Super nytårs menu! Overgik virkelig mine forventninger. Og betjeningen i butikken var virkelig god😇😇😇😇😇😇😍😍🥰😙😙😚😝😝

Hej Frederik,

Tusind tak for din begejstrede anmeldelse! Vi bliver rigtig glade for at høre, at både kødet, nytårsmenuen og betjeningen i butikken levede op til – og overgik – dine forventninger 😍

Vi glæder os til at forkæle dig med flere lækre oplevelser fremover!

Sindssyg god kvalitet

Sindssyg god kvalitet. Mega lækkert. 10/10. Betjeningen var i top klasse. Nytårs menuens var over alt forventning

Hej Silas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at både kvaliteten, smagen og betjeningen levede helt op til forventningerne – og at nytårsmenuen blev en stor succes.

Vi glæder os til at levere flere 10/10 oplevelser til dig fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk lækkert kød🥩🥩🥩 Hugo er hel…

Fantastisk lækkert kød🥩🥩🥩 Hugo er hel formidabel 😤

Hej William,

Tusind tak for din superflotte anmeldelse! 🥩🥩🥩 Det glæder os virkelig, at du både nød kødet og oplevelsen med Hugo 😄

Vi ser frem til at forkæle dig med flere lækre smagsoplevelser fremover!

Du ønskes en sublim dag!

Verdens bedste oplevelse

Verdens bedste oplevelse! Kommer 100% tilbage!
Nytårsmenuen spillede max og var LANGT over forventening!
Genial servering af Hugo! Top klasse🥇🥇🥇

Hej Cecilje,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os helt vildt at høre, at nytårsmenuen levede langt over forventning, og at du havde en super oplevelse med serveringen!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – vi lover, at næste oplevelse bliver mindst lige så god;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det her er ikke en anmeldelse

Det her er ikke en anmeldelse. Det er en kærlighedserklæring. Til kødet. Til håndværket. Og især til de 3 drenge, der har gjort det umulige: at tage noget så basalt som kød og løfte det op på et niveau, hvor det føles eksklusivt, kompromisløst og nærmest helligt.

Lad os tage drengene først – for uden dem fandtes det her kød ikke.

De 3 drenge er ekstremt dedikerede, voldsomt vidende og så passionerede, at det næsten er smitsomt. De taler om udskæringer, fedtmarmorering, struktur, modning og tilberedning med en præcision og begejstring, som man normalt kun ser hos folk, der har gjort det her hele livet. Man kan stille dem ethvert spørgsmål – og man får ikke et salgssvar, men et nørdet, ærligt og fagligt svar. Det skaber tillid. Og den tillid kan smages.

For kødet…
Det er helt ærligt noget af det bedste, jeg nogensinde har haft mellem hænderne.

Hver eneste udskæring er perfekt udvalgt. Marmoreringen er så flot, at man næsten får lyst til at tage et billede i stedet for at tilberede det. Strukturen er silkeblød, men med bid. Smagen er dyb, intens og fuld af karakter – den slags smag, der ikke kræver tricks, marinader eller undskyldninger. Kødet taler for sig selv.

Man kan mærke, at det er håndteret med respekt hele vejen. Der er styr på modning, på udskæringerne, på detaljerne. Det er kød, der opfører sig præcis, som det skal på panden, på grillen og på tallerkenen. Saftigt, mørt og med en smag, der bliver hængende længe efter sidste bid.

Det vildeste er samspillet mellem drengene og produktet.
Det her er ikke “vi sælger kød”.
Det her er “vi står 100 % inde for det, vi sender ud”.

De 3 drenge har skabt et firma, hvor passion, viden og kvalitet går op i en højere enhed. Det føles ægte. Det føles gennemtænkt. Og det føles som starten på noget, der kommer til at sætte barren for, hvad godt kød egentlig er.

Hvis du elsker kød – så skylder du dig selv at prøve det her.
Hvis du elsker folk, der gør sig umage – så skylder du dig selv at støtte de her drenge.

Det er kompromisløst.
Det er vanvittigt.
Det er fuldstændig i en liga for sig.

Hej Kenneth,

Tusind tak for din utroligt flotte og begejstrede anmeldelse! Vi bliver helt målløse – og dybt taknemmelige – over dine ord. Det betyder enormt meget at høre, at både kødet og den passion, vi lægger i det, skaber sådan en oplevelse for dig.

Vi er glade for, at du bemærker det arbejde og den dedikation, vi lægger i forretningen. At det mærkes og smages, som du beskriver, er præcis det, vi håber på, hver gang vi sender kød afsted.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og ikke mindst for din anbefaling. Det giver os endnu mere lyst til at fortsætte med at levere kød i særklasse, med samme kompromisløse kvalitet og passion.

Vi glæder os til at levere flere smagsoplevelser til dig fremover.

Wagyu Hapsere

Serverede wagyu til julefrokost-tapas og Thomas hjalp til med det perfekte mix (australsk flank, japansk striploin) og det hele blev perfekt. Ikke billigt men de 16 gæster fik en herlig oplevelse og der var faktisk kød nok til et ekstranummer. Vi bestiller igen til nytår med den lille familie.

20 de diciembre de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at wagyuen blev et hit til julefrokosten, og at Thomas kunne hjælpe på bedst mulig vis. Han er sgu også dygtig ;) At 16 gæster fik en herlig oplevelse – og endda med mulighed for et ekstranummer – er præcis det, vi stræber efter.

Og tak fordi du valgte os til nytår – Håber I havde en god oplevelse.

Sublim oplevelse

Bestilte noget kød og tilbehør. Der var en mindre reklamation som blev løst på bedste vis. Tydeligt en virksomhed der er meget passioneret omkring sine produkter og for hvem det er alt afgørende at der leveres perfekte produkter

19 de diciembre de 2025

Hej Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at din reklamation blev håndteret tilfredsstillende. Vi går meget op i vores produkter og i at sikre den bedst mulige oplevelse – så det betyder meget at få den slags feedback.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at levere til dig igen snart.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.