Banner for Wallet in Telegram

1. Servicios de criptomonedas
  2. Servicio de transferencia de dinero
  3. Servicio financiero no bancario

Sobre Wallet in Telegram

Wallet in Telegram is a digital asset solution natively embedded into Telegram’s interface. Backed by The Open Platform, Wallet in Telegram gained 100M+ users in 2024, and aims to make its solution available to all 1BN+ of Telegram’s users.

Wallet in Telegram offers a dual-wallet experience with
  • Crypto Wallet, a multi-chain wallet for trading and sending crypto to contacts;
  • TON Wallet, a self-custodial wallet with access to the TON ecosystem of dApps and tokens.

For more information or to get started, click on t.me/wallet or tap “Wallet” in Telegram Settings.

• Province of Panama, district of Panama, Betania, Vía Ricardo J. Alfaro, PH The Century Tower, office three hundred seventeen (317), 0819, Panama City, Panamá

• support@wallet.tg
  • wallet.tg

Información importante

4,1

Muy bueno

Suele responder en menos de 48 horas

Todo perfecto contestan en minutos y…

Todo perfecto contestan en minutos y solucionan de verdad

1 de abril de 2026

Hello,

Many thanks for your kind review!

We are delighted to hear that our team makes a difference for you, and your feedback means a lot to us.

Our Support Team is always ready to help and looks forward to providing our assistance whenever you need it.

Estafadores y atención nula

Después de varias transacciones sin problemas, como en cualquier otra wallet, el 1 de agosto hice una de 245€ incluyendo los gastos y hasta la fecha no sé nada de mi dinero. Paralizaron la operación en espera de comprobaciones y no hay forma de hablar con nadie ni de recuperar el dinero.
Para mí, son unos estafadores y voy a denunciarlo a la policía.
Tened mucho cuidado porque de repente se quedan con tu dinero con mil excusas. NO LO RECOMIENDO!!!
Y después de la respuesta recibida, sigo pensando lo mismo porque eso ya lo he hecho y no soluciona nada. Ni puedo cancelar la operación ni la aprueban. Y lo que piden es de juzgado de guardia.

1 de agosto de 2025

Hello,

We sincerely regret that your experience was not a positive one.
We'd kindly like to note that each transaction should pass an internal check. In some cases, additional verification might be requested.

If your transaction still remains pending, we recommend that you submit a request to our Support team:

_Gracias a todo el equipo de soporte de…

_Gracias a todo el equipo de soporte de la billetera de Telegram.Fuerón muy amables, rapidos y muy profecionales. Esas cualidades son dignas de una billetera que se compromete con los usuarios.🌱

31 de julio de 2025

Hello,

It means a lot to us to hear such encouraging words!

Your trust and appreciation mean a lot to us — we're committed to providing the best service possible for our users.

We’re always here for you — thanks again!

Mostrar reseñas en todos los idiomas. (222 reseñas)