Jestem pod wrażeniem szybkiej i profesjonalnej usługi. Wszystko perfekcyjnie załatwione nawet banknoty dostałem tak jak chciałem w nominałach .Porostu GRATULACJE ! dla firmy napewno nie raz jeszcze s... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bardzo pozytywne doświadczenie z „Waluty do domu”. Zamówienie złożone online, szybka realizacja i dostawa kurierem dokładnie pod wskazany adres. Przesyłka świetnie zabezpieczona i oznaczona „bezwzgl... Ver más
La empresa ha respondido
Super sprawa! Szukałam dongów w wielu miejscach i nigdzie nie mogłam ich dostać, aż trafiłam na Walutydodomu.pl. Zamówienie przebiegło sprawnie, waluta była dostępna od ręki, a ja mogłam spokojnie wyl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Walutydodomu.pl – Twój bezpieczny i wygodny kantor wymiany walut z dostawą do domu Walutydodomu.pl to innowacyjna platforma finansowa, która rewolucjonizuje sposób, w jaki Polacy wymieniają waluty. Naszą misją jest zapewnienie klientom maksymalnego komfortu, bezpieczeństwa oraz oszczędności czasu i pieniędzy. Łączymy zalety tradycyjnego kantoru z nowoczesną technologią i niezawodną logistyką, dostarczając gotówkę prosto pod wskazany adres – do domu, biura lub w każde inne dogodne miejsce. Dlaczego warto nam zaufać? W Walutydodomu.pl rozumiemy, że wymiana walut to kwestia zaufania. Dlatego działamy w pełni transparentnie, oferując kursy znacznie korzystniejsze niż w bankach czy stacjonarnych kantorach lotniskowych. Nasz proces jest prosty: zamawiasz walutę online, a my dbamy o to, aby bezpieczna przesyłka dotarła do Ciebie w ustalonym terminie. To idealne rozwiązanie dla osób planujących zagraniczne wakacje, wyjazdy służbowe czy też dla przedsiębiorców potrzebujących gotówki walutowej bez konieczności wychodzenia z firmy. Nasze kluczowe atuty: Wygoda bez kompromisów: Zapomnij o szukaniu kantoru w centrum miasta. My przyjedziemy do Ciebie. Bezpieczeństwo transakcji: Każda przesyłka jest ubezpieczona i realizowana przez sprawdzonych partnerów logistycznych. Atrakcyjne kursy walut: Oferujemy konkurencyjne stawki, które pozwalają realnie zaoszczędzić przy każdej wymianie. Szeroka oferta: Obsługujemy najpopularniejsze waluty świata, zawsze dbając o dostępność gotówki od ręki. Jako zespół Walutydodomu.pl nieustannie pracujemy nad podnoszeniem standardów obsługi klienta. Każda opinia w serwisie Trustpilot jest dla nas niezwykle cenna – pozwala nam rosnąć i jeszcze lepiej odpowiadać na Twoje potrzeby finansowe. Dołącz do grona zadowolonych klientów i przekonaj się, że wymiana walut może być szybka, tania i wyjątkowo komfortowa. Walutydodomu.pl – Gotówka tam, gdzie Ty jej potrzebujesz
Información de contacto
Tadeusza Kościuszki 69, 23-400, Biłgoraj, Polonia
- 519105304
- walutydodomu@gmail.com
- walutydodomu.pl
La gente también ha visto
Super!!!!
Jestem pod wrażeniem szybkiej i profesjonalnej usługi. Wszystko perfekcyjnie załatwione nawet banknoty dostałem tak jak chciałem w nominałach .Porostu GRATULACJE ! dla firmy napewno nie raz jeszcze skorzystam.
SUPER !!! POLECAM !!!
Natychmiastowy kontakt z klientem ! Rzetelnie ! Szybko ! Konkretnie ! Profesjonalnie ! Super zabezpieczenie przesyłki ! Gorąco POLECAM !!!

Respuesta de Walutydodomu
Sprawnie i przede wszystkim bezpiecznie…
Sprawnie i przede wszystkim bezpiecznie POLECAM!!!

Bardzo szybko
Bardzo szybko, na prośbę niskę nominały, dobra cena. Polecam

Respuesta de Walutydodomu
Szybko i sprawnie.Po wpłacie na konto…
Szybko i sprawnie.Po wpłacie na konto waluta od razu wysłana.Polecam

Respuesta de Walutydodomu
Profesjonalna i bardzo szybka usługa
Profesjonalna i bardzo szybka usługa. Waluta dostarczone do rąk własnych, czyli bezpieczeństwo dostawy na wysokim poziomie. Brak jakichkolwiek uwag. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej instytucji 🙂

Respuesta de Walutydodomu
Zamówienie dotarło w ciągu dwóch dni
Zamówienie dotarło w ciągu dwóch dni. Wszystko się zgadza polecam!!!

Dobry kurs walut
Dobry kurs walut, szybka dostawa do domu. Bez wychodzenia z domu macie walutę jaką tylko chcecie.
Polecam:)

Respuesta de Walutydodomu
Bardzo polecam szybko sprawnie i…
Bardzo polecam szybko sprawnie i bezpiecznie!!!!To moje drugie zamówienie .

Respuesta de Walutydodomu
Polecam w 100% Zamówiłem w…
Polecam w 100% Zamówiłem w poniedziałek, a we wtorek przesyłka juz byla. Rozumieją potrzebę klienta. Bardzo dobry kurs dolara (i w większych nominałach i w drobnych) Genialna firma. Oszczędzili mój czas. Przesyłka zabezpieczona plus mały gratis 😉 polecam!

Waluta przyszła bez problemu
Waluta przyszła bez problemu
Wszystko zabezpieczone profesjonalnie

Respuesta de Walutydodomu
Transakcja przebiegła sprawnie i zgodnie ze złożonym zapotrzebowaniem.

Respuesta de Walutydodomu
Super polecam w 100% Pełen…
Super polecam w 100% Pełen profesjonalizm!!! Szybko sprawnie dyskretnie!!! Dobrze zabezpieczone!!!

Respuesta de Walutydodomu
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana oraz…
Przesyłka bardzo dobrze zapakowana oraz mały dodatek. Warto kupić w tym kantorze. 😀😀😀

Szybka dostawa waluty
Szybka dostawa waluty. Dolary nowe w nominałach o jakie prosiłem. Paczka dobrze zabezpieczona. Na pewno wrócę. Polecam.

Respuesta de Walutydodomu
Ogromny plus za bardzo szybką wysyłkę…
Ogromny plus za bardzo szybką wysyłkę oraz mniejsze nominały co praktycznie się nie zdarza w innych kantorach. Paczka doszła bardzo szybko, profesjonalna obsługa. Na pewno skorzystam ponownie. I wielkie dzięki za fajny gratisik!

Respuesta de Walutydodomu
Bardzo jestem zadowolony.Banknoty jak w opisie ,numery seryjne pokoleji.Poprostu bankowa paczka.
Szybka wysyłka ,wiarygodność,uczciwość ,miła rozmowa ,polecam wszystkim ten kantor.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.