Wat een goede service! Ik had zelf de verkeerde maat houders besteld in de aanbieding, maar kon ze zonder problemen retourneren. Nieuwe houders besteld en zeer snel ontvangen ondanks dat er eigenlijk... Ver más
Unieke parels koop je bij Wareschatten. De prijs kwaliteit verhouding is perfect. Hiernaast is de service van Angela heel goed, ze draait haar live met veel liefde en aandacht voor haar klanten. Ik be... Ver más
Wat ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe edelstenen! Vooral de harten en manen zijn in het echt nóg mooier dan verwacht. De live verkoop was super leuk en gezellig om te volgen. Daarnaast was alles... Ver más
Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Holanda
- info@wareschatten.nl
- wareschatten.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas

Topper(s)
Zo leuk de live sales op tiktok en goede service, en met veel aandacht voor de producten super netjes ingepakt met leuke lieve presentjes erbij.
Lieve groetjes anouska vieregge

Respuesta de Ware Schatten
Snel en goed verpakt afgeleverd
Snel en goed verpakt afgeleverd. Gekregen zoals aangegeven.
Super leuk ingepakt en leuke spulletjes…
Super leuk ingepakt en leuke spulletjes die je erbij krijgt. Echt super tof!
Hele snelle levering en fantastische…
Hele snelle levering en fantastische meiden ! Met de mooiste producten. Jullie verdienen nog veel meer sterren!
Super bedrijf!!
Al meerdere keren besteld bij deze lieverds!!
Wat een practige kwaliteit altijd en super leuk ingepakt,lijkt wel alsof je jarig bent❤️snelle service en altijd klein kadootje er gratis bij.

Aardig
Aardig, flexibel en behulpzaam en maken van in/uitpakken een Olympische sport.

Echte ware schatten
Met heel veel liefde en passie uitgekozen, ingepakt en verzonden! Heb al 6 keer besteld en zal zeker vaker gaan bestellen..

Super leuke edelstenen shop
Super leuke edelstenen shop die gerund wordt door moeder en dochter. Supermooie edelstenen en een onwijs goede service. Toppie

Respuesta de Ware Schatten
Leuke live met prachtige items
Leuke live met prachtige items, heel mooi verpakt en snel geleverd.
Zeker de moeite waard hier weer te bestellen!

Super leuk verpakt
Super leuk verpakt, snel verstuurd en snel binnen. Gewoon een super bedrijf!

Wauw
Je denk dat het niet mooier kan maar toch verrassen deze dames je iedere week weer met prachtige stukken. Ik ben inmiddels begonnen met het groeien van een geldboom 😜

Fijne webshop!
Snelle verzending en goed en gezellig ingepakt. Plus een cadeautje💖

Respuesta de Ware Schatten
Het word snel geleverd goed stevig…
Het word snel geleverd goed stevig verpakt. En je kan gewoon niet kiezen want alles is zo mooi

Respuesta de Ware Schatten
Super vriendelijke en goede service!
Super vriendelijke en goede service!
Ik heb mijn bestelling snel mogen ontvangen.
Wilde het haast niet uitpakken, zo mooi was het ingepakt!
Mijn Druzy agaat op standaard is in het echt mooier dan mijn verwachtingen!
Ook leuk om er een gratis steen en pen bij te krijgen!
Ondertussen is er weer een pakketje onderweg…oeps 🤭

Prachtige stukken
Prachtige stukken kunnen bemachtigen tijdens live sale. Betaalbare prijzen voor deze prachtige stukken. Kan niet wachten om meer te bemachtigen.

Respuesta de Ware Schatten
Más información sobre otros tipos de reseñas.