Jag är verkligen väldigt nöjd och vill starkt rekommendera Warghs Juridik. Snabb, professionell, kompetent, väl förberedd, tillgänglig och effektiv. Det hela kändes väldigt tryggt, och mina äre... Ver más
Fick hjälp av Henric i en tid då mitt liv vändes upp och ner pga av en arbetsrättstvist. Han var tydlig och rättfram i dom alternativ som jag hade, det gav mig ett lugn. Genom hela processen var han... Ver más
La empresa ha respondido
Jag fick ett oerhört vänligt, kunnigt och professionellt bemötande av en man , som jag tyvärr glömt namnet på. Mitt problem blev strukturerat, klarlagt och belyst från flera synvinklar. Jag är mer än... Ver más
Pratade med Henric Einarsson då jag behövde råd och stöd i arbetsrättsliga frågor. Väldigt överraskad av hans fantastiska bemötande, engagemang och tålamod. Han tog sig tid att lyssna och förklara va... Ver más
Escrito por la empresa
Vi är din juridiska specialist på kommersiell arbetsrätt. Genom mångårig specialistkompetens och hög servicegrad hjälper vi arbetstagare och arbetsgivare i hela landet att navigera arbetsrätten och reder ut eventuella konflikter som kan uppkomma enkelt och smidigt med ett fokus på affärsmässiga och pragmatiska lösningar. Vi biträder även på andra rättsområden såsom avtalsrätt, bolagsrätt och entreprenadrätt.
Box 170, 111 73 , Stockholm , Suecia
- 0840809970
- info@warghs.se
- warghs.se
No ha contestado las opiniones negativas
Så himla hjälpsamma
Så himla hjälpsamma! Snabba på att svara och ger bra rådgivning! Enkelt att förstå och lätt att följa! :)
Jättebra saklig feedback
Jättebra saklig feedback. Kändes kunnig och erfaren. Lovade inte guld och gröna skogar utan var väldigt tydlig med hur man bäst sköter detta. Är jättenöjd med att ha anlitat dom.
Snabbt och detaljerat svsr.
RIktigt bra support vid omorganisation

Respuesta de Warghs Juridik
Henric Einarsson är en skicklig och seriös jurist
Bra och seriös byrå körde ett case för en omorganisation.
Henric lever verkligen service, svarar kvällar och löste ärendet bra för både oss och våra gamla medarbetare.
Rekommenderas varmt!

Bra första konsultation
Pratade med Henric och jag tyckte han var väldigt påläst innan vårat möte. Jag blev ombedd att skicka lite info på förhand och han läste på om det och vi hade ett produktivt möte.
Han gav mig bra tips och vägledning. Kände mig trygg i det han sa och skulle definitivt anställa honom!
Oseriös människa/människor
Jag tog hjälp av Warghs Juridik någon gång i mitten av 2022 efter jag blivit avskedad från mitt arbete på felaktiga grunder. I en tid där jag var väldigt rädd och sårbar så anställde jag då Henric då jag fick en bild att jag hade anlitat en seriös och professionell jurist. Han började konstant försöka sälja in ett paketpris på hela mitt case på 39 000kr om jag inte har fel. Jag kände ett väldigt obehag när han vägrade släppa att jag ville betala för timmarna som jag använde istället. Han började genast bete sig väldigt oprofessionellt där han bland annat kunde laga mat eller svara på andra klienters mail under vårt samtal utan att lägga en tanke på att jag betalar över 2000kr/timme för hans service. Han sa att hans kontor var hans hem i Falun och att sånt får man räkna med på ett skämtsamt sätt (vilket alls inte var roligt när man står för fakturan). Och började genast sälja in paketpriset igen så jag inte skulle oroa mig att jag behövde betala alltför mycket.
Jag avbröt genast hans tjänst efter 3 samtal (plus gratisrådgivning) över telefonen där 2 utav dom höll han på med matlagning/disken och det andra med mail konversation med en annan klient. De 3 samtalen varade ca 1 timma var men fick ändå en faktura på runt 13 500 kr. Inte värt att slösa er tid med detta bolag!
Ända anledningen varför skriver en recension ca 1 år efteråt är för att jag känner minst en handfull personer som känner och varit med om likadant och det kunde ha undvikits ifall man bara hade orkat skriva snabbt recension på detta företag.
Blev tillbad att dela med mig om min upplevelse av en vän och kommer be mina vänner göra desamma som en tjänst för hans framtida klinter. Ända anledningen varför folk söker sig till detta bolag är för att det kommer högst upp när man söker på arbetsrätt på google...
VARNING LÄS DETTA INNAN NI ANSTÄLLER WARGHS JURIST BYRÅ!
Jag anställde Henric Einarsson (ägaren för WARGHS JURIDIK) i november 2022 i ett tvistemål utan att ha gjort lite bakgrundskontroll på honom, vilket skulle kosta mig dyrt!
Jag betalade Henric 35 500kr för att ta på sig ärendet, men han misslyckades omgående genom att skicka in stämningsansökan till tingsrätten 2 dagar försent fast han har haft 1 månad på sig att göra detta!
Detta kostade mig 456 000kr i förlikningspengar för att tidsfristen löpt ut och jag förlorade en stor del av skadeståndet. Jag driver just nu en tvist mot denna person som många andra!
Om ni inte vet vem Henric Einarsson är så ska ni definitivt kolla upp dokument inifrån: SKAMLÖS på SVTPlay i en 3 delars dokumentär där Henric Einarsson är en av huvudpersonerna!
Henric Einarsson va chefjurist på Rive Juristbyrå där 100 tals klienter anmälde bolaget för bedrägeri då de blivit lurade!
Henric Einarsson var Richard Olsson högra hand/chefs jurist och vän under flera år och det säger ganska mycket att Richard Olsson sitter i fängelse just nu för Våldtäkt på en kollega och blev dömd till 3år och 9 månader fängelse!
Och när SVT frågar Henric Einarsson varför han fortsatte jobba för honom så svarade han "Jag har en personlig historia bakåt i tiden som gör det svårt för mig att få ett jobb på en känd juristbyrå".
Hans ursäkt var även att om han inte fullföljde ordrar från Richard Olsson så skulle han se till att förstöra hans rykte, vilket han ursäktar sig med för att lura och förstöra sina klienters liv som anställde Henric och hans kollegor!
Om ni spolar fram till 46:30 i del 1 av dokumentären och kollar klart så får ni direkt se Henric Einarsson och sedan hur han och hans kollegor jobbade med bland annat falska recensioner vilket möjligtvis förklarar att han snittar 4.8 i betyg här.
VD för recension sidan Reco säger även i dokumentären "Alla varningsklockor ringer" och sedan "Det här är inget företag att lita på!"
Det här kan vara det värsta företaget som existerat i svenskmarknad och ända anledning att de kan fortsätta på detta vis är för att ingen förvarning sker och dom kan lägga bolaget i konkurs och sedan starta upp med ett nytt namn!
Man hör även flertal gånger Henric Einarsson skratta i bakgrunden när hans vän och kollega Richard Olsson förklarar hur han lagt 500 000kr för att förstöra en familjs liv och där han dessutom plingade på familjen personligen i deras hem och hotade med att återkomma om de inte följde instruktionerna på en lapp som han lämnade över till personens son! VIDRIGA MÄNNISKOR!
Rive Jurist byrå ringer sedan upp till denna person som tagit bort deras falska recensioner och förklarar att de betalat 100 000kr till ett bolag i Kosovo och ska betala ytligare 900 000kr när jobbet är avslutat!
De ledde till en polisanmälan och fick familjen att flytta till en hemlig ort egenligt dokumentären.
SNÄLLA VAR FÖRSIKTIGA MED DESSA MÄNNSIKOR OCH HÅLL ER BORTA!

Både kunnig och professionell
Henric är både kunnig och professionell. Han är en av få som faktiskt tar sig an privatpersoner som hamnat i arbetsrättsliga tvister med sin arbetsgivare.
Både sympatisk och lyssnande.

Mycket kunnig och trevlig
Mycket kunnig och trevlig. Kan sitt jobb 100%.

Respuesta de Warghs Juridik
Fick snabba svar på mina funderingar!

Respuesta de Warghs Juridik
Proffsig, empatisk och god förhandlare
Henric är en mycket proffsig och kompetent jurist och duktig förhandlare och människokännare. Han är mycket empatisk vilket var guld värt i en jobbig process. Henric var också tillgänglig eller snabb på att återkomma. Är mycket nöjd och rekommenderar Henric. Kommer anlita honom igen om behov uppstår.

David Nordqvist
Bra snabb feedback på juridiska frågor…
Bra snabb feedback på juridiska frågor i ett första möte!
Ett gediget arbete, noggrant och väl utfört!
Blev mycket välbemött av Henric som gjorde ett gediget efterforskningsarbete och levererade, tydligt och grundligt. Vi hade kontakt under flera dagar och Henric underrättade mig om resultatet som kom välbehövligt. Skulle absolut anlita igen!
En trevlig kille. Hade ringt flera andra firmor som inte riktigt kunde leverera
Ringde Warghs för en kostnadsfri…
Ringde Warghs för en kostnadsfri juridisk rådgivning ang. arbetssätt, fick väldigt trevligt bemötande och fick hjälp på direkten. Rekommenderar starkt!
Mycket bra och handfasta råd som löste…
Mycket bra och handfasta råd som löste en dispyt med arbetsgivaren som verkade hopplöst innan. Väldigt service inriktad och snabb hjälp, rekommenderar starkt!
Más información sobre otros tipos de reseñas.