Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb hier een warmtepomp gekocht. De prijs viel me mee. Voor installatie kwamen er 2 monteurs en was eigenlijk sneller dan gedacht. De warmtepomp functioneert goed en voldoet aan de verwachtingen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De installatie van de warmtepomp is hier prima verlopen. Werd ook snel gebeld na mijn aanvraag en de offerte volgde kort daarna.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

schema instellen leek moeilijk maar door zijn uitleg in app ging t best makkelijk

Información sobre la empresa

1. Equipamiento y servicio de bombeo

Escrito por la empresa

Welkom bij Warmtepomp Eindhoven, uw deskundige en betrouwbare partner voor alles wat met warmtepompen te maken heeft. Of u nu op zoek bent naar installatie, onderhoud, of reparatie van uw warmtepompsysteem, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Met jarenlange ervaring in de branche, begrijpen wij de unieke behoeften van onze klanten en bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie. Bij Warmtepomp Eindhoven streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. We werken uitsluitend met de beste merken en nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat uw warmtepomp optimaal presteert en lang meegaat. Ons team van gecertificeerde technici is toegewijd aan het leveren van uitstekende service en klanttevredenheid. Wij geloven in transparantie, eerlijkheid, en een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt u bij ons altijd een duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf. Of u nu wilt overstappen op een duurzamer verwarmingssysteem of uw huidige warmtepomp wilt laten onderhouden, wij staan voor u klaar. Kies voor Warmtepomp Eindhoven en ervaar de voordelen van een professionele en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen installateur maar leadgenerator - gegevens worden doorverkocht!

Mensen, pas op: dit is geen installatiebedrijf, maar slechts een commerciële leadverzamelaar. De gegevens die je opgeeft voor het aanvragen van een offerte worden doorverkocht aan meerdere installatiebedrijven. Je hebt er dus geen enkele controle over waar jouw gegevens terechtkomen.

Het bedrijf dat achter deze website zit is Slimster.

8 de abril de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.