Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lækkert Sushi Men pænt flabet at ignorere kunder som kommer ind i butikken. Man kan godt have travlt med take away og næsten tomme fade. Men ikke at sige til kunder, som kommer ind- at man ikke har... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og frisk sushi, vi bestilte 46 stykker sushi og det var allerede klar til afhentning efter 15 minutter. Super god service og meget imødekommende og flink personale, 5-stjerner herfra

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget imødekommende og venligt personale. Super lækkert sushi, jeg var rigtig tilfreds med hele oplevelsen. Kommer helt sikkert igen😁

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Wasabi Sushi Øgaden Aalborg. Jeg bestiller takeaway, blandt andet 6 stk nigri med laks og chili mayo. Alle nigri er UDEN chili mayo! Det er ved at være pænt irriterende, at når man bestiller ta... Ver más

3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wasabi sushi Støvring

Wasabi sushi Støvring - Jeg fik sushi herfra, men oplevelsen var desværre meget skuffende. Allerede ved første bid virkede sushien alt andet end frisk, som om den havde stået det meste af dagen. Stykkerne var små, og det trak yderligere ned, at der var hår i maden. Derudover levede det, der blev markedsført som “crispy”, slet ikke op til forventningerne, da intet var sprødt. Alt i alt en rigtig øv oplevelse, som jeg desværre ikke kan anbefale.

24 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg købte en Poke Bowl hos Wasabi…

Jeg købte en Poke Bowl hos Wasabi Sushi, som jeg blev dårlig af kort tid efter at have spist den. Jeg tog kontakt til dem via e-mail, hvor jeg fik et svar fra direktøren om at jeg kunne få en værdikupon på 100,- trods jeg gav 155,- for maden. Jeg afventer forsat svar direktøren her 2 uger efter og har da min tvivl om jeg overhovedet får svar, da jeg har rykket for dette. Det er dårlig stil, synes jeg!

2 de abril de 2026

Meget dårlig service

I forbindelse med indløsning af julekalender for Handelsstandsforeningen, blev jeg nægtet 20% rabat og 4 stk valgfri sushi i butikken. Der står ikke skrevet nogen steder hvordan kalenderen skal indløses og meget mangelfuld og dårlig information fra personalet i butikken.
Det kan ikke anbefales at købe noget i butikken

3 de enero de 2026

Skøn oplevelse

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

god mad og service og kommer klart…

god mad og service og kommer klart igen. Prisen er god og sushien er klart bedre end sushimania der også snyder med deres anmeldelser og konkurser. Der kunne jeg aldrig handle igen. Hvorfor også betale de dobbelte når sushien er den samme, hvis ikke bedre her !! Tak wasabi

5 de marzo de 2025

Dårlige råvarer

Dårlige råvarer, min kæreste bestilte sushi fra dem og fik efter et par timer rigtig ondt i maven, hvor hun nu har ligget med madforgiftning hele natten. 0 stjerner herfra!

28 de diciembre de 2024

Forventet frisk sushi

Forventet frisk sushi, det fik jeg godt nok ikke. Tempurejerne var helt hårde, laksen og krabben smagt råddent, forfærdeligt oplevelse.
Bliver et kæmpe nej tak herfra

27 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.