Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟 Jeg har haft min bil forbi Wash & Polish, og jeg må sige, at oplevelsen var helt i top! Fra start til slut fik jeg en service, der var både professionel, imødekommende... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Wash and Polish, hvor jeg fik min bil rengjort. Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af et venligt team, der virkelig forstod vigtigheden af en grundig re... Ver más

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været ude hos jer og fået en…

Har været ude hos jer og fået en motorvask.Det er noget at det bedste jeg har oplevet motoren står som ny man skulle tro at den kom lige fra fabrikken jeg har en Suzuki Swift 1.2 og til en fantastisk god pris og utrolige flinke medarbejdere.Kan kun varmt anbefales hilsen Erik

16 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Piya og Faraz for den…

Tak til Piya og Faraz for den fantastiske service! De rensede min bil helt perfekt, og resultatet var over al forventning. Bilen står som ny, og deres professionalisme og grundighed var i top. 10/10 service hele vejen igennem
jeg kan varmt anbefale dem!

13 de junio de 2026

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟

🌟🌟🌟🌟🌟 plus ekstra 🌟
Jeg har haft min bil forbi Wash & Polish, og jeg må sige, at oplevelsen var helt i top! Fra start til slut fik jeg en service, der var både professionel, imødekommende og med stor opmærksomhed på detaljerne.

Resultatet taler for sig selv – bilen fremstår som ny, både indvendigt og udvendigt, og der blev virkelig lagt tid og omhu i arbejdet. Lakken skinner flot, fælgene er grundigt renset, og kabinen er efterladt frisk og lækker🤩🤩🤩🤩🤩🤩

Det er tydeligt, at Wash & Polish går op i både kvalitet og kundetilfredshed, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale deres service til alle, der ønsker det bedste for deres bil.

En sand femstjernet oplevelse jeg kommer helt sikkert igen! 🚘✨

10 de septiembre de 2025

Flot resultat

Jeg har fået en fantastisk god behandling og en meget ren bil.
Min bil har aldrig været så pæn før. Der er kæmpe forskel på vaskehal og denne grundige form for vask.
Jeg kommer igen...

20 de junio de 2025

Super sted

Super sted at få vasket bil de går virkelig i dybden med tingene og de ved hvad de laver så bruger de kalkfri vand så ingen kalk pletter 😁

12 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne dele min oplevelse med…

Jeg vil gerne dele min oplevelse med Wash and Polish, hvor jeg fik min bil rengjort. Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af et venligt team, der virkelig forstod vigtigheden af en grundig rengøring.

Selve behandlingen var imponerende! Bilen blev ikke bare vasket, men fik også en kærlig detaljering, der fik den til at se ud som ny. De gik omhyggeligt til værks, og man kunne tydeligt mærke, at de havde øje for selv de mindste detaljer.

Efter rengøringen var bilen strålende ren, både indvendigt og udvendigt. Det var tydeligt, at Wash and Polish går op i kvalitet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Jeg vil helt sikkert anbefale deres service til alle, der ønsker at forkæle deres bil!

1 de noviembre de 2024

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse.
Havde min bil inde for at få renset kalechen. Troede ikke den kunne reddes, med alle de alger.
Glædeligt blev jeg overrasket, da jeg hentede bilen. Taget så næsten nyt ud.
Kundeservicen var også helt i top.
Det er ikke sidste gang, jeg bruger wash and polish.

14 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der i hvertfald styr på det her

Der i hvertfald styr på det her. Var inde med min gamle vil og havde aldrig troet den ville kunne se så godt ud. Både fælger og dør værelser fik en god omgang. Jeg er så tilfreds. Priserne kan helt sikkert retfærdiggøres med arbejde der bliver udleveret. Kan helt sikkert anbefales!

30 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det kunne jeg have gjordt bedre selv…

Det kunne jeg have gjordt bedre selv…
Kopholdere og midterkonsollen havde ikke slet skyggen af en klud, 2 af ruderne var sprøjtet men ikke tørt af. Bilen havde havde streger
fra fedt fingre på siden

Det skulle tage én time men jeg ventede yderligere 40 min.

Jeg havde ikke følelsen af en ren bil da jeg kørte afsted. Ja, jeg kunne ha påpeget problemet men jeg havde ikke tid til at de startede forfra da det var nødvendigt.

19 de julio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ejeren er engageret i at det lykkes

Ali, det står for stedet, er meget engageret og gør en kæmpe indsats for at du føler dig godt tilpas og er meget serviceminded. Jeg håber hans entusiasme kan smitte af på medarbejderne, der ikke er helt lige så engageret.

Efter andet forsøg blev det er noget bedre og acceptabelt resultat. Jeg har oplevet en bedre rengøring til billigere penge andre steder, så det kan desværre 'kun' blive til 4 stjerner. Men jeg vil helt klart anbefale at du besøger Ali og hans team. Din bil bliver renere og du bliver gladere 😃

27 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.