Bilen blev ren nok, bortset fra spoileren, som klares hos konkolegaens vasker. Der var mange dråber efter tørring, men de efterlod Ingen pletter af betydning. Køen blev dobbelt lang, da hal 1 fik... Ver más
Industriparken 6, 2750 Ballerup, DK
La empresa ha respondido
Jeg skulle netop til at vaske i vask nr 2, men da den forrige bil var færdig brød vaskehallen sammen. Heldigvis var der ledigt i køen ved siden af og kun halvandet minut tilbage af tiden for igangvære... Ver más
La empresa ha respondido
Arh, jeg syntes desværre tit at vaske hallen bør have bedre service, har ikke endnu oplevelse af samme program, det er lidt at prøve lykken og se om resultatet er ok🤔 var forbi cirkel K og der var må... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er som udgangspunkt godt tilfreds med produktet - men oplever at mit specifikke anlæg (Industriparken - Ballerup) alt for ofte er nede, sågar begge haller på en gang. Jeg har forsøgt via Wash Worl... Ver más
Escrito por la empresa
Industriparken 6, 2750, Ballerup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Som at få vasket bil med et rivejern...
Jeg havde tegnet et abonnement, fordi jeg vil passe på min bil, men allerede ved første vask kommer jeg hjem med en ridset bil. Mindst 4 store områder med tydelige ridser og flere småridser over alt på bilen.
Jeg har ikke så meget som fået pengene tilbage for vasken ved at kontakte deres kundeservice. Så ringe service skal man lede længe efter.
Og hvis du forventer en ren bil, er det altså ikke hos Wash World, du får det. Ikke nok med at min bil blev ridset, så var den ikke engang ren efter den omgang.
Betal hellere lidt mere for en mere skånsom vask et andet sted, hvor din bil måske endda også bliver ren.

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Hurtigt nemt og altid godt sted at vaske, ikke for proppet.

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Nemt og hurtigt, syntes dog ikke at bilen bliver ordentlig ren, ved guld vask.

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Eg altid tilfreds den vasker godt og tørre også fint

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Jeg bruger en premium vask, men jeg synes ikke den tørrer ret godt.
Ellers ok.

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Er nem at køre til og bruge og vasker godt

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Alt var godt og ordentligt og vaskekvaliteten var god

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Købte den bedste vask - meget meget lidt sæbe og den kunne ikke tørre min bil.
Det er som om, når man kommer der hyppigt, bliver vaskene bare dårligere dårligere.

Er glad for mit abboment hos jer dog lidt ked af I er begyndt at lukke kl 22

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
Man får det man betaler for.
Desværre har jeg ikke lyst til at køre ned til Ballerup, bilen lugter altid jordslået gennem Airconnen, når man køre derfra synes jeg.

Respuesta de Wash World - Ballerup - Industriparken
“Vask selv” servicen er lukket i 4 måneder. Det virker mystisk at det skal tage så lang tid at fikse på hhv. Ballerup og Herlev/Skovlunde lokationen. I Ballerup er betalingsterminalen udskiftet med en QR stregkode som sender en til Washworlds hjemmeside, hvor man så også får af vide at “Vask selv” er lukket frem til 28/2.