Jeg har tidligere kritikseret tørringen, men efter I er begyndt at tørre både frem og tilbage er alt i orden --næsten perfekt Axel
Bjødstrupvej 20E, 8270 Højbjerg, DK
La empresa ha respondido
Vi er som sådan glade for at abonnere på ubegrænset bilvask. Det er et billigt abonnement, og selve vasken bærer lidt præg af det, men det er fint nok, bilen bliver ren nok. Vores primære problem er... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtigt og nemt Kunne være godt, hvis det var samme pris, når man benytter en anden vaskehal i byen, når den man er tilknyttet er ude af drift. Det ville være fint, at kunne benytte alle vaskehaller... Ver más
La empresa ha respondido
Alt for svært at komme i kontakt med jer. Problemer med at komme ind i vaskehallen, efter nummerpladescanning. For høj pris på vaskepladsen, til at fjerne fx mudder. Børsterne kommer meget hurtig p... Ver más
Escrito por la empresa
Bjødstrupvej 20E, 8270, Højbjerg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Axel

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Vask af bil er bare perfekt og specifikt efter at den får lidt mere på vask og tørring

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Skuffet. På ingenmåder pengene værd. 119 kr spildt. Hverken tør eller ren, trods jeg vasker min bil ugentlig. Insekter er ikke fjernet eller noget.

Hurtig adgang .....rimelig ventetid
desværre må mann gå igennem for aftørring.

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Anlægget ligger godt for ankomst og afgang.
Maskinerne fungerer perfekt og leverer altid en fin vask.

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Jeg mener at undervogn vask skal også udføres i Gulvask. Tak.

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
God service når der er noget galt og bilen bliver flot efter at være vasket nogle gange 😉

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Bilen blev hverken tør eller ren samtidig med børsterne kørte så hårdt som aldrig før og slog sidespejlene på ind

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Jeg synes servicen er god det fungerer hurtigt og nemt sjælden problemer med noget. Så det kan varmt anbefale.

Respuesta de Wash World - Højbjerg - Bjødstrupvej
Fin pris for abonnement men dårlig vask! Bliver ikke ren og tørre funktionen er super dårlig!