Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt to par shorts, men brød mig ikke om de ekstreme stivere. Da jeg bad om at ville returnere, fik jeg først (efter nogle dage) en mail om, at det altså virkelig er nogle gode shorts og at alle k... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man kunne give 0 stjerner ville det være en bedre anmeldelse! De fortjener ikke en gang 1 stjerne. Jeg har bestilt et par jeg ønsker at returnere, og på deres hjemmeside står der, at man skal sen... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har ventet på min varer i 1½ måned nu. Pengene er selvfølgelig hævet, og ingen svarer på mine forespørgsler. Hold jer langt væk fra det firma!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg så produktet på facebook og med en blød mave lige efter fødsel ville jeg prøve det. Jeg er super tilfreds med produktet - alt hvad de lover lever det op til, dog giver jeg kun 4 stjerner fordi j... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende produkt og rigtig hurtig levering, kan helt klart anbefale!

13 de septiembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen det bedste shapewear…

Simpelthen det bedste shapewear nogensinde -Virkelig høj kvalitet! Jeg havde købt et par til min kæreste og de sidder helt vildt godt på hende😍

11 de septiembre de 2020

Anbefales 100%

Super gode produkter til billige priser. Jeg har allerede købt 3 produkter, og jeg er meget glade for dem. Kvaliteten er i top! Det ikke sidste gang jeg køber fra Wastix! 😄

11 de septiembre de 2020

god service

jeg har bestilt på Wastix 2 gange, og den ene gang har jeg eller hjemmesiden ikke gjort som den skulle, men jeg skrev bare til WASTIX og vupti blev fejlen rettet. Min bestilling kom hurtigt. Så jeg er godt tilfreds

8 de septiembre de 2020

Kære Annelise

Mange tak for dine køb hos os. Du er altid velkommen, og vi er altid klar til at hjælpe på supporten!

Varmeste hilsener,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bukserne er ok men små i str

Bukserne er ok men små i str. jeg ændrede størrelsen og fik bekræftet ændringen. Men modtog alligevel forkert størrelse.
Efterfølgende har kundeservice tilbudt at sende en ny størrelse, hvilket jo er super god service.

7 de septiembre de 2020

Hej Nadine

Det er jeg utrolig ked af at høre. Dette er en fejl fra vores side, og det beklager vi mange gange.
Jeg har sørget for, at du får din rigtige størrelse kvit og frit - og du beholder bare den strørrelse, som du har nu. Den er på husets regning. ❤️

Der er også sendt en mail til dig. Beklager endnu engang. Håber at den nye størrelse vil glæde dig. 🙏

Kærligste hilsner,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par til min kæreste som gave

Købte et par til min kæreste som gave, nok den bedste gave hun kunne ønske dig. Leveringstiden var også hurtig, så den nåede til hendes fødselsdag. Klart 5 stjerner herfra!

1 de septiembre de 2020

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre! :-)
Tillykke til din kone.

Venlig hilsen,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De to mindste stjerner, man kan give

Bestilte en vare d. 22. juni 2020 og betalte for "1. Class Shipment & Handling". Pengene blev trukket med det samme.
Først d. 27. juni modtog transportfirmaet varen, og d. 23. juli - en måned efter bestillingen - kunne jeg se at varen var "arrived at the country of destination". Derefter skete der ingenting, og d. 27. juli henvendte jeg mig til Wastix's support via deres formular for at bede om en update på forsendelsen.
Jeg modtog pakken midt i august.
I dag - d. 21. august - har jeg så fået svar fra deres support, hvor de (ledsaget af en grædesmiley) beklager det sene svar med begrundelsen at "der har været meget tryk på" og en forklaring om, at de har flyttet deres afsendelsescenter fra udlandet til DK, hvilket resulterede i at "nogle pakker blev forsinket (sic) under processen". Derefter en forsikring om, at levering fremover vil ske indenfor få dage (Glad smiley).
Der afsluttes med en bemærkning om, at de kan se at jeg i mellemtiden har modtaget varen og at de håber jeg er glad for den (Hjertesmiley).
Intet tilbud om at refundere den ekstra udgift for "1. Class Shipment & Handling" som man kan sige at jeg ikke har fået noget for.
To stjerner:
Én - meget lille - fordi varen trods alt nåede frem efter ca. 2 måneder, selvom jeg havde indstillet mig på at de var et fup-firma og at de bare havde taget mine penge.
Én - meget lille - fordi jeg trods alt fik et svar fra deres support - ca. en måned efter at have sendt forespørgsel.
Nul stjerner for troværdighed
Nul stjerner for kundeservice
Nul stjerner for god købsoplevelse
Det bliver første og sidste gang, jeg handler hos Wastix.

21 de agosto de 2020

Kæreste KB,

Jeg er frygtelig ked af at høre din oplevelse. Det er absolut ikke sådan vi ønsker at fremstå. Wastix er under 1 år gammelt, vi forbedrer os dag for dag. Vi lytter selvfølgelig til jer allesammen og prøver at gøre vores bedste.

Kort forklaring til hvorfor du oplevede dette:
Wastix er et nyt internationalt brand, og vi sælger globalt. Uheldigvis for os startede vi dette eventyr lige før Corona-pandemien tog fart.
Vi havde lagerhuse i udlandet og da karantæne-perioden startede forsinkede det hele vores process.
En masse forsinkelser desværre...

Heldigvis for os og vores kunder, har vi nu fået en aftale på plads med et dansk selskab, som kommer til at stå for vores forsendelser i Norden. Det betyder 1-3 dages levering for vores kunder! ⭐️

Dette scenarie du oplevede kommer aldrig til at ske igen.

Når det så er sagt, så håber jeg, du faktisk blev glad for din pakke. Jeg sørger for at give dig en 100% refundering - behold blot varen. Den er på husets regning.

Vi beklager og undskylder.

Varmeste hilsner,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.