Mooie suède strap
De blauwe suède band bevalt erg goed. Hij is van goede kwaliteit en gelijk lekker soepel. Er zat eerst een stikseltje los, maar ik heb gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Goeie service dus!

Respuesta de Watch This SVP
Voor de liefhebbers van horloge en het plezier van verzamelen
Morgenstarstraat 73, 1544CP, Zaandijk, Holanda

Respuesta de Watch This SVP
Rubberen bandje voor Tissot PRX gekocht. Bij probleem met geleverde artikel, dezelfde dag nog geholpen. Zeer fijne communicatie en service!

Respuesta de Watch This SVP
Snelle en goede communicatie. De straps die ik besteld had waren van zeer goede kwaliteit en nog belangrijker van zeer goede pasvorm. Mijn complimenten. Snel geleverd. Dit is een serieus goed bedrijf. Als ik weer rubberen straps nodig heb weet ik dat ik ze hier zal bestellen!

Respuesta de Watch This SVP
Een tijdje geleden div. rubberen bandjes voor mijn Tissot gekocht waardoor ik deze nu vaker draag. Bandjes zijn van goede kwaliteit
en bevallen nog altijd super!