I purchased my Water Pik W-P 861UK directly form Water Pik. Very Happy with the product BUT very disappointed that after only 4 year the Tooth Brush Heads are not available. I understand that prod... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte reservedelsslange med håndtak til min gamle waterpik WP100. Veldig enkelt å bytte den selv. Jeg er veldig fornøyd med at man kan kjøpe denne delen som er mest utsatt for skade/slitasje.... Ver más
La empresa ha respondido
Det virker som om dette firmaet kun skal selge. Beklager å si det, men support d.v.s. svare på eposter og kontakt via Facebooksiden, virker ikke å være en prioritet. Man ser på Facebooksiden deres at... Ver más
La empresa ha respondido
Har brukt den i et halvt år og er veldig fornøyd. I mine øyne så er den bedre enn tanntråd, den er bedre på å få løs matrester fra jekslene lengst bak. Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd... Ver más
Escrito por la empresa
Munskölj med vattenstråle! Rekommenderat av tandvårdspersonal. Rengör mellan tänderna och längs tandköttskanten med hjälp av en riktad vattenstråle. Den spolar bort matrester och bakterier där vanlig tandborstning inte kommer åt. Ett bra komplement för god tandhälsa.
Waterpik drivs av Myori Nordic AB - ett Malmöbaserat företag med huvudkontor vid Lilla Torg i Malmö. Med lager i Göteborg kan vi erbjuda snabb leverans och pålitlig service i hela Norden. Sedan 2004 har vi på Myori levererat noggrant utvalda produkter som gör vardagen enklare och mer hälsosam.
Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rask frakt og fantastisk produkt. Hvordan har jeg klart meg uten en waterpik til nu? Anbefales på det sterkeste.
Like behagelig hver gang, nesten som å ha renset tennene hos tannlegen

Respuesta de Waterpik
Litt skuffet da denne trådløse varianten dessverre lekker masse vann. Det blir derfor mye søl, den varer ikke i 45 sekunder, men jeg får rene tenner. Vil tippe den ikke-trådløse varianten er et bedre kjøp, så angrer for at jeg ikke valgte den.

Respuesta de Waterpik
Informativ hjemmeside, enkel og grei bestilling. Informasjon om bestilling og ankomst meget god. Prisene konkurransedyktige. Ps; er for tiden i Tyrkia ville bestille produktet her gjennom et apotek. Prisen i Tyrkia levert på apoteket i Alanya var nesten 5x prisen i Norge!
Flott og lettfattelig nettside.
Min bestilling kom raskt og
det var god informasjon underveis.
Min Waterpik er helt fantastisk! Jeg er veldig fornøyd.

Respuesta de Waterpik
Rask levering og varer en uke på én lading. I utgangspunktet kan skylle mat ut mellom tennene

Respuesta de Waterpik
Enkelt å bestille på nettsiden. Raskt ekspedert, fikk bestillingen ila én kort uke.

Respuesta de Waterpik
Produkt opplevelse 3 stjerner. Even though on paper the Waterpik Cordless has really good specification the stream feels weak. Butikk opplevelse 5 stjerner. When it comes to delivery from the shop - really quick delivery and everything went all right.

Respuesta de Waterpik
Veldig rask levering. Produktet kan sterkt anbefales da den rengjør supert både på og mellom tenner

Respuesta de Waterpik
Superfornøyd med min Waterpik, og får (endelig) skryt av tannlegen for godt renhold mellom tennene. Har brukt den i to år nå og alt fungerer fortsatt fint.

Respuesta de Waterpik
Veldig behagelig og praktisk. Kjøpt til dattera mi og skal kjøpe til meg selv

Respuesta de Waterpik
Fyst det produkter er stille gåande mot andre. Merke. Så er den stråle er ikkje så har mot en eg gar fra før eller er litt tidlig sei mer om det etter 1 veke bruk
Leveringen gikk smertefritt og produktet fungerer bra.