Waterpik Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

I purchased my Water Pik W-P 861UK directly form Water Pik. Very Happy with the product BUT very disappointed that after only 4 year the Tooth Brush Heads are not available. I understand that prod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte reservedelsslange med håndtak til min gamle waterpik WP100. Veldig enkelt å bytte den selv. Jeg er veldig fornøyd med at man kan kjøpe denne delen som er mest utsatt for skade/slitasje.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det virker som om dette firmaet kun skal selge. Beklager å si det, men support d.v.s. svare på eposter og kontakt via Facebooksiden, virker ikke å være en prioritet. Man ser på Facebooksiden deres at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brukt den i et halvt år og er veldig fornøyd. I mine øyne så er den bedre enn tanntråd, den er bedre på å få løs matrester fra jekslene lengst bak. Siden den er "morsommere" å bruke enn tanntråd... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para odontología

Sobre Waterpik

Escrito por la empresa

Waterpik™

Munskölj med vattenstråle! Rekommenderat av tandvårdspersonal. Rengör mellan tänderna och längs tandköttskanten med hjälp av en riktad vattenstråle. Den spolar bort matrester och bakterier där vanlig tandborstning inte kommer åt. Ett bra komplement för god tandhälsa.

Varför välja Waterpik?

• 30 dagars öppet köp: Prova våra produkter i lugn och ro hemma.
  • Snabb leverans: Med lager i Göteborg och huvudkontor i Malmö säkerställer vi snabb och pålitlig service i hela Norden.

Om oss

Waterpik drivs av Myori Nordic AB - ett Malmöbaserat företag med huvudkontor vid Lilla Torg i Malmö. Med lager i Göteborg kan vi erbjuda snabb leverans och pålitlig service i hela Norden. Sedan 2004 har vi på Myori levererat noggrant utvalda produkter som gör vardagen enklare och mer hälsosam.

Besök vår hemsida

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Trygg handling

Trygg handling, rask levering.

8 de noviembre de 2022

Hei! Tusen takk for en fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag! :D

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brant nesten ned leiligheten min

4 de noviembre de 2022

Hei Bård,
Dette høres ikke bra ut, og sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig.
Vi har sendt deg en henvendelse på mail angående dette. Håper du kan svare der slik at vi sammen kommer til bunns i dette. Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nyttig for å holde overgang tenner og tannkjøtt rent

Nyttig for å holde overgang tenner tannkjøtt rent. Apparatet mister trykket ved etter 1 års bruk og det går hull på ledningen etter 1-2 års regelmessig bruk.

31 de octubre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hei! Takk for en fin tilbakemelding. Og så fint du ellers er fornøyd med produktet. Det anbefales at du bytter endestykket hver 3-6 måned. Samt at renser maskinen jevnlig for å opprettholde godt trykk. Vi har også erstatningsslanger hvis man skulle være uheldig å få hull på ledningen. Ønsker deg en fin dag! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Water flossers are good dental hygiene

Waterpik is well-designed and I consider it essential and effective in cleaning between teeth and at gum level. Having had several Waterpiks, I have found the durability of components has been 2 years for everyday use. In consideration for quality, politics and climate issues of transport, I regret Waterpik is manufactured in China.

22 de octubre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hi Cheryl! Thanks for your in depth feedback! we will of course take this in consideration. Wish you a good day!

Meget rask levering.

10 de octubre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og at du satt pris på rask levering! Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Raskt levert i god forfatning

Raskt levert i god forfatning. Varen som beskrevet av selger.

8 de octubre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hei! Så bra du er fornøyd. Takk for en fin tilbakemelding. Ha en fin dag!

Rask levering

Rask levering, med god info underveis. Topp service!

1 de octubre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hei! Tusen takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg har en ting å bemerke

Jeg har en ting å bemerke. Bruksanvisningen burde være på norsk. Ellers greit.

27 de septiembre de 2022

Hei Elisabeth,

Takk for tilbakemeldingen din.
Vi forstår godt ønsket om bruksanvisning på norsk. Denne anmeldelsen er fra 2022, og siden den gang har vi forbedret tilgjengeligheten av brukerveiledninger på lokalt språk.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Med vennlig hilsen,
Waterpik

Fornøyd

Fornøyd. Virker som forventet

19 de septiembre de 2022

Respuesta de Waterpik

Så bra du er fornøyd og takk for fin tilbakemelding. Ønsker deg en fin dag! :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestillingen og leveringen gikk veldig…

Bestillingen og leveringen gikk veldig greit. Synes at selve slangen til apparatet er av skjør kvalitet og lett å ødelegge/ brekke av. Burde vært av en mykere type plast og dermed mindre utsatt for å brekke når en lager bevegelser for å nå alle sider i munnen.

2 de septiembre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hei! Supert at bestilling og levering gikk bra. Slangen skal være av god kvalitet, jeg skal ta med din bekymring videre slik at vi kan kvalitetssikre våre produkter i fremtiden. Ønsker deg en god helg!

Veldig bra produkt

Veldig bra produkt, du får utrolig rene tenner uten plakk og tannsten.

15 de septiembre de 2022

Respuesta de Waterpik

Fantastisk! Ønsker deg en god helg!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The appliance doesn't work

The appliance doesn't work. I've complained and all I received is requests for the invoice. I want my money back.

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Waterpik

Hello David! this is very unfortunate. Can you tell me where you have complained, i cant seem to find it? Please send us a new request to: support@waterpiknordic.com and i will be happy to help you! hope to hear from you. Have a great day!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.