Waterpunt water ontharder Aquastop 10Lt 1 maand geleden geplaatst door bekwame vakman en het toestel werkt perfekt volgens beloofd . Oorspronkelijk water stad Tienen 48Fr hard !!!!!! nu 07Fr har... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Waterpunt is uw betrouwbare partner voor alles wat met waterbehandeling te maken heeft. Van ontkalkers tot drinkwaterfilters, van zout tot regenwaterbehandeling en zelfs putwaterbehandeling, wij bieden een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en diensten. Onze expertise strekt zich uit tot het installeren en onderhoud van deze systemen, zodat u altijd kunt rekenen op schoon en gezond water, waar het ook vandaan komt. Bij Waterpunt staat kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid voorop.
Kalkhoevestraat 1, 8790, Waregem, Bélgica
- niels@waterpunt.be
- waterpunt.be
No ha contestado las opiniones negativas
expérience positive pour un achat d'adoucisseur
J'ai exposé ma demande pour un adoucisseur auprès du commercial et ce dernier m'a proposé deux solutions compatibles avec ma spécificité; à savoir un appartement pour une personne seule. J'ai choisi l'adoucisseur Aqua Gard Stop 10.
Le technicien a effectué le travail avec beaucoup de professionnalisme. Je suis très content de cet achat.
Entreprise à conseiller.
Heel erg tevreden
Heel erg tevreden, zowel over de service als over de installatie. Snelle en correcte plaatsing met een adembenemend resultaat. Nooit gedacht dat dit zo’n groot verschil zou maken. Zeker een aanrader, en wij zullen Waterpunt.be dan ook zeker verder aanbevelen.
Ongeveer 5 maanden geleden werd een …
Ongeveer 5 maanden geleden werd een Aqua Guard Puro Refiner 2 geïnstalleerd.
Wij zijn heel tevreden over het totale plaatje, gaande van het eerste contact tot en met de plaatsing.
Uitstekende service
Uitstekende service, snel antwoord op mijn vragen en een top installatie!
WAARSCHUWING voor oplichting bij waterpunt !!!
51 reviews waarvan 51 x 5sterren, idd, te mooi om waar te zijn ! opgelet voor deze firma die momenteel ook de naam water flow systems hanteert. Via lead komen ze aan jouw gegevens en ze contacteren jou. Wat later bellen ze jou terug onder de naam van een andere firma, in mijn geval Durlem (waar we een contract mee hebben voor de jaarlijkse onderhoud van onze waterverzachter sinds de aankoop van ons apparaat) Ze regelen dan een afspraak voor de onderhoud van je waterverzachter en die persoon komt bij jou langs. Die persoon meet de waarden van je water en zegt dat de waarden heel slecht zijn , dat je apparaat waarschijnlijk aan vervanging toe is maar dat hij eerst gaat proberen door een product in de waterverzachter te doen en na 6weken zal terug komen om te kijken wat het resultaat is. Dan presenteert hij jou de rekening van 163,35 euro, direct met BC te betalen ( 10 minuten binnen geweest) hij zei dat het bedrag van 163,35 euro zou verrekend worden in de kosten als hij na 6 weken terug kwam. Nadien hoor of zie je niemand meer van die firma, we hebben ook nooit een factuur ontvangen van die kost van 163,35 euro die we betaalden tot de dag (2 maand later) dat er een officiele technieker komt van Durlem voor effectief de jaarlijkse onderhoud te doen van onze waterverzachter. Op onze vraag of dat product in onze waterverzachter functioneel geweest is vallen ze uit de lucht en delen ze ons mee dat nog niemand van de firma Durlem was langs geweest en dat we zo goed als zeker zijn opgelicht door de firma waterpunt met de bedoeling ons een nieuwe waterverzachter te verkopen. Ik was blijkbaar niet het eerste slachtoffer van oplichting door de firma waterpunt . Ze doen zich voor als technieker van Durlem en hebben zelfs de kennis niet om de onderhoud van een apparaat van Durlem uit te voeren want ze verkopen ook geen toestellen van Durlem, het is de firma er enkel om te doen u een nieuwe waterverzachter te verkopen. Uiteraard heb ik telefonisch contact opgenomen (in het bijzijn van de technieker van Durlem) met de firma waterpunt (oa met Mr Luc Vergote) alsook een mail gestuurd naar de firma waterpunt om hen in gebreke te stellen voor het onterecht aanrekenen van 163,35 euro. Tot op heden kreeg ik geen gevolg meer van de firma waterpunt en zal ik mij moeten richten tot de economische inspectie in verband met deze bedrieglijke praktijken.
Goede uitleg van verkoopadviseur Nico
Goede uitleg van verkoopadviseur Nico, neemt er zij tijd voor, en is niet opdringerig. Perfecte plaatsing van technieker, beleefde en behulpzame man, heeft de zakken zout zelfs naar mijn garage gebracht. Nieuw toestel(Aqua Guard Puro)neemt veel minder plaats in dan mijn oude ontkalker. Door de extra aktief koolfilter en KDS55 is het drinkwater van goede kwaliteit, pluspunt van toestel, waterverliesdetectie met afsluiter.
Filtre installé non conforme à celui commandé et payé
Suite à un échange avec Simon, le commercial de Waterpunt, il apparaît que j'avais mal interprété son argumentation initiale.
En réalité, l'Eco Flow m'était proposé uniquement dans l'éventualité où je n'installerais pas d'adoucisseur au CO2. Par conséquent, je n'ai rien perdu au change. L'installateur a simplement supprimé le composant anti-calcaire devenu inutile (l'Eco Flow) pour ne conserver que la filtration de haute qualité (KDF/Charbon). Celle-ci complète parfaitement mon adoucisseur au CO2, lequel est déjà équipé d'un préfiltre.
Kalkvrij flessenwater uit de kraan
Kalkvrij flessenwater uit de kraan. We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Vlotte installatie, gemakkelijk in gebruik. Vriendelijke mensen. Kortom een aanrader.
Eerlijke firma !
Nog op zoek naar een firma ie echt om jou geeft ? Dan heb je ze gevonden ! Mensen van hun woord. Eerlijk en betrouwbaar. Vriendelijk. Op tijd op de afspraak. Kreeg deftige uitleg over mijn toestel. Werd vakkundig geplaatst. Zijn makkelijk bereikbaar en antwoorden steeds op alle mogelijke vragen.
snelle afspraak
Duidelijke, vlotte afspraken. Zeer deskundige plaatsing . Toestel is veel zuiniger in waterverbruik en zoutkorrels . Hopelijk gaat dit toestel langer mee dan ons vorige toestel (niet van dezelfde firma). En vooral : zeer zacht water !
Uitstekende ervaring
Uitstekende ervaring met Waterput. Het is een bedrijf dat ik met volle overtuiging kan aanbevelen
ecoflow20duo
Vorige week ecoflow20duo laten installeren en je merkte direct verschil in het water van zicht en smaak!!! Zeer tevreden. De installateur was ook zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen en ben zeer tevreden van het resultaat. Dank u
Nothing to worry about with them
Nothing to worry about, they take care of the installation
Correcte communicatie
Correcte communicatie, correcte prijs, propere en vlotte installatie.
Waterpunt water ontharder Aquastop 10Lt…
water stad Tienen 48Fr hard !!!!!! nu 07Fr hard .
Wat een verschil voor ons dagelijks waterkwaliteit .
Ons gezin + kranen + wasmachine + gasketel +kleren + huid ......bedanken Waterpunt .
perfect
op tijd, serieus, professioneel, proper gewerkt... perfect !
Bij eerste contact begrijpbare uitleg
Bij eerste contact begrijpbare uitleg , mooie korting,installatie zoals afgesproken vlot en proper aangesloten
Een aanrader
Alle werkzaamheden worden stipt en punctueel uitgevoerd. Correcte prijs en goed bereikbaar.
Deskundig advies en topinstallatie
Heel tevreden over onze nieuwe waterverzachter. Verkoopgesprek met Nico was een plezier: heel goed geïnformeerd, niet pushy en gewoon sympathiek.
De installatie-afspraak werd twee keer verzet, wat wat jammer was, maar de prijs bleef zoals afgesproken.
De installateur zelf was stipt, vriendelijk en heel kundig. Hij ging zelfs nog net dat tikkeltje verder om alles perfect te maken. Super service.
Tot nu toe een heel positieve ervaring! Benieuwd of we binnen twee jaar effectief gecontacteerd worden voor het eerste onderhoud.
Más información sobre otros tipos de reseñas.