Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een pakket was tijdens levering opengegaan en daardoor miste er 1 item uit. De zak was dichtgeplakt door post.nl. Heb hier direct na ontvangst van het pakket foto's van gemaakt en naar de kcc gema... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meer dan twee maanden geleden deed ik een bestelling bij Watery van meer dan honderd euro, vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen, noch heb ik mijn geld teruggekregen. Dit zijn dieven. Ik nam zelf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij mij spelt prijs/kwaliteit en ik heb via Watery kunnen vinden. Alles was precies wat ze aangeboden hadden. Aanraden vooral voor mijn sactor, 😃

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Tienda de insumos para piscinas

Escrito por la empresa

Welkom bij Watery.nl! ALLES VOOR WATERSPORT Zwemkleding Zwemuitrusting Snorkelen Open water ❤ Klantenservice 08:00-22:00 ❤ Snelle levering ❤ +300.000 tevreden klanten

4,2

1 estrella

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Echt TOP 👍👍

Het product is echt zijn geld waard, prima kwaliteit voor weinig geld!

11 de abril de 2026

Hoi Steve,

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat het product echt zijn geld waard is en je de kwaliteit zo goed vindt. Veel plezier met je aankoop! 😊🌊

Duidelijke en overzichtelijk site

Duidelijke en overzichtelijk site. Correcte levering.

Hoi Wendy,
Bedankt voor je feedback! 😊
Wat fijn dat onze site overzichtelijk was en de levering goed verliep 🚚
Geniet van je aankoop en graag tot de volgende keer! 🌊
Met vriendelijke zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Duidelijke instructies en zeer makkelijk om in elkaar te zetten.

13 de abril de 2026

Respuesta de Watery.nl

Hoi Bianca, Bedankt voor je fijne review! 🙌 Wat goed om te horen dat de instructies duidelijk waren en het in elkaar zetten zo makkelijk ging. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben! 🌊 De beste zwemgroetjes, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prijs kwaliteit spreek me aan, Watery heeft het!

Hoi Farhad,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat de prijs en kwaliteit precies waren wat je zocht en dat alles aan de verwachtingen voldeed. We vinden het geweldig dat onze producten ook in jouw sector goed van pas komen! 🙌

Super origineel

Het bedrijf is heel origineel qua verwoording van bijv. verzending. ‘Uw pakket komt uw kant op gezwommen’ zulk soort uitspraken. Heel leuk!

11 de abril de 2026

Hoi Qeleyla,

Bedankt voor je superleuke feedback! Wat ontzettend leuk om te horen dat onze originele woordkeuzes op de site je zijn opgevallen. We vinden het geweldig om onze passie voor water ook in de teksten te laten terugkomen, zeker wanneer een pakketje jouw kant op komt gezwommen! 🌊

We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en dat alles naar wens is. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede afhandeling na beschadigd pakket

Een pakket was tijdens levering opengegaan en daardoor miste er 1 item uit.
De zak was dichtgeplakt door post.nl.
Heb hier direct na ontvangst van het pakket foto's van gemaakt en naar de kcc gemaild. Hier kreeg ik als antwoord een link naar de klacht afhandeling.
Na 2 dagen een mail terug dat ik het missende item toegestuurd krijg.
Gewoon goede service!!! Normaal nette snelle leveringen maar soms gaat het dus wel eens mis.

Hoi Sas,

Bedankt voor het delen van je ervaring! 😊

Het spijt ons natuurlijk dat het pakketje geopend aankwam, maar ik ben ontzettend blij om te horen dat onze klantenservice het missende item al na 2 dagen voor je heeft opgelost. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je, ondanks een klein foutje onderweg, snel weer het water in kunt met je nieuwe spullen. 🌊

Het is echt fijn dat je onze service benadrukt, want dat is precies waar we voor staan bij Watery! 🙌

Met vriendelijke zwemgroetjes,

Scammers!

My Watery bag was never deliverd. I was waiting for a whole month and after that I asked my money back. They say it was processed but I never got my money back. Looks like a big scam!

9 de abril de 2026

Hello Sander 😊

I’m really sorry to read this 💙

Waiting a full month without receiving your bag is frustrating enough — but being told a refund was processed and not seeing the money returned is understandably very concerning. I completely understand why that would make you feel this way.

Refunds can sometimes take several business days to appear depending on the payment provider, but a missing refund must be properly verified — not just assumed completed.

Please send us your order number and the email used for the purchase, and we will manually check the transaction reference and payment status with our finance team right away. If anything has gone wrong, we will correct it.

This is not the experience we want anyone to have, and we’d like the opportunity to resolve it properly.

With the best swimming regards🏊‍♀️
Emil / Watery.nl

Prima webwinkel

Prima aanbod, snelle levering en prijs/kwaliteitverhouding goed.

9 de abril de 2026

Hoi ph,

Bedankt voor de review! 🙌 Wat fijn dat ons aanbod en de snelle levering in de smaak vielen. 😊 Veel plezier met je aankoop! 🌊

Smooth shopping experience

Smooth shopping experience, fast shipment and quick & easy exchange when needed.

25 de marzo de 2026

Hi Allana,

Thank you so much for your feedback! 😊

It's great to hear that you had a smooth experience and found our shipment and exchanges to be quick and easy! 🙌 We hope you enjoy your new gear in the water 🌊

Best swim greetings,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maandag voor t eerst openwatertraining…

Maandag voor t eerst openwatertraining van het seizoen. Met het waterypak en attributen met glans het water van 11 graden overwonnen. Top materiaal. Top sevices. Topadvies via chat. Snelle levering. Met zorg en respect het materiaal ingepakt voor verzending. Super tevreden hier.

6 de abril de 2026

Hoi Kim,

Hartelijk dank voor de fijne woorden!

Wat een prestatie om bij de eerste training van het seizoen al het water van 11 graden te trotseren 🌊 We zijn ontzettend blij dat je Watery-wetsuit en de rest van de spullen je zo goed hebben geholpen om deze kou te overwinnen. Het doet ons ook goed te horen dat je tevreden bent over ons advies via de chat en de zorgvuldige verzending van je pakket.

Heel veel plezier en succes met al je komende openwater-avonturen deze zomer! 🙌

Snelle levering, goede producten

25 de marzo de 2026

Respuesta de Watery.nl

Hoi Marcel, Bedankt voor je review! Wat fijn dat de levering snel was en de producten goed bevallen. Geniet ervan! 🌊 Met de beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Bestelling super eenvoudig

Bestelling super eenvoudig, snel geleverd en gemonteerd ziet er degelijk en betrouwbaar uit hier ga ik veel plezier van hebben

2 de abril de 2026

Hoi Oorbeek

Bedankt voor je review! Wat fijn dat het bestellen zo eenvoudig ging en alles snel is geleverd. Het er top om te horen dat het product er na de montage zo degelijk en betrouwbaar uitziet. Ik wens je er dan ook ontzettend veel plezier van in het water! 🌊

Met de beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

prima webshop

Duidelijke site, eerlijke prijs en snel geleverd. Top.

20 de marzo de 2026

Hoi niko Bakker,

Bedankt voor je review! 🙌

Fijn om te horen dat de site duidelijk was en de levering snel ging. Geniet van je nieuwe spullen in het water! 🌊

De beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Niet verzonden geen oplossing

Zit al een week op mijn product te wachten.
Volgens het bedrijf is het al bij mondial en ligt de fout daar. Lekker makkelijk afschuiven.
Mondial geeft aan dat het pakket alleen vooraangemeld is en niet door hun is ontvangen.

Edit: inmiddels zou de schuld (volgens een volgende medewerker van watery) bij een verzendpartner liggen in Denemarken. Dan hebben voorgaande medewerkers dus gelogen? dat de fout bij mondial zou liggen.

Het probleem ligt dus overal behalve aan hun en ze doen niks om het op te lossen
Als je ergens anders kan bestellen zou ik dat aanraden!

30 de marzo de 2026

Hoi,

Bedankt voor je review!

Het spijt ons te horen over de verwarring en de problemen die je hebt ervaren met de levering. Het is absoluut niet de bedoeling dat het voelt alsof de verantwoordelijkheid steeds wordt doorgeschoven tussen verschillende partijen, en we begrijpen goed dat dit frustrerend is.

We helpen je graag om de situatie zo snel mogelijk op te lossen. Je bent daarom van harte welkom om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@watery.nl, zodat we de zaak verder kunnen onderzoeken en een oplossing kunnen vinden.

We hopen je een betere ervaring te kunnen bieden en je product zoals het hoort te kunnen leveren.

Met vriendelijke zwemgroeten 🌊
Katrine / Watery.nl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gelijktijdige bestelling met de boot!

Gelijktijdige bestelling met de boot!
Kinderen zijn blij!

20 de marzo de 2026

Hallo CCU,

Hartelijk bedankt voor je review! Wat super dat de bestelling samen met de boot kwam en de kinderen zo blij zijn! 🙌 We hopen dat ze veel waterplezier zullen hebben! 🌊

goed bedrijf

goed geinformeerd over verzending en snel een goed product geleverd

21 de marzo de 2026

Hoi Yvonne,

Bedankt voor je fijne review! 😊

Wat goed om te horen dat je tevreden bent met de informatie over de verzending en dat je jouw product zo snel hebt ontvangen. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben tijdens het zwemmen! 🌊

Had geen problemen met bestellen

Had geen problemen met bestellen

14 de marzo de 2026

Hoi Heidi,

Bedankt! 🙌

Wat fijn dat het bestellen zo soepel verliep 😊

Veel plezier in het water! 🌊

Met vriendelijke zwemgroet, Emil / Watery 💙

Nog niets ontvangen

Ik heb na 10 dagen en 2 mails nog steeds geen badmuts ontvangen.
Antwoord op de mail is ja we zoeken het uit. Vervolgens hoor ik niks..
Er staan twee 3scodes bij PostNL in de app als pakket aangemeld maar nog niet ontvangen.

23 de marzo de 2026

Hallo Aukje,

Bedankt voor je bericht - het spijt ons zeer dat je je badmuts nog niet hebt ontvangen en voor het gebrek aan opvolging van onze kant.

We willen de zaak graag verder onderzoeken, maar helaas kunnen we je op basis van de huidige gegevens niet terugvinden in ons systeem.

We zouden het daarom erg op prijs stellen als je contact met ons opneemt via support@watery.nl, zodat we de situatie kunnen bekijken en zo snel mogelijk een oplossing kunnen vinden.

De beste zwemgroeten 🌊
Katrine / Watery.nl

Snelle verzending

Snelle verzending, precies wat ik ervan verwachtte.

23 de marzo de 2026

Hoi George,

Bedankt voor je review! Wat fijn dat de verzending zo snel was en alles precies is wat je ervan verwachtte 🚚 Veel plezier in het water!

De beste zwemgroeten, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Origineel, verrassend, klant is meer dan koning

Je werd op een zeer originele en prettige manier overal geholpen en door de website geleid, goede aanbiedingen en een leuk kado bij het eerste bezoek en inschrijven van de nieuwsbrief, veel keuze , snelle service en goede producten, dus gewoon een dikke 10

15 de marzo de 2026

Hoi Frans,

Ontzettend bedankt voor je mooie woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat je op zo'n originele manier door onze website bent geleid en dat het cadeau bij de nieuwsbrief in de smaak viel. We streven er elke dag naar om een ruime keuze en snelle service te bieden, dus het is geweldig dat je dit zo positief hebt ervaren! 🌊

Veel plezier met je nieuwe producten en we kijken ernaar uit je weer te zien. 🙌

Emil / Watery 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.