La empresa ha respondido
Een pakket was tijdens levering opengegaan en daardoor miste er 1 item uit. De zak was dichtgeplakt door post.nl. Heb hier direct na ontvangst van het pakket foto's van gemaakt en naar de kcc gema... Ver más
La empresa ha respondido
Meer dan twee maanden geleden deed ik een bestelling bij Watery van meer dan honderd euro, vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen, noch heb ik mijn geld teruggekregen. Dit zijn dieven. Ik nam zelf... Ver más
La empresa ha respondido
Bij mij spelt prijs/kwaliteit en ik heb via Watery kunnen vinden. Alles was precies wat ze aangeboden hadden. Aanraden vooral voor mijn sactor, 😃
La empresa ha respondido
Welkom bij Watery.nl! ALLES VOOR WATERSPORT Zwemkleding Zwemuitrusting Snorkelen Open water ❤ Klantenservice 08:00-22:00 ❤ Snelle levering ❤ +300.000 tevreden klanten
Holanda
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Het product is echt zijn geld waard, prima kwaliteit voor weinig geld!

Respuesta de Watery.nl
Duidelijke en overzichtelijk site. Correcte levering.

Respuesta de Watery.nl
Goede en snelle service. Duidelijke instructies en zeer makkelijk om in elkaar te zetten.

Respuesta de Watery.nl
Het bedrijf is heel origineel qua verwoording van bijv. verzending. ‘Uw pakket komt uw kant op gezwommen’ zulk soort uitspraken. Heel leuk!

Respuesta de Watery.nl
Een pakket was tijdens levering opengegaan en daardoor miste er 1 item uit.
De zak was dichtgeplakt door post.nl.
Heb hier direct na ontvangst van het pakket foto's van gemaakt en naar de kcc gemaild. Hier kreeg ik als antwoord een link naar de klacht afhandeling.
Na 2 dagen een mail terug dat ik het missende item toegestuurd krijg.
Gewoon goede service!!! Normaal nette snelle leveringen maar soms gaat het dus wel eens mis.

Respuesta de Watery.nl
My Watery bag was never deliverd. I was waiting for a whole month and after that I asked my money back. They say it was processed but I never got my money back. Looks like a big scam!

Respuesta de Watery.nl
Prima aanbod, snelle levering en prijs/kwaliteitverhouding goed.

Respuesta de Watery.nl
Smooth shopping experience, fast shipment and quick & easy exchange when needed.

Respuesta de Watery.nl
Maandag voor t eerst openwatertraining van het seizoen. Met het waterypak en attributen met glans het water van 11 graden overwonnen. Top materiaal. Top sevices. Topadvies via chat. Snelle levering. Met zorg en respect het materiaal ingepakt voor verzending. Super tevreden hier.

Respuesta de Watery.nl
Bestelling super eenvoudig, snel geleverd en gemonteerd ziet er degelijk en betrouwbaar uit hier ga ik veel plezier van hebben

Respuesta de Watery.nl
Duidelijke site, eerlijke prijs en snel geleverd. Top.

Respuesta de Watery.nl
Zit al een week op mijn product te wachten.
Volgens het bedrijf is het al bij mondial en ligt de fout daar. Lekker makkelijk afschuiven.
Mondial geeft aan dat het pakket alleen vooraangemeld is en niet door hun is ontvangen.
Edit: inmiddels zou de schuld (volgens een volgende medewerker van watery) bij een verzendpartner liggen in Denemarken. Dan hebben voorgaande medewerkers dus gelogen? dat de fout bij mondial zou liggen.
Het probleem ligt dus overal behalve aan hun en ze doen niks om het op te lossen
Als je ergens anders kan bestellen zou ik dat aanraden!

Respuesta de Watery.nl
Gelijktijdige bestelling met de boot!
Kinderen zijn blij!

Respuesta de Watery.nl
goed geinformeerd over verzending en snel een goed product geleverd

Respuesta de Watery.nl
Had geen problemen met bestellen

Respuesta de Watery.nl
Ik heb na 10 dagen en 2 mails nog steeds geen badmuts ontvangen.
Antwoord op de mail is ja we zoeken het uit. Vervolgens hoor ik niks..
Er staan twee 3scodes bij PostNL in de app als pakket aangemeld maar nog niet ontvangen.

Respuesta de Watery.nl
Snelle verzending, precies wat ik ervan verwachtte.

Respuesta de Watery.nl
Je werd op een zeer originele en prettige manier overal geholpen en door de website geleid, goede aanbiedingen en een leuk kado bij het eerste bezoek en inschrijven van de nieuwsbrief, veel keuze , snelle service en goede producten, dus gewoon een dikke 10

Respuesta de Watery.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.