Valorada con 3 estrellas sobre 5

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sonen på 5 år fick själv välja ut ny uv-tröja, badshorts och simglasögon. Knappt sett en nöjdare pojke när han fick ta på sig sina nya badkläder! Verkar vara jättebra kvalitet och badkläderna är super... Ver más

La empresa ha respondido

1. Tienda de insumos para piscinas
  2. Tienda de equipos para fitness
  3. Club de natación
  4. Tienda de insumos para esquí sobre agua
  5. Servicio de alquiler de equipos para deportes acuáticos

Escrito por la empresa

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 73% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

4,4

Todas las opiniones

750 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

E-shopen känns lite dränkt i…

E-shopen känns lite dränkt i ”erbjudanden”, nedräkningar och uppmaningar till att skynda sig att handla, ”bara ett fåtal kvar” o s v. Detta är i vanliga fall något som gör att jag drar öronen åt mig. Mycket nöjd med mina badskor. Leveransen krånglade en del (sköts fram utan egentlig orsak) och landade i postboxen 18.15, tre dagar efter utsatt leveransadress och i grevens tid för vår resa.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rapp leverans och info. Fina produkter.

5 stjärnor för leveranstid, snabb information och att produkterna motsvarade det de utlovade.
4 stjärnor totalt endast för att det kommer för mycket mail i samband med att man handlat hos er. Jag tror inte jag fyllt i att jag vill ha extra mail heller, men jag kanske ha missat att klicka ur nåt.
Annars allt bra!

24 de junio de 2026

Bra utbud

Bra utbud. Fina saker.

5 de julio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Christian! Tack så mycket för din härliga feedback! 🙌 Vi blir så glada att höra att du gillar vårt bra utbud och hittar fina saker hos oss! 😊 Vi strävar alltid efter att ha ett brett sortiment med de bästa produkterna för vattensport. 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev tipsad om sidan av en vän

Blev tipsad om sidan av en vän. Jag läste att det skulle vara snabb leverans och tänkte "jaja vi får väl se" men jösses! Jag beställde varorna sent på torsdagskväll och på lördagsmorgon var de framme! Barnen ÄLSKAR sina snorkelmasker och de fungerar superbra

26 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej KUND! Tusen, tusen tack för din fantastiska recension och de underbara orden! Det betyder verkligen allt för oss att höra sånt här. 🙌 Vi blir så otroligt glada över att höra att leveransen levde upp till förväntningarna – och till och med överträffade dem! Det är precis den reaktionen vi strävar efter, och det är så kul att höra att det gick så snabbt från torsdag kväll till lördag morgon. Och att barnen ÄLSKAR sina snorkelmasker och att de fungerar superbra gör oss helt saliga! 🌊 Att få höra att ni nu kan njuta av vattnet till fullo med de nya maskerna är den bästa belöningen för oss. Vi hoppas ni får många fler härliga stunder med dem! De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Skickade varorna snabbt.

Skickade varorna snabbt. Kom fram väl förpackade med den fria gåvan. Bra kvalitet även om storleken på glasögonen var aningen små. Dottern är 9 år men storleken skulle passa upp till 12 år. Trots detta kom allt till användning med stor glädje.

Respuesta de Watery.se

Hej Dennis! Tack så jättemycket för din fantastiska recension! 🙌 Vi blir så glada att höra! Det är toppen att höra att varorna skickades snabbt, kom fram väl förpackade och att den fria gåvan uppskattades. Vi tar även med oss feedbacken gällande storleken på glasögonen. Det allra viktigaste är att höra att allt kom till användning med stor glädje! Det är precis det vi strävar efter, att ni ska ha en härlig upplevelse i vattnet! 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Bra information

Bra information, bra produkter, snabba leveranser och nöjd i överlag med hela transaktionen enkelt att betala, bra betalnings lösningar den jag personligen gillar mest få varorna först betala sen extrem effektivt så att man vet att man fått grejerna och att allt är som det ska innan man betalar den älskar jag mest av allt. Bra försäljare

30 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Jose! Tusen tack för din fantastiska recension! 🙌 Det är helt otroligt kul att höra att du är så nöjd med hela transaktionen, och att du verkligen uppskattar vår betalningslösning där du kan få varorna först och betala sedan! Det är precis det vi strävar efter, att det ska kännas tryggt och enkelt att handla hos oss 😊 Din feedback betyder jättemycket för oss och driver oss att fortsätta erbjuda de bästa produkterna och den smidigaste upplevelsen för alla våra simmare 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Handlat flertal gånger härifrån och har…

Handlat flertal gånger härifrån och har inte blivit besviken. Bra grejer och bra hemsida.

26 de junio de 2026

Respuesta de Watery.se

Hej Evelina! Tack snälla för de fina orden! 🌊 Det gläder oss verkligen att höra att du har handlat hos oss flera gånger och att du uppskattar både våra produkter och vår hemsida. 🙌 Vi strävar alltid efter att erbjuda bra produkter och en smidig shoppingupplevelse, så din feedback betyder mycket! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt! Det är andra gången jag handlar från Watery och har varit lika nöjd båda gångerna. Rekommenderas!

Respuesta de Watery.se

Hej Lina! Tusen, tusen tack för din fantastiska recension! 🌊 Vad kul att höra att du har varit lika nöjd med ditt köp den här gången, som du var första gången! Det betyder jättemycket för oss! 🙌 Vi älskar att göra din upplevelse med oss superbra, varje gång du hoppar i vattnet! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Väldigt bra sortiment

Väldigt bra sortiment, lätt att hitta på sidan, snabb leverans och bra kvalitet på produkterna vi köpte. Vi är väldigt nöjda!

Hej Susanna Zetterström!

Wow, tusen tack för din fantastiska feedback! 🙌 Det gläder oss otroligt mycket att höra att du är så nöjd med vårt breda sortiment, att det var lätt att hitta på sidan, den snabba leveransen och den fina kvaliteten på produkterna ni köpte.

Det är precis den typen av upplevelser vi strävar efter att ge er, och det värmer våra Watery-hjärtan att veta att det lyckades för dig! 🌊

Med de bästa simhälsningarna,
Emil / Watery 💙

Toppen!

Fina simglasögon i härliga färger 🤩
Bra och tydlig hemsida, enkelt att beställa och snabb leverans! 👌

5 de julio de 2026

Hej Caroline!
Tack för din härliga feedback! 🌊 Vad kul att höra att du är så nöjd med både dina fina simglasögon i härliga färger 🤩 och att det var enkelt att beställa med snabb leverans! 👌 Det gör oss så glada! 🙌
De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabbt och smidigt handläggande

Snabbt och smidigt handläggande! Bra tips och råd om hur man skulle sköta våtdräkten redan innan den anlänt. Även info om alla möjligheter till byte av storlek, öppet köp mm samt råd om vilken storlek man borde köpa var jag tacksam för. Det kändes tryggt och pålitligt och visade på omsorg om kunden och att man skulle vara nöjd. Och barnbarnets glädje var pricken över i:t 😊!

2 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt att beställa och snabb leverans.

Smidigt att beställa och snabb leverans.

3 de julio de 2026

Hej Jennie!
Tack för din feedback! 🙌 Vad härligt att det var smidigt att beställa och att leveransen var snabb! 🌊 Vi hoppas du får glädje av ditt köp!
De bästa simhälsningarna,
Emil / Watery 💙

Snabb leverans och bra kvalitet

Snabb leverans och bra kvalitet

Respuesta de Watery.se

Hej Rasmus! Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att både den snabba leveransen och den bra kvaliteten var till din belåtenhet! Vi vill ju att du ska vara redo för vattnet på nolltid. 🌊 De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.