Banner for Wavell

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Wavell 4 Pro i nästan ett år nu och det är utan tvekan de bästa hörlurarna jag ägt. Grymt ljud, bra batteritid och riktigt bekväma även vid längre användning. Fick dessutom ett fabriksfe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har kjøpt Wavell 4 Pro I Audio Experience . Meget bra lyd og mye for pengene. Jeg hadde tidligere et annet merke som nok satt litt bedre i ørene ved første prøving. Synes disse fra Wavell bare bli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det var en rigtig oplevelse gode tilbud og flere forskellige høretelefoner at vælge imellem en ting var dårligt men kunne ikke få dem til at sende med GLS i stedet for PostNord Det var li... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg aner ikke, om Wavells earbuds er bedre end andres, men de leverer en helt igennem formidabel kundeservice. Jeg oplevede et problem med min earbuds og kontaktede Wavell. Fik hurtigt og imødekommend... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda Hi-Fi
  6. Tienda de artículos para el hogar

Sobre Wavell

Escrito por la empresa

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Escrito por la empresa

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 43% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super produkt og hurtig levering

Super produkt og hurtig levering. Virkelig god lyd og batteritid.

30 de enero de 2026

Hej Louise,

Skønt at høre, at du nyder lyden og batteritiden i vores høretelefoner. Vi er glade for, at vores produkt og levering tilfredsstiller dig.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Købte 2 par hovedtelefoner til jul. De sidder godt og er behagelige at have på.
Aero open ear synes jeg dog kan være lyst svært at høre lyden i hvis man er udenfor. Musik kan gå men lydbog umuligt

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med dine høretelefoner.

Fantastisk lyd

Fantastisk lyd, samt støjreducerende ved behov.
De klarer sig længe uden opladning.

Hej Line,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er blevet glade for vores produkter.

// Robert, Wavell 🇩🇰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god og vejledende hjemmeside.

Rigtig god og vejledende hjemmeside.
Høretelefonerne jeg købte var en mega god julegave til vores datter

28 de noviembre de 2025

Hej Sonja,

Tusind tak for din anmeldelse. Fantastisk at høre, at din datter gør brug af vores høretelefoner og ikke mindst, at hun er glad for dem. Feedbacken på hjemmesiden er værdsat.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig ekspedition efter…

Meget hurtig ekspedition efter bestilling af mine nye Wavell ear pods. Som jeg i øvrigt er meget tilfredse med.

Hej Kenneth,

Tusind tak for at du deler din oplevelse af service og kvalitet med os. Det sætter vi rigtig stor pris på.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekte til at sove med

Den nye model til at sove med fungerer så godt, at jeg kan ligge på den side, hvor jeg har den i øret, uden at blive øm. Og jeg har meget små ører. Er helt afhængig af dem for at falde i søvn

Hej Camilla,

Tusind tak for at dele din oplevelse med vores høretelefoner. At de lever op til formålet er vi helt vildt glade for at høre.

Lækkert produkt

Lækkert produkt, og super service.

12 de diciembre de 2025

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse. Din feedback er virkelig værdsat.

God og hurtig service

God og hurtig service - og fede produkter!!!

Hej Søren,

Det er kanon at høre, at du værdsætter vores service og kvalitet. Mange tak for at dele dine oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fed lyd og hurtig levering

fed lyd og hurtig levering. Wavel 4 Pro er i den grad en drøm i ørerne - både lyd og "pasform"
Desværre tabte jeg etuiet, som blev mast af lastbil og efterfølgende røg propperne med i vask. Så nu sparer jeg op.
Har købt headset som gave og det får også fremragende anmeldelser - virkelig god lyd og god pris i sammenligning med andre konkurrenter. Og så er det danskproduceret.

4 de diciembre de 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din anmeldelse af Wavell 4 Pro. Det lyder som om, at du har været utrolig uheldig med dine høretelefoner. Det er jeg ked af at høre. Det er derfor virkelig værdsat, at du alligevel vælger at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og hjælpsom service.

27 de febrero de 2026

Hej Celia,

Vi ligger mange kræfter i vores kundeservice, hvilket gør din besked utrolig værdsat. Du skal have stor tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er godt tilfreds med de Wavell 4 Pro…

Er godt tilfreds med de Wavell 4 Pro earbuds, jeg har købt. Ankom hurtigt og virker, som de skal.

24 de octubre de 2025

Hej Ben,

Vi er glade for at levere et par Wavell 4 Pro til dig, som tilfredsstiller dine behov. Mange tak for at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolut de bedste inear høretelefoner…

Absolut de bedste inear høretelefoner jeg har haft. Perfekte i pasform og app er utrolig intuitiv. Fremragende produkt.

Hej Søren,

Tusind tak for de pæne ord om vores høretelefoner. Det er skønt at få feedback på vores produkt. Tak for at dele din oplevelse med os!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God kvalitet

I det hele taget ret lækre høretelefoner. Mangler dog lidt bedre beskrivelse af touch funktionerne.

Hej Peter,

Vi sætter stor pris på din feedback. Inde på vores app, Wavell Connect, kan du faktisk selv indstille dine touch-funktioner.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jaa ikke meget at sige om mine…

Jaa ikke meget at sige om mine høretelefoner fra wavell er som forventet super dejlige og sider godt på ørene. God lyd osv . En tak bedre end bose som jeg også har

Hej Per,

Mange tak for din anmeldelse. At høretelefonerne lever op til dine forventninger i forbindelse med lyd og pasform, sætter vi stor pris på. Du skal have tak for at dele din oplevelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt produkt med god lyd

Dejligt produkt med god lyd. De sidder godt i øret, men er en smule glatte at håndtere så man kan godt tabe dem. Men som sagt rigtigt godt produkt med meget værdi for pengene.

3 de marzo de 2026

Hej Michael,

Tak for at dele din oplevelse af vores høretelefoner. Vi noterer alt feedbacken og gør vores ypperste for at optimere kvaliteten til en god pris.

Super høretelefoner

Super høretelefoner

Mine børn er meget glade for høretelefonerne. Lyden er fin og dejligt med Max volumen knap

4 de noviembre de 2025

Hej Aleksander,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt, at du deler din oplevelse og sætter pris på høretelefonernes funktioner.

Super lyd

Super lyd, kvalitet og pasform

23 de febrero de 2026

Hej Mathias,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter kæmpe stor pris på dine ord. Det glæder os, at du er glad for dine høretelefoner.

hurtig levering

hurtig levering

19 de febrero de 2026

Hej Annette,

Det glæder os at høre, at vores levering levede op til dine forventninger! Din anmeldelse betyder virkelig meget for os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Men ANC er ringe og nærmest ikke eksisterende.
Lyden er som forventet.

27 de febrero de 2026

Hej Tommy,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den lyd, vi leverer. Du kan justere din ANC direkte på produktet og udforske mange andre funktioner i vores Wavell Connect app. Vi anbefaler også at prøve vores Foam Tips, hvis du ønsker den bedste og mest støjisolerende pasform.

// Robert, Wavell 🇩🇰

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.