Selvom jeg afgav min ordre på den sidste påskedag, blev den klargjort og sendt med det samme. Udskrifterne er smukke og af høj kvalitet. Mange tak.
Consulta las opiniones de los clientes
Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Ver más
Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Ver más
Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:) I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et n... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Información de contacto
Nerudas Alle 139, 2. Th, 9220 , Aalborg Øst, Dinamarca
- 92 72 00 30
- Info@we-print.dk
- we-print.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mange tak
Jeg fik lavet motivet fra pink floyd’s…
Jeg fik lavet motivet fra pink floyd’s dark side og the moon
Og det er fedt👌
Hurtig levering og virkelig flot…
Hurtig levering og virkelig flot kvalitet. Over vores forventninger :)
Hurtig levering og super flot billede…
Hurtig levering og super flot billede jeg modtog 👌🏻
3 orders all great
good quality and quick, efficient customer service when one small thing wasn't perfect
Flot resultat og hurtig levering
Meget tilfreds
Meget nem bestilling og meget hurtig…
Meget nem bestilling og meget hurtig levering.
Kan varmt anbefales
Hurtigt og fint kvalitet
Virkelig god service og høj kvalitet
Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hilsner Patricia
Printer blev sendt hurtigt men farverne…
Printer blev sendt hurtigt men farverne var alt for blå/grønne. Jeg har fået printet mange steder fra, og denne hører ikke til blandt de gode. De var hurtige til at tilbyde generobring uden beregning som de ville tjekke inden afsendelsen men resultatet blev desværre præcis ens med det første tryk.

Respuesta de We-Print
Super god service og hjælp til at få de…
Super god service og hjælp til at få de rigtige print⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har brugt We-Print 2 gange og…
Jeg har brugt We-Print 2 gange og første gang var en fornøjelse, 2 gang skete der lidt med spejlvending, men efter en snak med We-Print løste de det ved at erkende der var sket en fejl, det vil jeg gerne anerkende det er klart det bedste istedet for at skjule, noget... jeg er MEGET TILFREDS med, hele servicen og det flotte arbejde. TAK
Kundeservice og kvalitetsprint
Fantastisk kundeservice og super gode prints!
Virkelig god service
Virkelig god service. Jeg blev kontaktet pr mail da de billeder jeg havde oploadet til fremkaldelse på hjemmesiden, ikke var af ret høj opløsning, inden en fremkaldelse. Vi fandt en løsning, jeg mailede nye billeder og modtog efterfølgende fine fremkaldelser.
Fin kvalitet for prisen
Fin kvalitet for prisen. Farverne ikke helt så skarpe som originalen men helt ok. Hurtig levering. Vil anbefale.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.