Bästa Bambusockorna Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig,... Ver más
Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would lik... Ver más
Det har gått en månad sedan jag beställde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjänsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med... Ver más
Min man har köpt varor från Weard via dörrförsäljning innan jul. Loungesetet passar inte och vill returnera. Jag har nu mailat i en månad till Weard utan att dem har svarat. Köp INTE ngt från denna os... Ver más
Escrito por la empresa
Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.
Finn Malmgrens väg 2A, 12138, Stockholm, Suecia
- hello@weard.com
- weard.com
No ha contestado las opiniones negativas
Jag har försökt nå Weard 4(!!!) gånger…
Jag har försökt nå Weard 4(!!!) gånger gällande att jag önskar returnera mina produkter, har fortfarande inte fått någon återkoppling! Detta är otrolig oseriöst och oprofessionellt, detta var första och sista gången jag handlar hos dem!

Respuesta de Weard
Många förbättringar gjorda av företaget!
Efter mycket problem med både min leverans och sedan med retur före jul har jag nu följt upp med företaget för att höra hur de tagit emot kritiken. Fått väldigt bra svar som vittnar om att de gjort flertalet åtgärder för att komma tillrätta med problem kring leverans och returer. Nu kommer man själv kunna göra ev retur direkt utan att behöva vänta på retursedel via mail. Bra! Jag kommer absolut prova att beställa igen då jag gillar deras produkter!

Respuesta de Weard
Snabb leverans och sköna kläder i bra kvalitet
Lätt att hitta det man söker. Bra kvalitet
Jättefina och otroligt sköna…
Jättefina och otroligt sköna sport-bh-ar. Snabb leverans
Ruskigt sköna kalsonger
Ruskigt sköna kalsonger, bra passform och de sitter kvar. Inget upprull i ljumsken som skaver.
True to size
True to size, fantastiskt material och snabb och smidig frakt. Weard är grymma!
I highly recommend the products from…
I highly recommend the products from this company! They are super soft and comfortable, and I know that everyone would love them.
Mjuka,sköna ock lagom i storlek.
Smidig och snabb leverans!
Inget svar, ingen bokningsbekräftelse och sen (utebliven?) leverans
Jag gjorde en beställning för en vecka sedan och har ännu inte fått så mycket som en bokningsbekräftelse. I min beställning stod det att varorna skulle levereras nästa dag. Dock så har jag fått en faktura från Klarna. Någon information om vad som händer med mitt paket och varför det inte levererats ännu (har det ens skickats?) och en bekräftelse på beställningen skulle jag vilja ha. Har mejlat kundservice för några dagar sedan men har inte fått något svar.

Köpet av mina strumpor
Jag är mycket nöjd med mina strumpor, dom sitter bra o är sköna.
Snabbt,enkelt och säkert.
Snabbt,enkelt och säkert.
Underbart material. Vill dock ha lite tajtare hals och lite mer tyngd i mina t-shirts och boxer
Supernöjd!
Så bra och prisvärda produkter. Snabb frakt. Snygg hemsida. Well done!!
Snabb leverans och bra priser.
Snabb leverans och bra priser.
Storlekarna var nog inte rätt för mig. Beställde det jag brukar ha men överdelen (L) var för stor och underdelen (XL) var för små.
De var inte så värst bekväma med sömmarna, jag är dock känslig för sömmar och lappar i kläder.

Fakturan kom efter 3 dagar
Fakturan kom efter 3 dagar. Efter 3 veckor har jag fortfarande inte fått någon leverans.
Har nu fått reda på att det är post(m)ord som inte
hört av sig om att jag kan hämta min paket...

Respuesta de Weard
Más información sobre otros tipos de reseñas.