Ce qui nous plaît chez Weba Gent c'est le grand choix de modèles de qualité avec les possibilités d'avoir en option la couleur ou la teinte souhaitée. Le personnel de vente (bilingue) nous conseille b... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Fijne ervaring bij het bestellen van meubels bij Weba. Vlot en makkelijk om een bezorgmoment af te spreken. Wij hadden en kapotte stoel bij onze levering. Na melding hier van heeft weba meteen een ni... Ver más
Goede kwaliteit, een mooi design en een concurrerende prijs in vergelijking met andere aanbieders. Het belangrijkste is dat ze een geschikte auto ter beschikking stellen om je aankoop naar huis te... Ver más
verkeerde stukken geleverd en veel/lang moeten wachten op antwoord. nu nog zot veel tijd tussen om de juiste stukken te ontvangen. 4 a 5 maanden wachten op meubels en dan nog verkeerde afmetingen toe... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de muebles
- también en la categoría
- Accesorios para muebles
- Tienda de decoración e interiorismo
- Tienda de mobiliario para salones
- Tienda de muebles para dormitorio
Sobre WEBA - Gent
Escrito por la empresa
WEBA, dat is jouw interieur aan vlijmscherpe prijzen!
Je interieur vernieuwen? Je eerste huis inrichten? Je kot gezellig maken? Nieuw servies nodig? Handdoeken versleten? Baby op komst? Wat het ook is, WEBA heeft alles voor jouw interieur aan de laagste prijzen!
In onze vier winkels in Gent, Deinze, Tongeren en Mons én onze webshop (www.weba.be) vind je duizenden meubelen en woonaccessoires in verschillende stijlen.
Onder de vakkundige begeleiding van onze medewerkers en onze mascotte, Arsène Weba – wereldberoemd in Vlaanderen en Wallonië, vind je bij ons ongetwijfeld je nieuwe meubilair, zonder je blauw te betalen!
WEBA, c’est votre intérieur aux prix les plus avantageux !
Renouveler votre intérieur ? Décorer votre première maison ? Rendre votre kot confortable ? Besoin d'une nouvelle vaisselle ? Des serviettes usées à remplacer? Un bébé en route ? Quels que soient vos projets, WEBA dispose d’une large gamme pour votre intérieur aux prix les plus bas !
Dans nos quatre magasins à Mons, Tongres, Gand et Deinze mais aussi sur notre webshop, vous trouverez des milliers de meubles et d'accessoires pour tous les styles.
Sous la direction experte de notre personnel et de notre mascotte, Arsène Weba - célèbre en Flandre et en Wallonie -, vous trouverez sans aucun doute votre nouveau mobilier au meilleur rapport qualité/prix !
Vlijmscherpe prijzen & kwalitatieve meubelen
Escrito por la empresa

- Klantvriendelijke service voor en na verkoop
- WEBA gaat voor betaalbaar wonen. Je vindt er meubelen en woonaccessoires aan vlijmscherpe prijzen. Toch wordt er niet ingeboet aan kwaliteit! Niet in het productaanbod en niet in de service van onze medewerkers.
Waarom WEBA?
Pourquoi WEBA ?
☑ 4 magasins, ouverts le dimanche☑ Retrait gratuit
☑ Cafétaria gratuit
☑ Louer une camionnette abordable
☑ Meubles de qualité à un prix bas
Información de contacto
Vliegtuiglaan 10, 9000, Gent, Bélgica
- 092516016
Invita a los clientes a opinar
Super tevreden
Van bij aankoop goede uitleg gekregen .vriendelijk .
Deze morgen geleverd door 2 vriendelijke mannen die ook nog voorzichtig waren .
Tevreden.over gans de lijn .
Es posible que utilice la IA para responderVer más

Respuesta de WEBA - Gent
Un bon meubles de bonne qualité plus…
Un bon meubles de bonne qualité plus que.mes.attentes
volledig tevreden over alles
goede uitleg, goede bediening, correcte afhaling ...alle vragen direct beantwoord
Levering was normaal voor zien in juli…
Levering was normaal voor zien in juli pas geleverd september grt

Respuesta de WEBA - Gent
Heel tevreden met mijn aankoop, maar het hout van de dressoir heeft helaas geen aangename geur. Hopelijk verdwijnt die geur snel.
Heel tevreden met mijn aankoop! Ik heb hier een dressoir en een tv-kast gekocht en ben er ontzettend blij mee. 😊
Een speciale dankjewel aan verkoopster Kathleen, die mij heel vriendelijk en professioneel heeft geholpen. Echt een sympathieke vrouw!
Een paar dagen later (5 September) ben ik mijn meubels gaan ophalen. Ook de magazijniers waren supervriendelijk en behulpzaam. Ik was alleen en ze hebben mij geholpen om alles in mijn wagen te laden. Zelfs een magazijnier die eigenlijk al gedaan had met werken, kwam nog helpen. Echt topservice! 👏
Een dikke pluim voor het hele team. Zeker een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐
Onze bestelling was als gezegd op…
Onze bestelling was als gezegd op tijd.dank u wel
Al jaren klant .
Wij zijn al jaren klant bij Weba.
We vinden er altijd wat we zoeken.
Verhouding prijs/kwaliteit zit je bij Weba goed.
Dirk.
Vanaf bestelling tot levering correcte…
Vanaf bestelling tot levering correcte service gekregen
Moeilijke kast, snelle oplossing
De kast was extreem moeilijk in elkaar te steken, en de instructies redelijk onduidelijk. Ook de voorgemaakte gaatjes zaten in best wel wat gevallen niet op de juiste plaats, of ontbraken gewoon.
Toen de tweede deur absoluut niet wou passen hebben we dan maar naar Weba gebeld, en die hebben gratis iemand gestuurd die het op 10 minuten tijd in orde bracht (met de woorden: "ah ja, dit is een fout die veel gemaakt wordt bij deze kast. Dus dat kan iets beter wel).
Doordat het zo snel en professioneel in orde gebracht is geef ik 5 sterren, anders waren het er 4 geweest door de slecht leesbare instructies en verkeerde gaten.
Betaalbare meubels en goede kwaliteit…
Betaalbare meubels en goede kwaliteit ook het personeel is behulpzaam ,kom al jaren goederen kopen bij weba en zal dat in de toekomst blijven doen .
Poor instructions and just found out…
Poor instructions and just found out the product was chipped at some spots.

Respuesta de WEBA - Gent
Veel keuze en goede prijzen.
Makkelijk bestelproces, maar langer dan aangegeven moeten wachten op de datum van afhaling
Makkelijk bestelproces.
De bestelling werd netjes en snel gehaald en ingeladen door de man in het magzijn.
minpuntje: ik heb wel tot 25/08 moeten wachten op de levering. Bij het bestellen was de geschate leveringsdatum begin augustus.
Tv kast gekocht
Tv kast gekocht. Op tijd geleverd. Heel tevreden. Verpakking moest ikzelf verwijderen. Was niet echt de afspraak. Na het openen van de verpakking. Geen pootjes en vijzen voor de kast. Meteen gebeld en gingen contact opnemen met magazijn en dan terugbellen. Na uren wachten zelf gebeld. Moesten het nog eens navragen. Uiteindelijk mocht ik bestelbon en pootjes ophalen. Alles was zeer goed verpakt dus tevreden naar huis. Kom ik thuis.. geen vijzen. Weer gebeld. Aja mevrouw je hebt gesproken van de pootjes en niet van de vijzen. Na weer uren te zitten wachten op hun telefoontje toch zelf gebeld. Ja sorry mevrouw maar de magazijnier vind er geen maar morgen een andere en gaan jullie rond 10 u terugbellen. Weer geen telefoontje dus weergebeld. Vonden er nog geen. Na 6 u wachten terugbellen en die laatste mevrouw heeft echt haar best gedaan. Na 10 min wachten wist ze me te vertellen dat ik om de vijzen naar het groot magazijn mocht gaan. Uiteindelijk staat mijn kast te schitteren.

Klantmisleiding en slechte service
We kochten de Valencia kast (4-deurs, zwart hout). Deze wordt in de winkel en online mooi geadverteerd met led-verlichting. Aankoop gedaan in de winkel zelf met duidelijke aanwijzing dat ik de kast wil zoals op de foto. Noch aan het toonmodel, noch door de verkoopsmedewerker wordt duidelijk gemaakt dat die LED-verlichting er niet bij zit. Dit moet je achteraf thuis maar uitzoeken. Dit vind ik klantmisleiding en slechte service (ik vond al dat de verkoopsmedeweker er tegen zijn zin zat).