Erg blij met de diensten die we bij hen afnemen. Vorig jaar overgestapt met onze website en dit jaar ook opslag met nextcloud toegevoegd. We hadden voor ze gekozen vanwege de transparante prijzen,... Ver más
Mijn mailservice doet het niet. Vaker gecontact via meerdere kanalen (Watchapp/email). Nooit antwoord gekregen. Je krijgt alleen een automatische chatbot die je geen stap verder helpt
La empresa ha respondido
In juni 2006 nam ik mijn eerste product bij WebOké af, en sindsdien ben ik nog altijd klant. De hosting is stabiel, de communicatie helder en de support is werkelijk uitstekend. Zelfs bij complexe p... Ver más
Met de AI van Web-Oke een nieuwe wordpress website gemaakt, wat een uitkomst. Mijn oude website liep qua updates zwaar achter en begon steeds meer gebreken te vertonen, ondanks dat ik er enorm tege... Ver más
Información sobre la empresa
- Empresa de alojamiento web
- Consultor informático
- Proveedor DNS
- Proveedor de servicios de email
- Proveedor de servicios de Internet
Sobre WebOké
Escrito por la empresa
De servers van WebOké zijn geoptimaliseerd voor ieder type CMS zoals Wordpress, Woocommerce, Magento en Joomla.
Je kunt met ieder type website terecht bij WebOké, er zijn webhosting producten voor ieder doel en budget te vinden, daarbij wordt vanzelfsprekend de állerbeste service geboden.
Laat je je website al bij een andere hoster hosten? Dat is geen probleem! De webhosting verhuisservice van WebOké maakt het eenvoudig om je website naar onze razendsnelle servers te verhuizen.
Check of je domeinnaam vrij is, registreer hem, koppel hem aan een hostingpakket en neem contact met ons op. Onze experts nemen de verhuizing van je website kosteloos volledig uit handen en voeren deze uit zonder enige down-time.
Heb je nog geen eigen website en wil je deze door experts laten maken? Ook daarvoor kun je bij WebOké terecht.
Professionele Webhosting voor budget prijzen
Escrito por la empresa

- Al sinds 2003 bieden wij webhosting aan voor de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.
- Onze LiteSpeed WebServers zorgen ervoor dat ieder type website zoals Wordpress, Joomla en Magento razendsnel en stabiel op het internet draaien en altijd bereikbaar zijn. Ons ervaren en vriendelijke supportteam zorgt ervoor dat je nooit met onoplosbare problemen komt te zitten en iedere vraag snel en goed wordt beantwoord.
Wij garanderen webhosting en domeinnaam registratie aan te bieden voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.
Vergelijk ons zelf met andere hosters!
Hoogstraat 13, 1391BP, Abcoude, Holanda
- support@weboke.nl
- weboke.nl
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Net een account aangemaakt
Net een account aangemaakt, je kan een BTW nummer invullen. Kon niet verder op het aanmeldingsformulier, was er ook moeglijkheid om eerst te registeren. Op dat andere formulier verschijnt melding: BTW nummer not valid. Daar zat dus het probleem, waardoor ze m'n geld niet wilden hebben, en dat zijn de programmeurs vergeten bij te voegen in bestel formulier, waardoor het lijkt of alles keurig is ingevuld. Controleer NIET dat btw nr, of meldt het als het niet klopt; 2#$%^weer een kwartier frustratie voor niks.
Twee weken later ben ik veel tevredener dan eerst. Men reageert zeer snel en adequaat op vragen. Ik moete een aantal sites overzetten, en de helpdesk is zeer behulpzaam. Vandaar dat ik er twee sterren bij heb gedaan.

Respuesta de WebOké
Omdat alles hier snel en goed geregeld…
Omdat alles hier snel en goed geregeld wordt!
WebOke.nl is de oplossing!
Na jarenlange frustratie bij mijn vorige provider die meer weg had van een 'zombie', was het tijd voor verandering. Bij mijn oude provider kreeg ik nooit antwoord op mijn vragen en werd ik niet op de hoogte gesteld van wijzigingen; die ze ook niet eens toepasten op mijn account.
Via vergelijkingsites ben ik uitgekomen bij WebOke.nl. De vele positieve reacties op de klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van het platform hebben me over de streep getrokken.
Ik was bang dat het overstappen een ingewikkelde klus zou worden, maar bij WebOK was alles zo gestroomlijnd! Het hele proces verliep bijzonder soepel. Het verhuizen van mijn domein was een fluitje van een cent en ik kreeg zelfs een duidelijke melding toen alles was afgerond (communicatie van een provider was ik niet meer gewend).
Bij WebOke.nl ervaar ik eindelijk een proactieve en klantgerichte aanpak.
De uitstekende ondersteuning, uitgebreide documentatie en de gebruiksvriendelijke interface hebben me echt positief verrast. Had ik dit maar eerder geweten!
Aan iedereen die nog steeds vastzit bij een slechte provider: WebOke.nl is de oplossing! 5 sterren!
WebOKE is al 10 jaar mijn vaste…
WebOKE is al 10 jaar mijn vaste hostingprovider. Ik ben nog nooit teleurgesteld.
Probleem snel opgelost
Bij het overzetten van de website naar PC-OKe kwamen de afbeeldingen niet tevoorschijn. Na een mailtje was dit probleem snel uit de wereld.
Rappe service !
Perfect en snel geholpen
Perfect en snel geholpen met een technische vraag, waardoor ik me weer kan focussen op mijn werkzaamheden.
Werkt goed
Werkt goed, heeft een goede prijs. Wanneer ik support nodig heb staan ze altijd voor me klaar met een oplossing, ook altijd snel.
De websites altijd in de lucht
De websites altijd in de lucht. En prima snelle help lijn.
Al 14 jaar een TOPservice !
Al 14 jaar een TOPservice !
Ondanks het ontbreken van een telefonische helpdesk, worden alle voorkomende vragen al gesteld in de FAQ-database met daarbij de juiste oplossingen.
De support is super snel en deskundig bij problemen.
Ik was destijds al zeer aangenaam verrast bij de verhuizing van mijn domein, welke binnen een halve dag was gerealiseerd.
Van zo'n service wordt ik heel blij !
Zeer snel op mijn probleem gereageerd
Zeer snel op mijn probleem gereageerd, en gaven meteen de juiste hints en oplossing. Mijn site werd bekeken: Wordpress updaten, en PHP naar b.v. 8.1 Hints waar eventuele fout informatie te vinden was. En dat terwijl er ongeveer 45 CMS systemen te vinden zijn onder Installatron. Voor een semi-deskundige als ik, zeer goede hulp.
Basics is ok - but support is bad
Basics is ok, but helpdesk is low and when you want to move out, the helpdesk is completely obstructive

Respuesta de WebOké
Top geholpen met immigratie van de…
Top geholpen met immigratie van de mail. nu de site nog maar dat zal vast goedkomen.
Nog maar kort bezig maar tot zover…
Nog maar kort bezig maar tot zover goede ervaring. Snelle en soepele verhuizing van mijn webje en alles gelijk op z’n plek. Werkt goed en snel, nu uitvinden hoe het gaat met pagina’s aanpassen, up en downloaden. Zin in en heb alle vertrouwen !
Wegens onderhoud server
Omdat er wegens onderhoud aan de servers geen website kon worden ge upload via FileZilla, geef ik net geen volle 5 sterren. Zeker omdat ik hier niet van op de hoogte was gesteld.
Hierdoor dacht ik, dat er iets niet klopte aan mijn instellingen.
Altijd snelle en professionele service
Altijd snelle en professionele service! Ook altijd erg behulpzaam bij vragen, Aanrader.
Weboke is echt oke
Ik verhuis nu alle websites die ik beheer naar weboke omdat ze:
goede service verlenen
goedkoop zijn
makkelijk dashboard hebben
Kortom: ik voel me er thuis
Persoonlijke benadering en kennis van zaken.
Al sinds 2009 host Web-oké mijn sites. Ik ben zeer tevreden. Persoonlijke benadering en kennis van zaken. Dit weekend heb ik nog een domein verhuisd naar Web-oké. De vorige provider gaf niet thuis, Web-oké zorgde voor een soepele migratie tijdens het weekend. Ook op zondag snelle reactie en professionele service.
Toppers!
Al jaren beheert WebOke mijn domeinen. Op die momenten waarbij ik enige technische hulp nodig had ben ik altijd naar duidelijk en naar tevredenheid geholpen.
Ga zo door!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.