Misleidend bedrijf
Laptop aangemeld via website, kwam prijs vooraf uit van €188.
Laptop opgestuurd.
Daarna €0 door “niet aannemen” van deze laptop en kreeg €15 retourkosten. Echt schandalig.
Misleidend bedrijf!
Nooit mee in zee gaan!
Laptop aangemeld via website, kwam prijs vooraf uit van €188.
Laptop opgestuurd.
Misleidend bedrijf!
Nooit mee in zee gaan!
Stuur een nvdia kaart op, prijs was reeds laag. feedback is dat deze een geluid maakt en niet voldoet ..., 15E voor retour te betalen....
Goede inschatting van mijn verkoop,snelle en duidelijke communicatie over de verzending en snelle controle en uitbetaling.
Hele goede en snelle service. Pakket was snel bezorgd en beoordeel en de uitbetaling volgde vrijwel direct. Fijn dat het zo snel afgehandeld werd. Maandag verstuurd, dinsdag geregeld.
Stuur een goede beamer op voor een waarde van 460 euro was die beoordeling krijg ik een mail terug dat ie warm word en een raar geluid maakt zijn dikke oplichters niet verkopen aan hun mensen de beamer was zo goed als nieuw nu geld weg en beamer weg zeggen ze ze gaan hem vernietigen ja ja oplichting ze gaan hem gewoon verkopen en met ons geld vandoor
Schandalig!
Telefoon opgestuurd. Aangegeven dat het om een toestel met schade en barsten gaat. Krijg ik een mail dat het toestel niet geaccepteerd wordt omdat het schade heeft. En dat ze 15 euro willen ontvangen om het retour te sturen, anders wordt het toestel vernietigd. Terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat het scherm stuk is.
Helaas ook een slechte ervaring met deze winkel. De producten voldeden precies aan de omschrijving die op hun site staat en waren tot kort voor verzending nog gewoon gebruikt. Vervolgens krijg je een bericht dat het product niet voldoet en dat je €15 moet betalen omdat je producten anders vernietigd worden. Dit riekt zelfs een beetje naar oplichting. Wij zijn hier in ieder geval niet tevreden over en raden dit dan ook niemand aan.
Oplichters. Zeggen bij aankomst dat het aangeboden product mankementen heeft. Als je niet kiest voor terugsturen, wat 15,00 euro kost, wordt het product gerecycled. Vervolgens bieden ze het gewoon voor 90,00 euro op hun site aan.
Don't be an idiot and never sell your stuff here, they offer ridiculous prices for your stuff!
Just a friendly warning!
Más información sobre otros tipos de reseñas.