Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Het enige wat Weerplaza nog redelijk goed kan, maar dat is dan ook het enige...is de temperatuur ( bij benadering in Zuid Limburg) Ik heb die app al een jaar of 16 op mijn telefoon staan. Maa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waarom hittegolf/hitteplan??? Ben zeer teleurgesteld in de berichtgeving omtrent de zogenaamde hittegolf in Nederland die momenteel zou plaatsvinden! Ik woon aan de kust van Nederland en de hele hitt... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb Weerplaza helaas er nooit op kunnen betrappen dat zij de juiste temperatuur weergeven. Meestal een graad of 3 kouder dan de werkelijke temperatuur. Andere weeraps doen dat veel beter. Ik zeg da... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Het weer online voor vandaag en de weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor elke vakantieplaats. Bekijk de buien radar en het weerbericht op Weerplaza.nl.

Información de contacto

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super site

Super site, loopt alleen af en toe vast bij 24uur vooruit kijken. Mensen met slechte reviews zou ik toch wel adviseren om de kaart zelf te bekijken. Je vult je plaats in en je kan precies inschatten wanneer het gaat regenen en wanneer het droog wordt. Dit geld echter wel voor 2uur vooruit kijken. Verder de tijd in moet je niet willen kijken, daar heb je inderdaad een glazen bol voor nodig.

26 de agosto de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Splash onbetrouwbaar

Het onderdeel Splash geeft regelmatig meldingen dat het gaat regenen terwijl er geen wolkje aan de lucht is. Dat begint behoorlijk irritant te worden. En qua betrouwbaarheid is dat ook kwalitatief uitermate teleurstellend!

3 de abril de 2023

Weerplaza app deugt niet

Helaas voor Weerplaza geef ik de veel slechte reviews gelijk. Ik krijg de meldingen vaak pas als ik de app open. En dan blijkt er ook niks van te kloppen. Ik betaal voor deze app en meerdere mensen met mij. Zorg dan ook dat het product goed werkt!
Samsung S9

6 de septiembre de 2022

Belabberd

Belabberd, over 6 maanden gemeten zit Weerplaza gemiddeld 7 graden naast de werkelijke temperatuur, ondanks dat ze een actueel weerstation op nog geen 15 km monitoren in mijn directe omgeving. Neerslag is niet veel beter, 0,3 mm per uur is meestal 1,9 mm per uur en vaak meer. 'Het regent nu' was 7 van de 10 keer incorrect, in het voordeel van niet nat worden. Dat dan 'weer' wel..

23 de septiembre de 2020

Code rood (:

Code rood, code oranje, echt niet! Vandaag ook weer alle alarmbellen af. Strak blauwe lucht! Ga terug naar school en leer een vak.

20 de agosto de 2020

Waardeloos

Super slechte ap...ze hebben het eigenlijk altijd fout. Vooral de regenradar laat veel te wensen over. De meteorologen kunnen gewoon t weer niet voorspellen. Bij volgens hun droog weer ben je altijd verzopen. Waardeloze ap...geen gebruik van maken je kan zelf ook gokken wat voor weer t wordt daar heb je hun niet voor nodig.

9 de julio de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Vanochtend vroeg zou er nog 0,1 mm…

Vanochtend vroeg zou er nog 0,1 mm VALLEN en de rest van de dag droog. Op dit moment 1040 uur valt het met bakken uit de lucht ongeveer 20 minuten lang en meet nu ongveer 1,5 mm regen, en opnieuw dus weer een complete misser.

Het gekke is dat ze ook vaak heel goed zitten en dan zit buienradar er weer compleet naast. ?

2 de noviembre de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.