Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Hos WEFINE går vi op i, at tilbyde hverdagens must have produkter til alle kvinder. Vores produkter er nutidige, trendbaserede og skifter løbende i sæsonen. Alle produkter er nøje udvalgt, til lige præcis dig. Vi går op i, at du ikke skal betale overpris for dine must haves, og vi sætter en dyd i at gøre det muligt for alle kvinder, at kunne følge med tidens tendenser. Du er som kunde vores omdrejningspunkt, hvilket betyder, at vi har brug for din mening og input. Du er derfor mere end velkommen til at følge os på Instagram, hvor du frit kan komme med ris, ros og produktforslag. Vi glæder os utrolig meget til at høre fra dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik ikke alt det jeg bestilte…og intet svar

Jeg fik ikke alt det jeg bestilte…. Havde bestilt 2 stk af det samme spænde og fik kun leveret 1 af dem. Får ingen svar på mail fra Wefine når jeg beder om refundering for det manglende leverede spænde. Stadig dd intet svar.

14 de junio de 2021
Logotipo de Wefine

Respuesta de Wefine

Hej Line
Det er vi rigtigt kede af!

Vi har nu svaret på din henvendelse over e-mail, og glæder os til at få dette problem løst med dig.

Du ønskes en god dag.

Frederik

WeFine

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har tykt hår og har ofte problemer…

Jeg har tykt hår og har ofte problemer med hårspænder der går i stykker. Her er der virkelig tale om en helt anden kvalitet. Hårspænderne sidder særdeles godt i mit hår og jeg har ikke fornemmelsen af, at jeg skal passe ekstra godt på dem, for at de ikke skal gå i stykker.

4 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

100% tilfredshed!

Wefine.dk leverede hurtigt og med god service. Jeg modtog flotte produkter pakket ind hver for sig og med en sød hilsen. Havde også spørgsmål til et produkt og dette fik jeg svar på meget hurtigt. Jeg er 100% tilfreds og anbefaler gerne denne side til andre!

19 de abril de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.