Aamupäivällä tilaus ja paketti tuli seuraavana arkipäivänä pihalle tänne peräkylälle! Ilmainen (!) DHL EXPRESS-toimitus ulkomailta sisältyi tilaukseni hintaan. Sähköpostiin tuli jatkuvasti ilmoituksia... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vähän jouduin odottelemaan ja laskun eräpäivä läheni, tuote tuli ja nyt käytän sitä päivittäin. Mitään ihmettä ei ole tapahtunut, mutta vireyden lisääntymistä kuitenkin.
Tuote toimii todella hyvin. Turvotus poistunut, mutta ilman yöllisiä vessakäyntejä. Lääkediureetit eivät minulle käy, mutta WaterAway'ta pystyn käyttämään. Olen tosi tyytyväinen.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kansainvälinen, vuonna 2004 perustettu WeightWorld on auttanut tuhansia naisia ja miehiä saavuttamaan tavoitepainonsa ja paremman olon. Jos haluat näyttää ja tuntea olosi hyväksi, voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.
Información de contacto
Lautatarhankatu 6, Helsinki, 00580, Helsinki, Finlandia
- 09 427 20849
- info@weightworld.fi
- weightworld.fi
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mielestäni tämä verkkokauppa on…Huijaus!
Mielestäni tämä verkkokauppa on vilpillinen ja vilpillinen
Noin kuusi kuukautta sitten ostin sähköisen niskahierontalaitteen tästä myymälän U-kaula-aukosta
Heti kun avasin lähetetyn paketin, huomasin repäisyn ja reiän laitteen kumiosassa
Silloin lähetin asiakaspalvelulle sähköpostin, jossa oli kuva laitteen aukosta
Pyysin heitä palauttamaan rahat minulle kaupasta tehdyn ostosopimuksen ja kahden vuoden takuun mukaisesti
Valitettavasti rahaa ei ole toistaiseksi palautettu minulle
Ja tällä verkkokaupalla oli petollinen menetelmä, koska se lähetti minulle rikkoutuneen laitteen maksua vastaan eikä se ota vastuuta.
Tämä kauppa on huijaus. Ole varovainen!!!

Respuesta de WeightWorld.fi
Olisin toivonut että tilauksen seuranta…
Olisin toivonut että tilauksen seuranta kuuluu tilaus hintaan.

Respuesta de WeightWorld.fi
Positiivisella oletuksella pitkäaikaiskäyttäjäksi
Seuraavalla kerralla valitsen toimituksen, jossa seuranta. Mutta siis itse tuote vaikuttaa todella hyvältä. Ja kun ostaa kolme purkkia kerralla, hinta on myös kilpaileviin tuotteisiin nähden hyvin edullinen. Olen käyttänyt vasta niin lyhyen aikaa, että pitkän aikavälin arviota en voi vielä kertoa, mutta tilapia on kala jonka kollageeni on käytössä myös kirurgisessa kudoksen uudelleenrakentamisessa, joten odotan tältä tuotteelta kyllä paljon.
Tuotteet kestää tulemaan ja ei tullut…
Tuotteet kestää tulemaan ja ei tullut mitään linkin miten voisin seurataan matka.
Muuten tuli hyvin vaikka kesti.
Housut alkoi 2 käytön jälkeen…
Housut alkoi 2 käytön jälkeen purkaantumaan. Ei voi käyttää enään.
kaikki meni nappiin
Tärisevä laite
Todella tehokas ja laadukas laite. Jo viikon käytön jälkeen olen pystynyt kävelemään ilman lonkka kipua. Suosittelen lämpimästi.
Tuote saapui ennätys ajassa
Tilaamani tuote oli ensiluokkaista
Tilaamani tuote oli ensiluokkaista, mutta toimituksen kesto, kylläpä kesti.
Erittäin tervellinen curcuma tuote
Erittäin tervellinen curcuma tuote. Iso määrä, halpa hinta. Kiitos.
Tämä on sopiva minulle
kun minä olen muslimi ja en voi syödä liha tuotteesta kollogeenia tämä on sopiva minulle kiitos kun löytyy tämä
Tilasin 2 kpl waist trainer
Tilasin 2 kpl waist trainer, sain tilalle penis suihkeen. Soitin asiasta asiakaspalveluun josta sanottu haluavansa kuvan siitä onko varmasti näin, onneksi se löytyi viel kotoa lähetin kuvaan heille josta iloisesti ilmoitettu että saan pitää sitä, kun kyselin sitä tilaamani tavaraa minulle ilmoitetaan että joudun odottaa viel 2 viikkoa! Eli yhteensä meni melkein 2kk että sain ensimmäisen waist trainer, tilasin molemmat mustina mutta jouduin tyytymään beige väriseen musta värisen olisin viel joutunut odottamaan pitempää. En ikinä enää tilaa heiltä kyl, ensimmäinen ja viimeinen kerta.
3 tähteä sen takia etten ole saanut…
3 tähteä sen takia etten ole saanut vielä tuotetta
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.