Jag blev väldigt förvånad över hur vacker låda och förpackning var och jag laddade ner appen på min telefon. Det finns många tips och förklaringar om allt. Det är verkligen underbart och priset är väl... Ver más
La empresa ha respondido
Efter ett par veckor märker jag otrolig skillnad! Känner mig äntligen pigg, glad och energisk igen. Hälsoanalysen och den personliga rådgivningen som jag fick när jag hade frågor var otroligt bra och... Ver más
Fantastiskt koncept med produkter av hög kvalitet. Enkla att ta med. Det gör att det är lätt att komma igång! Älskar att det står på påsarna vad det är i och när man ska ta dem. Sen jag börj... Ver más
Escrito por la empresa
Wellon är en abonnemangstjänst med dosförpackade vitaminer och kosttillskott. Baserat på vår digitala hälsoanalys får du personliga rekommendationer som är anpassade efter just dig och dina behov. Våra vitaminer och kosttillskott ger effekt just för att de är personligt anpassade och för att de är av hög kvalitet. Vi vill hjälpa dig att leva hälsosammare längre och gör det därför så enkelt som möjligt för dig att nå dina hälsomål – oavsett om det handlar om att få vardagen att funka eller att springa det där maratonloppet du anmält dig till.
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Står i appen att jag ska ha fått tre…
Står i appen att jag ska ha fått tre paket på mitt abonnemang, har fått ett. Jag inte heller fått något startklt som det står att jag ska ha fått. Hade Kindly i flera år och det var aldrig problem, men det här verkar vara en scam då de inte ens svarar på mail. Varning!
Bara testat det jag beställt ett par…
Bara testat det jag beställt ett par dagar men är nöjd så här långt!!
Under all kritik
De svarar inte ens på mail och skickar inte med det de lovar i sitt starterbjudande… börjar undra om det är hittepåpulver i kapslarna också…
Nöjd med innehållet men inte alls nöjd…
Nöjd med innehållet men inte alls nöjd med den nya förpackningen.
Tycker att det har gått för kort tid…
Tycker att det har gått för kort tid för att ge ett omdöme. Använt produkten 1 vecka. Fick den 1 juni till dörren.
Bra produkt som passar mitt behov och…
Bra produkt som passar mitt behov och lätt att hålla reda på i dospåsarna
Enkelt och bra!
Smidig hemsida, bra leverans o app. Enda negativa är att jag laddade ner appen innan jag fått min beställning så nu står det att jag tagit vitaminerna i 15dagar men egentligen är det bara 6 dagar och jag lyckas inte ändra det.
Jag har avbeställt men får ändå leverans
Jag har avbeställt men får ändå leverans

Respuesta de WLN Group AB
Fantastiskt!
Fantastiskt! Det inte bara en väg till en bättre hälsa, utan ger också för en två småbarnsförälder en lättnad och smidig morgonrutin!