Banner for Wellshave

Wellshave Opiniones 749

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fantastisch bedrijf! Ik meldde een defect aan mijn in november 2025 gekochte föhn, er werd direct (op zondag notabene) gereageerd met de mededeling dat ik per omgaande een gloednieuw exempl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo nu edge blade gekocht,weer een superproduct van Wellshave,zoals meerdere apparaten die ik al in mijn bezit heb. Ook de service is super!!! Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In april vorig jaar heb ik de wellshave scheerapparaat gekocht naar volle tevredenheid Echter deze week gaf hij problemen omdat hij de accu te snel leeg trok Na contact te hebben gehad met de leve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Mayorista de electrodomésticos

Escrito por la empresa

Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!

Onverslaanbare bezorgbelofte

Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug

Bij Wellshave hoef je je nooit zorgen te maken over levertijden of verborgen verzendkosten. Wij beloven: Altijd gratis verzending — geen uitzonderingen, Besteld op werkdagen voor 23:59, morgen in huis Niet tevreden? 30 Dagen kosteloos retourneren. Zó zeker zijn wij van onze bezorgservice. Wel zo eerlijk, wel zo Wellshave.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Tondeuse mannen pro

Ik heb met kerst 2024 de Tondeuse Mannen Pro cadeau gehad en gebruik hem meermaals per week. Ik ben erg tevreden over de kwaliteiten en prestaties van het scheerapparaat, het scheren gaat makkelijker en prettig.
Afgelopen maand is het apparaat helaas stuk gegaan, na heel fijn en makkelijk contact met Wellshave krijg ik een vervanger opgestuurd.
Zo ben ik heel erg te spreken over de verkoper en het product. Ik zou het zeker aanraden.

30 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos product (2e hands, gebruikt)

Het product...
Shaver voor mijn hoofd gekocht en moet vertellen dat deze absoluut niet goed is!!!!
Als men jou hoofd kaal wil scheren is dat ding net een schuurmachine en dus niet geschikt voor jou hoofd en €60 voor jan met de korte achternaam gekocht......
Terug sturen zou ik graag willen, maar dat kan niet want het is gebruikt en mijn dna zit erin!!!
Echt en ook echt een rot ding, absoluut NIET KOPEN... Koopt men het wel succes met jou waardeloze shaver!!!!
Nogmaals, een absolute rot ding wat net als een Schuurmachine werkt en dus NIET GESCHIKT VOOR JOU HOOFD OF ELDERS!!!!

Ook heb ik sterk het idee dat deze een 2e hands apparaat is.... Verzegelde sticker niet okay geplakt en de inhoud niet fatsoenlijk ingepakt... Ook overal vingerafdrukken op het apparaat!!!!

NOOIT EN OOK NOOIT KOPEN BIJ Wellshave
Dat is mijn advies!!!!
Ps: Aan Wellshave, kom niet met hetzelfde verhaal aan wat hier en andere bedrijven doen...
Met als voorbeeld.... Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent....... Stuur een mail naar blablabla dan helpen u verder tot een passende oplossing....

Mijn geld terug, dat is wat jullie kunnen doen!!!!!

Beste Ronald,

Bedankt voor je mooie review en de fijne woorden!

Goed om te horen dat de levering snel was en dat het apparaat goed bevalt, daar doen we het voor. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Warm scheren

Het apparaat werkt prima maar wordt wel heet

17 de abril de 2026

Beste Rob,

Dank je wel voor je review en je feedback.

Goed om te horen dat het apparaat verder prima werkt. Dat het apparaat warm wordt tijdens gebruik is niet de bedoeling in die mate, lichte warmte kan ontstaan bij langdurig scheren, maar het mag niet hinderlijk heet worden.

We denken graag met je mee om dit op te lossen. Zou je contact met ons willen opnemen met wat meer details over het gebruik (zoals duur van het scheren en of het op nat/droog haar gebeurt)? Dan kunnen we gericht met je meekijken of er iets aan de hand is met het apparaat.

We helpen je graag verder.

Hij is stuk wat nu

Hij is stuk wat nu
Snel gedaan hij is onderweg

16 de abril de 2026

Beste,

Vervelend om te horen dat je apparaat stuk is gegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We helpen dit graag netjes voor je op. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice contact@wellshave.com? Vermeld daarbij je bestelgegevens en een korte omschrijving van het probleem, dan kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen met een passende oplossing.

We zorgen ervoor dat dit goed wordt opgepakt.

Het scheerapparaat werkt uitstekend

Het scheerapparaat werkt uitstekend, je kan lang scheren met een lading, en het is makkelijk schoon te maken ook de service van wellshave is heel goed

15 de abril de 2026

Hoi Frank,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de scheerprestaties en dat de batterijduur en het schoonmaken goed bevallen.

Ook leuk om te lezen dat je onze service als positief ervaart, daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Veel scheerplezier!

Great service

Great service. They're sending me a new one because my device broke! Very excellent.

22 de enero de 2025

Hi Şaul,

Thank you for your kind words! We’re really glad to hear you’re happy with our service. Of course, it’s never ideal when a device breaks, but we’re happy we could quickly arrange a replacement for you.

If you have any questions or need assistance once your new device arrives, don’t hesitate to reach out, we’re always here to help.

Enjoy your new device!

Kind regards,

Fast and easy to clean

Fast and easy to clean , very satisfied

11 de abril de 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het apparaat snel en gemakkelijk te reinigen is. Dat is precies waar we het voor hebben ontworpen.

Veel plezier met je aankoop!

Scheerapparaat slecht

Na een paar dagen fijn scheren met goed resultaat, maakte het scheerapparaat enorme herrie en was het scheerapparaat resultaat veel minder, het uit elkaar halen om de oorzaak te zoeken had ook geen succes l. Ik heb volgens de richtlijnen nog een beetje olie gegeven maar dat hielp helaas ook niet. De doos kwam al geopend binnen. Het merkdopje van de scheerkop liet ook los.

11 de abril de 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je bericht en het delen van je ervaring.

Wat jammer om te horen dat het scheerapparaat na een paar dagen niet meer naar behoren functioneert en dat je zelfs al problemen had bij ontvangst. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag goed met je oplossen. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen met je bestelgegevens? Dan kunnen we het apparaat voor je omruilen of een passende oplossing bieden.

We horen graag van je en helpen je dit zo snel mogelijk op te lossen.

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site, vlotte levering en mooi design. Had toch een gladdere trimbeurt verwacht zowel op body en zeker schaamstreek, scheermesjes doen het gladder.

10 de abril de 2026

Beste Danny,

Dank voor je review en het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen, de overzichtelijke website, de vlotte levering en het design van het apparaat.

Wel jammer dat het scheerresultaat niet helemaal aan je verwachting voldoet. Onze trimmers zijn ontworpen voor comfortabel en veilig trimmen op het hele lichaam, maar het resultaat kan inderdaad iets minder glad zijn dan bij een traditioneel scheermes.

Mocht je nog vragen hebben of tips willen voor het beste resultaat, dan helpen we je graag verder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correct neus trim toestel product…

Correct neus trim toestel product zoals in omschrijving geleverd.

3 de abril de 2026

Beste Josiane,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het neus trimmer toestel volledig voldoet aan de beschrijving en naar wens is geleverd. Dat waarderen we enorm.

Goed apparaat

Goed apparaat. Functioneert prima. Lange batterijduur. En goede klantenservice

Beste Christel,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het apparaat goed functioneert en dat je tevreden bent over de batterijduur en onze klantenservice. Dat waarderen we enorm.

Veel plezier met je aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel goed apparaat dat ik heb gekocht

Heel goed apparaat dat ik heb gekocht. Ik had wat problemen met het apparaat, maar gelijk een oplossing gevonden met de verkoper heel blij mee!

9 de octubre de 2025

Beste Ahmad,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het apparaat en dat we je snel hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleem. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op een goede oplossing kunnen rekenen.

Geweldige klanteservice

Beste Rik,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klanteservice. We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wat kan je verbetere

Wat kan je verbetere. Er staat voor 23.59 bestelt morgen in huis maar nee dat gebeurt niet

29 de marzo de 2026

Beste Diva,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet volgens verwachting is geleverd. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer er wordt aangegeven “voor 23:59 besteld, morgen in huis” en dit niet wordt waargemaakt.

In sommige gevallen kan er helaas vertraging ontstaan bij de bezorgdienst.

Onze excuses voor het ongemak!

Nothing received......

Heb niets ontvangen.......

1 de abril de 2026

Beste Yannick

Bedankt voor uw bericht.

Wij hebben uw bestelling (#SHAVE6011) gecontroleerd en volgens de track & trace-gegevens is het pakket in goede orde bezorgd.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Wilt u alstublieft even contact met ons opnemen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Edge blade

Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

19 de marzo de 2026

Hoi Armand,

Super bedankt voor je mooie review!

Top om te horen dat de Edge Blade weer zo goed bevalt en dat je al meerdere Wellshave producten gebruikt. Ook heel fijn dat je tevreden bent over onze service, dat waarderen we echt enorm.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug!

Groetjes,
Team Wellshave

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.