Wat een fantastisch bedrijf! Ik meldde een defect aan mijn in november 2025 gekochte föhn, er werd direct (op zondag notabene) gereageerd met de mededeling dat ik per omgaande een gloednieuw exempl... Ver más

La empresa ha respondido
Zo nu edge blade gekocht,weer een superproduct van Wellshave,zoals meerdere apparaten die ik al in mijn bezit heb. Ook de service is super!!! Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!
La empresa ha respondido
In april vorig jaar heb ik de wellshave scheerapparaat gekocht naar volle tevredenheid Echter deze week gaf hij problemen omdat hij de accu te snel leeg trok Na contact te hebben gehad met de leve... Ver más
La empresa ha respondido
Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!
Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug
Mierloseweg 244, 5707AV, Helmond, Holanda
Ha contestado el 97% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijn apparaat! Hij heeft een mooie uitstraling en verwijdert bijna alle haren. Erg tevreden!
Je kan je nog steeds verwonden aan je edele delen. Dus best daar weg blijven en gebruiken voor andere plaatsen.
Misschien best handleidingen meegeven wat voor wat dient.
Ik heb met kerst 2024 de Tondeuse Mannen Pro cadeau gehad en gebruik hem meermaals per week. Ik ben erg tevreden over de kwaliteiten en prestaties van het scheerapparaat, het scheren gaat makkelijker en prettig.
Afgelopen maand is het apparaat helaas stuk gegaan, na heel fijn en makkelijk contact met Wellshave krijg ik een vervanger opgestuurd.
Zo ben ik heel erg te spreken over de verkoper en het product. Ik zou het zeker aanraden.
Het product...
Shaver voor mijn hoofd gekocht en moet vertellen dat deze absoluut niet goed is!!!!
Als men jou hoofd kaal wil scheren is dat ding net een schuurmachine en dus niet geschikt voor jou hoofd en €60 voor jan met de korte achternaam gekocht......
Terug sturen zou ik graag willen, maar dat kan niet want het is gebruikt en mijn dna zit erin!!!
Echt en ook echt een rot ding, absoluut NIET KOPEN... Koopt men het wel succes met jou waardeloze shaver!!!!
Nogmaals, een absolute rot ding wat net als een Schuurmachine werkt en dus NIET GESCHIKT VOOR JOU HOOFD OF ELDERS!!!!
Ook heb ik sterk het idee dat deze een 2e hands apparaat is.... Verzegelde sticker niet okay geplakt en de inhoud niet fatsoenlijk ingepakt... Ook overal vingerafdrukken op het apparaat!!!!
NOOIT EN OOK NOOIT KOPEN BIJ Wellshave
Dat is mijn advies!!!!
Ps: Aan Wellshave, kom niet met hetzelfde verhaal aan wat hier en andere bedrijven doen...
Met als voorbeeld.... Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent....... Stuur een mail naar blablabla dan helpen u verder tot een passende oplossing....
Mijn geld terug, dat is wat jullie kunnen doen!!!!!

Hij is stuk wat nu
Snel gedaan hij is onderweg

Respuesta de Wellshave
Het scheerapparaat werkt uitstekend, je kan lang scheren met een lading, en het is makkelijk schoon te maken ook de service van wellshave is heel goed

Respuesta de Wellshave
Great service. They're sending me a new one because my device broke! Very excellent.

Respuesta de Wellshave
Na een paar dagen fijn scheren met goed resultaat, maakte het scheerapparaat enorme herrie en was het scheerapparaat resultaat veel minder, het uit elkaar halen om de oorzaak te zoeken had ook geen succes l. Ik heb volgens de richtlijnen nog een beetje olie gegeven maar dat hielp helaas ook niet. De doos kwam al geopend binnen. Het merkdopje van de scheerkop liet ook los.

Respuesta de Wellshave
Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site, vlotte levering en mooi design. Had toch een gladdere trimbeurt verwacht zowel op body en zeker schaamstreek, scheermesjes doen het gladder.

Respuesta de Wellshave
Correct neus trim toestel product zoals in omschrijving geleverd.

Goed apparaat. Functioneert prima. Lange batterijduur. En goede klantenservice

Respuesta de Wellshave
Heel goed apparaat dat ik heb gekocht. Ik had wat problemen met het apparaat, maar gelijk een oplossing gevonden met de verkoper heel blij mee!

Respuesta de Wellshave
Wat kan je verbetere. Er staat voor 23.59 bestelt morgen in huis maar nee dat gebeurt niet

Respuesta de Wellshave
Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

Respuesta de Wellshave
Más información sobre otros tipos de reseñas.